Vuoden 2019 Parhaat Online-kaupankäyntijärjestelmät

Kaikki mielipiteet ovat meidän mielipiteemme, eikä mikään mainostaja vaikuta niihin. Negatiivisella puolella ei-kaupankäynnin palkkiot ja rahoituskorot ovat korkeat. Jotta se olisi yksinkertaista, etsi välittäjiä, jotka tarjoavat kiinteämääräisiä kauppoja, ts. Veloittavat kiinteän hinnan riippumatta tilauksen tyypistä, osakehinnasta tai tilauksen koosta. Eri verkkosivustoilla on erilainen taitotaso erityyppisille käyttäjille. Tällä hetkellä voit saada jopa 500 ilmaista kauppaa, jos talletat vähintään 10 000 dollaria uudelle tilille. Molempia käyttöympäristöjä voi käyttää vapaasti jokaiselle sijoittajalle, jolla on TD Ameritrade -tili. Mobiilikauppa tarjoaa myös muita etuja, kuten mobiilihälytysten vastaanottaminen tilistäsi.

Interaktiiviset välittäjät - Paras alhaisiin palkkioihin
Tämä rahabonus riippuu talletuksesi määrästä ja enimmäismäärä on 2 500 dollaria miljoonan dollarin talletukselta.

Avaa tili Minimi tili: Mutta miten löytää paras online-välitysyritys? Vuosien kuluessa osakekaupasta verkkokaupassa on tullut helpompaa kuluttajalle JA halvemmalle, mikä on harvinainen yhdistelmä liiketoiminnassa. Kaiken kaikkiaan käytimme seuraavia kriteerejä parhaiden online-osakekauppasivustojen määrittämiseksi: E * Kauppa on jälleen yksi suuri, hyvämaineinen välitysyritys, mutta fyysisiä sivukonttoreita on rajoitettu noin 30: een Yhdysvalloissa. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2019, jos ansaitset 500 dollaria, saat 33 senttiä latausta kohden; Jos ansaitset 3 000 dollaria, saat 36 senttiä latausta kohti; ja jos ansaitset vähintään 10 000 dollaria, saat 38 senttiä jokaisesta latauksesta. 65 sopimusta kohden kaikille kauppiaille pitäen aktiivisen kauppiaan hinnoittelu 0 dollarina. Arvioidessamme TradeStation 10: tä (työpöytä), Web Trading (selain) ja TradeStation Mobile (mobiili), havaitsimme, että tarkkailuluettelot eivät synkronoidu kaikissa kolmessa alustassa. Suurtaajuuskauppaa selitettiin yksinkertaisesti, taloudelliset titaanit Jim Cramer ja Robert Powell tuovat markkinoille tyylikkäät ja sijoitusstrategiansa sinulle. Suhteellisen halvempaa kuin ammattivälittäjän palkkaaminen parempiin osakevaihtovaihtoehtoihin.

Voit kuitenkin tarkistaa tarjouksia, joiden avulla voit usein luopua vähimmäismäärästä, jos kirjaudut kuukausittain 100 dollarin talletuksiin. Tämä voi olla joillekin valtava veto, mutta aivan kuten muihinkin kauppapaikkoihin, Merrill Edge sisältää sekä hyvät että huonot puolet. 95 dollaria 0 osakekauppaa ja siitä tuli ensimmäinen välittäjä, joka tuki 24/5-kauppaa (24 tuntia vuorokaudessa, viisi päivää viikossa). Mutta E * TRADE ei ole suunniteltu yksinomaan uusille sijoittajille. Mutta riippumatta siitä, mitä kuulet tietystä alustasta, tärkein näkökohta on työskennellä sellaisen kanssa, joka parhaiten vastaa sinun tarpeitasi sijoittajana. On syytä, että Warren Buffettin kaltaiset sijoitusjohtajat harkitsevat jatkuvasti sijoitusmaksujen arvioinnin merkitystä.

TD Ameritrade Mobile

Verkkokaupan Nousu

Me kaikki saamme inspiraatiota sijoittaa satunnaisesti (yleensä kun saamme tunnepitoisuuden huippunsa nähdä osakekurssien nousevan), mutta se ei ole sijoitusstrategia, joka kannattaa pitkällä tähtäimellä. Seuraavilla välittäjillä todettiin olevan parhaat digitaaliset rajapinnat, jotka perustuvat pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden tulosten yhdistelmään: Asioiden monimutkaistaminen on se, että olet vastuussa virheiden estämisestä, oman tutkimuksen tekemisestä ja kaupankäynnin kohdennettujen palkkioiden välttämisestä. Mitä suurempi sijoitus, sitä suurempi ero. Monet välitysyritykset tarjoavat sijoittajille itse suunnattua online-kauppaa tuotteiden, kuten rahoitusneuvojen, salkunhoidon, eläketilien ja muiden lisäksi.

Ja vaikka E * TRADE -palkkiot saavuttavat yleensä vain 7 dollarin raja-arvon normaalien (ei myynninedistämistoimien) yhteydessä, sivusto on edelleen erittäin suosittu helppokäyttöisyytensä ja eläkepalveluidensa vuoksi. Avaamalla tilin saat laajan, hyvin kehitetyn palvelun. Sekä TD Ameritrade- että E * Trade -sovelluksella voit käydä kauppaa kaikilla markkinoilla - osakkeilla, optioilla, sijoitusrahastoilla, valuutoilla ja futuureilla.

Tätä luetteloa parhaista verkkokaupan sivustoista harkitsimme palkkiot ja jatkuvat kaupankäyntikustannukset nähdäksemme, miten ne kasvaa. Rajoitetun ajan voit osallistua tähän ylimääräiseen symposiumiin 149 dollarilla - kustannussäästö 50 dollaria yleisestä sisäänpääsyhinnasta 199 dollaria. Varasto tarjoaa myös käteismaksun. Saatat olla kiinnostunut interaktiivisista välittäjistä, jos haluat käydä kauppaa marginaalilla (jota taas en suosittele) tai jos haluat työskennellä yrityksen kanssa, jolla on tonnia omaisuutta. Monet taloudelliset neuvonantajat tai rahanhoitajat ottavat pienen osan portfoliosta maksuna. Sovelluksessa on integroitu työkalu, joka luo parhaan strategian tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Voit silti käydä kauppaa varastossa ilmaiseksi Robinhoodilla.

  • Löysimme Robinhoodin kaupallisen käyttöliittymän - sekä mobiilisovelluksensa että verkkosivustonsa kautta - kaikkein käyttäjäystävällisin kaikista ehdokkaista, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon ensimmäistä kertaa toimijalle.
  • Verkkovälittäjän hyödyllisyys aktiiviselle sijoittajalle riippuu suuresti siitä, kuinka helppoa on käyttää heidän digitaalisia rajapintojaan.
  • Monimuotoisuus on tärkeää asiakaspalvelun suhteen.
  • 95 osakekauppaa, Charles Schwab tarjoaa sijoittajille erinomaista osaketutkimusta, laadukkaita kaupan työkaluja ja ammattimaista suunnittelua tulevaisuudelle.
  • Ei niin alennusvälittäjällä TD Ameritrade.

Muut Online-osakevälittäjät Harkitsemaan

Se ei ole edullisempaa kuin se. Firstradella on pääsy yli 11 000 sijoitusrahastoon ja se tarjoaa uusille asiakkaille jopa 100 ilmaista kauppaa. 95 kiinteämääräinen korko, Ally pitää reunan nollatilillä ja aktiivisille sijoittajille houkuttelevalla alennuksella - osakekaupat putoavat 3 dollariin. Kahden viime vuoden aikana monet ylimmän tason nimet ovat laskeneet kauppamaksujaan huomattavasti saattamalla yhteen alan johtavat tutkimusvälineet ja kustannustehokkaan kaupan. 30% saldostasi. Power E * TRADE -kauppajärjestelmä.

Vuodesta 2019 lähtien kilpailukykyiset välittäjät, mukaan lukien Fidelity ja TD Ameritrade, ovat käyneet kauppaa niinkin alhaisella tasolla kuin 4 dollaria. Tässä olevat osakekaupankäyntijärjestelmät, jotka eivät ole luettelossa erityisessä järjestyksessä, tarjoavat käyttäjien tyytyväisyyttä, houkuttelevia ominaisuuksia, maailmanlaajuista läsnäoloa, turvallisuutta ja luotettavuutta ja ovat parhaita siellä toimivia osakekaupan yrityksiä. Itse itseohjatut IRA-tilit ovat kilpailukykyisiä riippumatta siitä, minkä välittäjän valitset; Charles Schwab loistaa kuitenkin Schwab Intelligent Portfolios- ja Schwab Intelligent Portfolios Premium -palveluillaan.

  • DEGIRO talletus ja nosto on ilmaista pankkisiirrolla.
  • Laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja voi olla myös tärkeä.

Hauskat Resurssit

Jos teet yli 30 kauppaa neljänneksellä, maksat 4 dollaria. 13 laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa työskentelemällä kotona ja verkossa. Joten nyt sinun ei tarvitse edes katsoa puhelintasi kaupan tekemistä varten. Toinen ongelmani on, että olin aloittelija, joka osallistui osakevalintaan.

Esimerkiksi, jos elinkeinonharjoittaja haluaa ostaa XYZ: n osakkeita, mutta sen raja on 14 dollaria. Vantage point -kauppa, oletetaan, että aloitat 1000 U: lla. Tehokas alusta ammattilaisille Thinkorswim on puolestaan ​​edistyneille suunniteltu voimala. Onko päiväkauppaa laitonta? Sijoituskustannusten huomiotta jättäminen on kuin autosi moottorin elvyttäminen samalla kun se täytetään kaasulla. Yritys tarjoaa lukuisia palveluita asiakaslähtöisen verkkokaupan lisäksi, mukaan lukien automaattisen sijoitusalustan ja pääsyn talousneuvojiin. Aktiiviset kauppiaat voivat pitää edistyneestä E * TRADE Pro -alustasta. Heidän äskettäin uudistettu kaupalippu lopettaa kaupan tekemiseen tarvittavien napsautusten määrän.

Uskollisuus sai myös palkintoja parhaasta aloittelijoille, parhaalle osakekaupan sovellukselle, parhaalle ETF: lle, parhaalle penniäkään osakekannasta, parhaalle Roth-IRA: lle, parhaalle IRA: lle, parhaalle kansainväliselle kaupalle ja parhaalle verkkokaupankäyntiympäristölle. Sen sijaan nämä maksut näkyvät hintatarjousnauhan hinnassa. Voit myös saada 200 dollaria käteisluottoa, jos talletat tai siirrät 25 000 dollaria E * Trade -tilille. Useimmat välittäjät sallivat sinun aloittaa pienistä, mutta muista tarkistaa tilin vähimmäisvaatimukset varmistaaksesi kelpoisuuden. Heidän avulias asiakaspalvelun edustajansa voivat auttaa sinua navigoimaan verkkoympäristössä tai vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin. Joustavat tilityypit. Virtuaalinen kauppapeli, - Oikeat markkinatiedot:. Käsittelemme myös edistyneempiä kaupankäyntimahdollisuuksia, kuten online-osakekauppaa, hyödykkeiden kauppaa (öljy- ja kaasuinvestointi), emini-kauppaa, kuinka ostaa penniäkään osakkeita ja mitä sinun tulisi olla varovainen tekeessään sitä.

NerdWalletin 9 parasta online-välittäjää lokakuun 2019 aikana

Hinta/voittosuhde tunnetaan joskus myös hintakertoimina tai ansaitsijakertoimina. Tilin luomiseen ei tarvita vähimmäismäärää, mutta sijoituksen aloittamiseen tarvitaan vähintään 5 dollaria. Mieti, mitkä online-välittäjät ovat mielellään uusille sijoittajille MoneyRatesille. Pörssivälittäjä on henkilö tai yritys, jolla on lisenssi ostaa ja myydä osakkeita markkinapörssien kautta. Maksun enimmäismäärä on 20 dollaria kuukaudessa. Viestimme siitä, kuinka valita sinulle paras välittäjä, voi auttaa sinua lajittelemaan välitysyritysten tarjoamia ominaisuuksia ja priorisoimaan prioriteettejasi. TradeStation on alennusvälitys, joka tarjoaa edullisia osake-, osake-, optio- ja futuurikauppoja kahden erinomaisen kaupankäyntijärjestelmän kautta.

Lisää Sijoitusvaihtoehtoja Nyt

Jokaisella on erilaiset strategiat, tavoitteet ja osaamisalueet. 12 asiaa, jotka sinun täytyy tietää ennen sijoittamista osakekantaan, robo-sijoittajalle tarvittava vähimmäissijoitus on niinkin alhainen kuin 500 dollaria. Olemme todella suuria E * Trade-faneja solo 401k -tilillemme, mutta he eivät ole viiden parhaan joukossa, kun kyse on sovellusten sijoittamisesta ja ilmaisesta sijoittamisesta. Tämä tarkoittaa pienimuotoista sijoittajaa, jolla on vähän kauppaa, tämä on iso ei. 5% - 1% ja voi lisätä nopeasti. Niillä, jotka etsivät välittäjiä erityisesti, jotta he voivat käydä kauppaa verkossa, on monia vaihtoehtoja. 95 laskutusprosentti osakkeelta ja 0 saldotilin mahdollisuus tarjoaa 24 tunnin tuen viiden päivän ajan.

Etkö ole aktiivisessa online-kaupassa? Et koskaan tiedä… saatat olla seuraava menestystarina. Kuinka ansaita rahaa online-videossa - techcrunch, mutta pienellä vaivalla ja johdonmukaisuudella voit ansaita ilmaista rahaa Internetissä. Ei ole hauskaa nähdä pesimunasi kutistuvan vaikeiden markkinoiden tai huonon strategian vuoksi. Ketkä ovat suurimmat välitysyritykset? Palkkiot voivat todella olla hyvä asia, joka auttaa sinua välttämään liikakauppaa! 90, mutta käyttämällä VIP-hinnoittelua, minimitaso voi olla jopa 3 dollaria 0 dollaria. Liittyminen Trading Challenge -tapahtumaan voi auttaa sinua märkimään ja oppimaan nopeammin, mutta suosittelen silti useita yrityksiä, jotka ovat osoittaneet arvonsa aloittelijoille päiväkaupassa.

Se ei ollut niin kauan sitten, että 6 dollaria. Kuinka paljon maksat kauppaa kohden? Maksuraportin saaminen on hiukan tuskallinen. Kun olet voittanut kerran tai toistuvasti, älä aloita kaupan koon kasvattamista nopeasti. (Tutustu selvittäjiimme välitystilit ja osakkeiden ostaminen.) Strategiastasi riippuen korotetut palkkiot saattavat olla vain liiketoiminnan kustannuksia, mutta pyrimme lieventämään näitä kustannuksia parhaimmissa suosituksissamme. Korkea vähimmäissijoitusvaatimus voi sulkea pienemmät sijoittajat, kun taas korkeat palkkiot tai palkkiot edustavat suurempaa prosenttia pienistä tileistä ja siten saada syvempi purra. Binary option robot androidille, siellä on useita binaarisen vaihtoehdon robotteja, mutta ei kaikkia töitä mainostetulla tavalla. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää salaussignaaleista, tällä tavoin sinun ei tarvitse luottaa yhden finanssianalyytikon antamiin tietoihin - voit luottaa siihen, että tiedot hyödyntävät tuhansia tietolähteitä. Jos teet niin paljon vuosineljänneksen kauppoja, sinulla on myös joitain muita etuja - mukaan lukien diskontatut palkkiot.

Kun otat kaikki ominaisuudet, resurssit, kaupankäyntialustat ja tekniikan huomioon (ottaen samalla huomioon myös kaikki elinkeinonharjoittajat), täyden palvelun välittäjät, kuten E * TRADE ja TD Ameritrade, ovat parhaat suurimmalle osalle ihmisiä.

Paras Online-välittäjä Sijoittajatyypillesi

Me kävijöidemme kanssa tiivistämme finanssialan tunnettujen kaupan ammattilaisten puheita esittäen näkemyksiään osakemarkkinoiden tulevaisuudesta osallistumalla maailman suurimpiin sijoituskonferensseihin. Forex-kauppa: aloittelijan opas, tervetuloa Forex-kauppaan. Talletus ja nosto Aika on rahaa. Vahvat työkalut ovat välttämättömiä aktiivisille sijoittajille.

Siksi, jos olet suuria määriä (yli noin 25 000 dollaria) kerralla, palkkio voi helposti olla pienempi TD Ameritrade -sovelluksella. Se tarjoaa kiinteän hinnan 4 dollaria. Aloita kauppa Palaa alkuun Määrällisesti Interactive Brokers on teknisesti suurin online-osakekaupankäyntijärjestelmä Yhdysvalloissa. 4 Robinhood 0 dollaria. 95 kauppaa (1 dollari täydellä hinnalla) sijoittajille, jotka tekevät yli 30 kauppaa neljänneksellä. Tämä aloittelijan opas sijoittamiseen tai, kuten jotkut kutsuvat sitä ”tuttujen osakemarkkinoiksi”, oli rakennettu auttamaan sinua hallitsemaan henkilökohtaista rahoitustasi mahdollisimman turvallisella tavalla ja saaden samalla optimaalisen tuoton sijoitetulle pääomalle; sitä voitaisiin kutsua ”optimaaliseksi sijoitusportfolioksi”. Tänä vuonna yhdistimme palkkiot ja palkkiot luokkien toimeenpanoon, joka tunnetaan nyt vain palkkioina.

Liittolainen

Erinomainen kuin suurin osa listan välittäjistä, Betterment on täysivaltainen robo-neuvonantaja. Lisäksi ei ole minimitalletusta. Alla on yhteenvetotaulukko kaikista Singaporen kauppapaikoista. Esimerkiksi päiväkauppias vaatii nopeutta ja joustavuutta. Se on paljon halvempaa kuin suuret eurooppalaiset kilpailijansa, ja vain Interaktiiviset välittäjät voivat kilpailla DEGIRO-maksuilla. Jotkut avainkriteerit, jotka tulee ottaa huomioon arvioitaessa sijoitusyhtiöitä, ovat, kuinka paljon rahaa sinulla on, minkä tyyppisiä omaisuuksia aiot ostaa, kaupankäyntityylisi ja tekniset tarpeesi, kuinka usein aiot tehdä kauppaa ja kuinka paljon palvelua tarvitset. Heinäkuusta 2019 lähtien Fidelityllä on yli 30 miljoonan yksittäisen asiakkaan koti ja 6 dollaria.

Robin Hood

Toisin kuin useimmat muista tämän listan välittäjistä, Interactive veloittaa palkkiot osakkeelta eikä kaupasta. Liity joihinkin osakemarkkinatapahtumiin ja hanki tietoa suoraan. Ottaen huomioon, kuinka monta alustaa asiakkaat voivat käyttää tutkimukseen ja kauppaan, käytettävissä olevien työkalujen suuri määrä voi olla ylivoimainen. Kuinka valita varastot swing-kauppaan, riippumatta siitä, millaisesta osakekaupan strategiasta päätät pitkällä aikavälillä, aloita kaupalla vain yhdellä osakekannalla. Aivan kuten pankkitilillä, myös osakevälittäjät antavat osan voitostaan ​​sekalaisista palkkioista. On kuitenkin syytä pitää mielessä, jos näet itsesi käyttävän kaikkia kolmea alustaa. Oletko uusi osakekaupassa tai haluatko nähdä mitä muuta siellä on? Alhainen minimitili E * TRADE ei vaadi sijoitusminimiä uusille välitystilille (500 dollaria), mikä saattaa tuntua enemmän kuin aloittelija haluaisi heittää sisään.

Kun maksat vähemmän sijoittaaksesi rahasi ja antaa sen kasvaa, pidät enemmän rahaa taskussa. Itse asiassa he ovat harvojen joukossa, jotka tarjoavat tällaista jatkuvaa tukea. Sinun on valittava joku, joka on tehokas, nopea ja vastaa parhaiten tarpeisiisi. Maksut ja vähimmäismäärät eivät ole alan alhaisimpia - verkkokauppa veloittaa 6 dollaria. Esimerkiksi päiväkauppias vaatii nopeutta ja joustavuutta. Jos sijoittamisen aakkoskeitto - Roth IRA (lisätietoja Roth IRA -säännöistä täällä), perinteinen IRA, SEP IRA, 401k, Roth 401k ja niin edelleen - hämmentää sinua, Betterment on loistava paikka aloittaa. Jos teet yli 30 kauppaa vuosineljänneksellä - tai jos päivittäinen saldo on vähintään 100 000 dollaria -, palkkioiden määrä laskee 3 dollariin. Lataa TD Ameritrade Mobile -sovellus kaupasta ja rekisteröi tili (jos et ole rekisteröitynyt tdameritrade-palveluun. )

Tarkkailulista

Se tarjoaa esimerkiksi myös ilmaisia ​​optio-oikeuksien kauppaa. Siellä on myös laaja kokoelma sijoituksiin liittyviä uutisia, analyysejä ja raportteja. Lyhyt valuutanvaihto. Vaikka TD Ameritrade alensi palkkioitaan vuonna 2019 9 dollarista. Fintechin nousun ansiosta sijoittajilla on nyt mahdollisuus ostaa ja myydä osakkeita verkossa tai mobiilisovellusten kautta - ja usein ilmaiseksi. Jos et aio käydä kauppaa usein, kauppojen hinta ei putoa aivan yhtä paljon. Neljä suosituinta ammattia ansaita rahaa verkossa, yrityksillä, kuten Commission Junction tai Click Bank, on suuri tuotevalikoima. Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat pysyä yhteydessä markkinoihin jokaisessa vaiheessa. Ally-välitys on ensiluokkainen operaatio.

Tarvitset vähintään 500 dollaria avataksesi verkkokaupan, mutta monet kauppiaat ovat yhtä mieltä siitä, että volyymialennukset ja helppokäyttöiset alustat ovat sen arvoisia. Jotkut välitysyritykset ovat valmiita pitämään kättäsi, kun taas toiset odottavat sinun pystyvän käsittelemään kaikkea enemmän tai vähemmän yksin. ChoiceTradessa on perusteellinen sijoittajayhteisö, jossa voit kysyä tuhansilta muilta käyttäjiltä kysymyksesi. Aloita kauppa Palaa alkuun Kuten Fidelity ja Vanguard, Charles Schwab on yksi vanhemmista tiili-ja laastin sijoitusvälittäjistä, joka modernisoi menestyksekkäästi kauppapaikkansa Internet-aikakaudella. Hyödynnä osakekannan strategiat riippumattomilta kolmansien osapuolien asiantuntijoilta tutkimusvarastoihin, ETF: iin ja optioihin tai luo omat näytöt yli 140 mukautetulla suodattimella. Yksittäisillä osakkeilla sinulla on riski jäädä jälkeen. ???? kuinka ansaita rahaa nopeasti, voit tehdä kaiken itse itse online-markkinointikauppojen avulla. Alhainen minimitili E * TRADE ei vaadi sijoitusminimiä uusille välitystilille (500 dollaria), mikä saattaa tuntua enemmän kuin aloittelija haluaisi heittää sisään.

Kun ajatellaan edullisia osakekauppoja, ETradella on erittäin kykevä kilpailija.