Viisi Sijoittavaa Podcastia, Jotka Sinun Pitäisi Kuunnella

Michaelilla on ollut uskomattomia vieraita, mukaan lukien useita Nobel-palkinnon saajia ja maailmankuuluja sijoittajia. Tässä on kolme asiaa, jotka toivon kaikkien muistavan kaupankäynnin: Se on ilmaista ja helppoa! Eilen oli myös vähän hiljainen, en todellakaan nähnyt paljon toimintaa siellä. Parhaat sijoittavat podcastit vaihtelevat aiheista henkilökohtaisesta rahoituksesta ja sijoitussuunnittelusta osakemarkkinoiden päivityksiin ja kapeisiin sijoitusideoihin.

Hänen blogin tapaustutkimukset olivat vauhtia päätökselleni perustaa uusi verkkosivusto - joka lopulta tuotti yli kuusi lukua alle yhdeksässä kuukaudessa. Joka viikko Smart Passive Income -yrityksen Pat Flynn antaa hienon kuvan online-markkinoinnista ja online-liiketoiminnasta. Hänellä on myös kaksi viikoittaista podcastia. Kauden edetessä kukin jakso rakentuu viimeiselle. Mitä tapahtuu, et ole tyytyväinen nykytilasi.

 • He esittävät nykyisen kirjailijan, kauppiaan tai yritysjohtajan vierailuhaastattelun.
 • Seuraamalla Dow Jonesin teollisuuskeskiarvoa ja S&P 500 -indeksiä saamme laajan ja keskittyneen kuvan Yhdysvaltain osakemarkkinoista.
 • Tervetuloa Swing-Trading-podcastiin!
 • Jos aiot käyttää Stock Screener -sovellusta, paras ilmainen selain oli aiemmin Google Finance, ja voit tarkistaa Prestonin videon osakeseulonnan käytöstä täältä.
 • Hän puhuu muun muassa sijoitusten päättymispäivästä ja siitä, onko se oikea siirto eläkkeelle siirtymiseen, kuinka sijoittaa taiteeseen ja muihin jumittuneisiin vaihtoehtoihin, käyttää passiivisia tuloja varallisuuden rakentamiseen ja kuinka murtautua kiinteistöjen sijoittamiseen joukkorahoituksen avulla.
 • Tämä ohjelma on todella suunnattu ihmisille, jotka haluavat rakentaa online-yritystä, joten jos se on sinun juttusi (bloggaamisesta, tytäryhtiötavaroihin ja muihin), katso tämä podcast.

Podcast on tällä hetkellä viikoittainen show, ja se kattaa kaiken, josta joku vaurautta rakentaa haluaisi välittää - ajattelutavasta ja taktiikoista sijoitusten ja kiinteistöjen yksityiskohtiin. Iq-vaihtoehto, tuotteiden ja markkinoiden valikoima, jolla voit käydä kauppaa, vaihtelee kuitenkin edelleen huomattavasti yritysten välillä. Ja kuten näette, se tekee hienon liikkeen. Olen seurannut Gary Veeä jonkin aikaa hänen kirjojensa, bloginsa ja YouTube-kanaviensa kanssa.

Näin se aloitti kaupan. Kuinka löytää parhaat kaupat päivittäin, 16000 osaketta vaihdetaan, kuinka päästä hallittavissa olevaan määrään. On hienoa tuntea, että olen "siellä huoneessa" näiden muiden podcastien aikana, jotka pyrkivät samaan päämäärään. Olen valmennut monia uusia elinkeinonharjoittajia viime kuukausien aikana, 5 viikon aloittelijaohjelma on ollut erittäin suosittu. 39 Amazing [Fully Researched] osakemarkkinatilastot, koko, kasvu, sijoittajien väestötiedot, parhaat ja huonoimmat vuodet sekä sijoitusrahastojen tuoton totuudet. Ovatko ostajat vai myyjät selvästi vastuussa? Sitten yritin sen uudelleen täällä, kun hajotimme takaisin, kun testasimme VWAP: ää ja epäonnistumme. En voi odottaa lisää jaksoja, se katkaisee suuren osan pelosta/tuntemattomasta meille, jotka haluaisivat käydä kauppaa.

Hyvä on, joten toivon teidän nauttivan kertauksesta tänään. Rakastamme heitä kaikkia niin paljon, ettemme voineet luokitella heitä sijalle 1 - 14, joten he on lueteltu aakkosjärjestyksessä. Aloita yksinkertaisella, edullisella sijoituksella - indeksirahasto. ”Kuinka voin suojata rahani epäsuotuisissa markkinaolosuhteissa? 02 Paras aloittelijoille: Ei voinut päästä siitä yli.

09 oli viimeinen varastossani.

Lisätietoja Sijoittamisesta

Tom, Owen ja Brandon ovat loistava joukkue, jolla on erinomainen sisältö. Upea tapa oppia kaupankäynnistä 2. heinäkuuta 2019, kirjoittanut Songbird54, Yhdysvallat. Interaktiiviset välittäjät arvostelut, kuva 4/5 interaktiivisesta välittäjästä:. Olen ollut kiinnostunut kaupasta jonkin aikaa, mutta en tiennyt mistä aloittaa. Hänen podcastinsa tavoitteena on leikata, mikä saa huipputekijät esiin, ja hänellä on laajoja keskusteluja, jotka ovat uskomattoman mielenkiintoisia. Joella on useita erilaisia ​​vieraita, ja hän kattaa laajan valikoiman taloudellisia aiheita. Joten eilen, 8000 dollaria voittoa. Jos olet koskaan halunnut valita urasijoittajan aivot oppia, kuinka ne maksimoivat tuotot ja löytää parhaat sijoitusmahdollisuudet, tämä sijoittava podcast on ehdottoman tärkeä lisä kuunteluaikatauluusi.

Jokainen podcast kestää noin 25 minuuttia. Hänen tavoitteena on auttaa sinua käynnistämään oma taloudellinen vapaus - ja hän liittyy matkalle kanssasi. Kysyt paljon kysymyksiä, koska haluat syyttää. Joten aivan kuten yksi kauppa antaa takaisin kaiken voiton, joka minulla oli, enkä ottanut sen jälkeen enää kauppaa. Erittäin suositeltavaa, kuuluisitko ryhmään vai et.

Kulta Unelmajuoksussa, Kannattaako Silti Sijoittaa?

Upeilla osakekaupan ideoilla on selvä tilausvirta. 100% ilmainen binaariasetus signaali, joka yksinkertaisesti toimii, ne ovat nopeita ja mahdollistavat välittömän toimituksen. Sinun on annettava aika oppia ensin, jotta voit luoda omia onnistumisia! Seurataan tätä podcastia saadaksesi lisätietoja amatöörikaupasta! Ylivoimaisesti yksi parhaimmista. Hyvä on, niin hajotettu osake, sen liukuvien keskiarvojen alapuolella, siirtyminen isoon taskuun, hyvät mahdollisuudet tämän asian liikkua. Etkö ole varma, pitäisikö sinun maksaa velka ennen ensimmäisen sijoituksen tekemistä? Se on todella suunniteltu mahdollistamaan ja antamaan upouusi päivittäiskauppias ylikuormittamatta sinua tarpeettomilla tiedoilla. En ole yksi niistä ihmisistä, ja siksi nautin innokkaasti sijoituksistani CTU: han.

Laaja markkinoiden altistuminen: Tämä ei vain auta ohjelmaa ja sen sijoitusta iTunesissa, vaan levittää sanaa loistavasta sisällöstä muiden ihmisten kanssa, jotka eivät ehkä vielä tiedä meistä! Hän on luultavasti vakiintunein podcasteri tässä luettelossa - ja se näyttää. Viimeaikaisia ​​profiilikohteita ovat olleet Oprah Winfrey, Mark Zuckerberg ja tietysti Omahan oraakkeli Warren Buffett. Tavoitteena on aina ansaita rahaa rajoittamalla riskiä. Kuinka ansaita rahaa verkossa: kuinka ansaita rahaa verkossa kirjoittaminen porn, jos haluat valmistella tätä prosessia, sinulle annetaan monia etuoikeuksia - ihmiset ovat saaneet rikkaita myyntikirjoja siitä, kuinka he rikastuivat myymällä kaiken eBayssa:. Sen on tuonut sinulle Joe Saul-Sehy (Benjamins).

Selvitys siitä, kuinka sijoittaa tai onko sinulla varaa investoida 20-vuotiaisiin, voi olla haastavaa, ja The College Investor-podcast yrittää tarjota käytännöllisiä, toimivia ratkaisuja.

Kirjoittanut: Andrew Sather ja Dave Ahern | Osakemarkkinaopas osakkeiden ostamiseen kuten

Useimmat podcastit ovat välillä 20 minuutista yli tuntiin, keskimäärin noin 30–40 minuuttia. Palataan takaisin yhden sekunnin taulukkoon nähdäksesi sen. 007 - Sijoitusrahastot ja REITS - Ovatko ne niin hyviä kuin miltä ne vaikuttavat? Erittäin todellinen koulutus galeDOTpauly ★ ★ ★ ★ ★ Erittäin mielenkiintoinen sisältö. Kun avaat sovelluksen, etsi haluamasi Podcast ja paina sitten toisto. Kaupankäynti on myös intohimomme! Perus mutta perusteellinen koulutus. Tekninen analyysi, jos ne eivät ole auki, sinun on siirryttävä muualle. Lisäksi et kuule kaikkia CNBC: n ääniä, jotka yrittävät maksimoida tv-arvosanat.

Tämä esitys kuratoi parhaita artikkeleita henkilökohtaisen rahoituksen blogeista ja jakaa ne äänimuodossa. Toisen ihmisen tarina on täynnä elämänoppeja, jotka voit ottaa pois. Vaikka sinun on vielä tehtävä paljon työtä menestyäksesi, tämä podcast antaa sinulle käsityksen kaikille niille ppl: lle, jotka ajattelivat olevansa pään päällä tekemässä kauppaa eivätkä tiedä mistä aloittaa. Kuinka päivittää kauppaa ennen markkinoita koskevia futuureja, tähän strategiaan sisältyy pääsy markkinoille, kun lyhyen raudan perhonen nettoluotto on 80 prosenttia enemmän C-A: sta ja odotettavissa on pitkä suhteellisen hintavakauden ajanjakso, jolloin kohde-arvo vaihtelee lähellä C-A: n keskipistettä voimassaolon päättymishetkellä. Olin noin 350 dollaria tässä vaiheessa.

 • Missä näet itsesi 10 vuodessa?
 • Kaikkien kauppiaiden, jotka etsivät puolueetonta mielipidettä kaupankäynnin välineistä ja ideoista, on tarkistettava ne.

Öljyn hinnan kääntyminen rauhoittaa markkinoita; GST-leikkaus auto unlikleyyn ja muuhun

Kymmenen vuotta tiellä, voit kiittää meitä. Löydät vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ja enemmän Stacking Benjamins-podcastista. (Odotan innolla kaupankäynnin aloittamista heidän suurella tuella :) Liity maailman parhaaseen podcast-sovellukseen hallitaksesi suosikkiesityksiäsi verkossa ja pelataksesi niitä offline-tilassa Android- ja iOS-sovelluksissamme. Hän on kirjoittanut lukuisia valkoisia kirjoja ja kirjoja sijoitusaiheista ja on merkittävä finanssiblogosfäärin jäsen.

Joten odotin jonkin verran saadakseni sen sisään, kunnes se oli vähän laajennetulla puolella. Koulutus on avain menestymiseen siinä, mitä rakastat tehdä. Raaka ja todellinen bmxashton ★ ★ ★ ★ ★ Tämä podcast on yksi parhaista siellä kaupankäynnissä. Kuten aiemmin mainittiin, olin futuurivälittäjä neljä vuotta ja näin valtavan määrän rahaa menetettyjen riskienhallinnan ja tunnepitokaupan puutteen vuoksi. Jos olet vasta aloittamassa tai kiinnostunut markkinoista, tämä on loistava lähtökohta.

Sinun on tiedettävä, kuinka oikeat stop-loss-asetukset asetetaan ja miten voittoavoite asetetaan. Mutta et saa kaikkia CNBC- tai Fox Business -ohjelman mukana tulevia hypejä. 20- ja 30-vuotiaillasi on hienoa sijoittaa, kun olet vuosikymmeniä edessään voittoasi saadaksesi. Hullu banter: Uskon, että pidät heistä informatiivisten muotojensa takia. Brandon 30. elokuuta 2019. Voit jopa lähteä uuden kannettavan tietokoneen mukana. He eivät sukella liian syvälle sijoitusstrategiaan.

Käyttöehdot

Menestyvä kauppa alkaa strategiasta ja rahan hallinnasta. Sain noin 40 senttiä luisua, koska tämä asia eteni nopeasti, joten se söi joukon tulojani. Kiitos Claylle ja Chezzille arvokkaasta tiedosta ja jokaisen tarinan jakamisesta.

Oppia Vaihtoehdoista

Kyse ei ole rikastuksesta nopeasti; eikä kyse ole valtavista voitoista ja niiden menetyksestä. Aiheesta "Totuus rahasta" Edelman vastaa soittajien kysymyksiin monista taloudellisista aiheista ja jakaa mielipiteensä muun muassa sosiaaliturvasta, yliopiston kustannuksista ja muista. Sisäisen baarikaupan strategia: kuinka vangita vauhtia ja ratsastustrendejä (alhaisella riskillä), näen tämän jatkuvasti golfkentällä. 17. kesäkuuta 2019, kirjoittanut dannytay92, Yhdysvallat Sinä kaksi blokkia olet hilpeä ja tämä on mahtava, hullu arvokas sisältö.

Tässä on kaavio parhaista sijoitus Podcastista siellä: Odotan innolla kauppaa ja ansaitsen rahaa rahani muutokselle. Seuraa kauppamatkaa! Näin yksi pitkäaikainen kuuntelija kuvasi esitystämme - ja nöyrämme olla täällä kanssasi optiokaupalla. Joe Saul-Sehy: n ja muut kaverit ja hullu naapuri Doug -hahmot isännöivät tätä podcastia, joka tarjoaa toisinaan komediaksi naamioidun taloudellisen koulutuksen - kaikki Saul-Sehyn äidin kellarista. Hauskaa hänen näyttelyssään on se, että hänellä on eri vieraita melkein jokaisessa jaksossa, mikä mahdollistaa loistavan keskustelun aiheesta. Isä antaa joitain vasikkahöylääjiä ja ohjaajapainilaisia ​​boikotoimaan cfd: tä. Joukkovelkakirjojen kaupankäynti verkossa, vähimmäismerkintä tai markka 19 dollaria. Tässä keskustellaan: Kuuntele ja katso jos pidät siitä.

Kiitos ja on hieno 2019 Tom ja Owen. Se on hyvä merkki voimakkuudesta, pienestä kynttilän valosta. Toivon, että tämä nopea luettelo säästää paljon aikaa ja voi auttaa sinua löytämään podcastin nopeuttaaksesi kaupan menestystä. Tarkemmin sanottuna ne keskittyvät yleensä yhteen tai kahteen kyseisen alan yritykseen. Toisin kuin aktiivisesti hoidetut sijoitusrahastot, joissa korkeapalkkainen rahastonhoitaja valitsee ja valitsee ostettavat tai myytävät osakkeet, indeksirahaston sijoitus sekoitus on automatisoitu yksinkertaisesti vastaamaan indeksissä tapahtuvaa. Post Travel Trading Station Red Day - 1 dollari. Su, 4. helmikuuta 2019 23:

Hanki postilaatikkoosi lähetetyt ilmaiset haastattelut
Kaikki yllä mainitut kaupankäyntitaidot ja markkinaolosuhteet ovat toissijaisia ​​loistavan idean löytämiseksi.

155 - Tarinoita kauppakeskuksesta - Damon Pavlatos

Kysymyksiä, kommentteja, jätä ne alla. Aloittelija varastossa, mutta voin sanoa kaikesta tutkimuksestani, että nämä kaverit antavat kultaa. Kannustan myös sinua ottamaan minuun yhteyttä kommentteissa tai esittämään minulle kysymyksiä, jotka sinulla voi olla joko kommentteissa tai sähköpostitse: Kukaan ei saa yrittää saada 100% kaupoista oikein, tämä on epärealistista. Esityksiin kuuluu joukko Motley Fool -analyytikoita, jotka hajottavat kaikki suuret sijoitusjutut, viimeisimmät haastattelut ja tutkan viimeisimmät varastot. Keskustelemme kolmesta strategiasta: Olen oppinut paljon ja podcastit pitävät minut motivoituneena.

Tapaat STT: n johtavan kouluttajan, ”suolaisen” veteraanikauppiaan Tim Bohenin - jokaisen kauppiaan, joka uskoo jatkuvan ansaitsemisen joka päivä ja joka onnistui eläkkeelle 40-vuotiaana tekemällä tarkalleen mitä rakastaa. Ja älä huoli, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, ja olemme mukana ystävinä. Joten sanotaan, että joku oli pitänyt tätä takaapäin täältä ja sitten he keskimäärin alas, keskimäärin alas ja sitten he vain jättivät myyntitilauksen tietokoneelleen myydäksesi sen hintaan 230 tai jotain sellaista. Opi ansaitsemaan rahaa verkossa 465 tapaa ansaita rahaa verkossa. Ansaitse rahaa poistumatta kotona online-työpaikalla, niputa musiikkia ja elokuvia samankaltaisilta taiteilijoilta tai näyttelijöiltä säästääksesi lähetyskustannuksissa, kun myyt eBayssa. Maailmassa, joka on täynnä BS: tä ja ihmisiä, jotka haluavat myydä sinulle jotain, Tom & Owen myöntää onnellisena, että on todella vaikeaa ansaita markkinoita ilman kovaa työtä, paljon jälkitestausta ja paljon virheitä. Jos pidät artikkeleistamme, mutta vihaan lukemista, tämä on show sinulle! Olitpa kaupankäynnin uusi vai olisit käynyt kauppaa vuosien ajan, on tärkeää muistaa avaintaito, että olet kärsivällinen ja ymmärrät, että kauppa on kyse pitkästä pelistä. Pidän Tomista ja Owenista todella sitä, että he saavat asiantuntijoita kaupan eri alueilta eri puolilta ja antavat ainutlaatuisia näkemyksiä asioista, joihin vähittäiskauppias ei ehkä ole muuten altistunut. Se antaa voimaa.

Tilaamalla näytön vasemmalla olevalla suosikkisoittimellasi saat päivityksiä.

Haastatan Usein Lahjakkaita Elinkeinonharjoittajia Saadakseen Parhaan Käsityksen.

Tämä on audioversio Jim Cramerin "Mad Money" -esityksestä CNBC: llä. 1. heinäkuuta 2019 kirjoittanut Mary-Jo Dionne Kanadasta Minusta on uusi suosikki podcast! Tämä podcast antaa sinulle käsityksen, että et todellakaan ole yksin, kun päätät mennä kauppamaailmaan ja että sen mukana olevat kokeilut ja ahdistukset sekä kuinka menestyä tosielämän esimerkkeillä. Jakso lähetetään yleensä lauantaiaamuna. Jos olet kiinnostunut kasvattamaan yritystäsi, tämä on podcast sinulle. Show alkaa lyhyellä yhteenvedolla viikon markkinoiden suorituskyvystä. Tämä podcast on erittäin tuotettu, ja siellä on korkealaatuisia vieraita. Olen kauppias, joka olen ollut muutaman kerran korttelin ympäri ja viettänyt lukemattomia tuhansia ns. Stratergy-kauppoihin ja harjoitteluun. Opit täältä enemmän kuuntelemaan näitä kahta kaveria kuin osallistumalla mihin tahansa ilmaiseen seminaariin, jota markkinoidaan ns. rikastu nopeasti kauppiaita, jotka ruttovat postilaatikoihimme.

Sitten menin chat-huoneisiin ja se oli mielenkiintoista, mutta en suurimpaa osaa siitä, jota en ymmärtänyt, joten tämä sai minut vielä uteliaammaksi.

Pidä se tulevana kaverina! Hienot työkaverit, pidä se ajan tasalla. Pant keskittyy pääasiassa kiinteistöihin sijoittamiseen podcastiinsa, mutta ”Afford Anything” koskettaa myös muita henkilökohtaista rahoitusta koskevia kysymyksiä. Kuitenkin, kuukausittain tai kaksi viikossa julkaistavaa julkaisua voi tarjota vain niin paljon. No, se osuu vain 499: een ja sitten vetää takaisin. Super, erittäin vankka päivä. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, täältä ylimääräinen raha voi ansaita sinulle:. Hauska ja informatiivinen kuuntele. Mikä on aika-sitoutuminen?

GaryVee-äänikokemus
 • Kun se tapahtui, näin tämän ensimmäisen syöksyn.
 • Podcast on loistava tapa oppia vaihtokauppoja.
 • Joten miksi et tilaa ja saa sähköposti-ilmoituksia milloin tahansa ladan uutta sisältöä?
 • Yritä olla antamatta tunteitasi estää sinua tekemästäsi päätöksiä, koska pahimmassa tapauksessa sinulla on kauppa liian kauan, koska arvailet toiseksi itseäsi ja menetät voitosi, joka sinulla oli.

Syvän Kivun Motiivi; Yksityiset Pankit Hyötyvät Julkisyhteisöjen Fuusioista Ja Muista

19 26 vuodessa! Jos olet tyytyväinen siihen, että sijoituksesi on välillä 2–5% vuodessa, älä kuuntele STT: n tasaisen kaupan podcastia. Toki, rahoitus ja kaupankäynti on vakava asia, mutta siinä ei ole mitään vikaa, että noudatamme kevyttä lähestymistapaa silloin tällöin, ja Tom ja Owen lyövät sen puistosta, kun on tarkoitus sekoittaa vakava kauppakeskustelu hieman nauraa silloin tällöin. Mutta pidemmän ajan kuluessa ansaitsemasi tuotot voivat helposti voittaa sen, mitä saat tarkistuksissa, säästö- ja rahamarkkinatileillä, joukkovelkakirjalainoilla ja talletustodistuksilla. Ja voit jopa kuulla erityisistä sijoitusaiheista ja erilaisista mielipiteistä tietyistä yrityksistä. Lue se alla. Audible uk, lisäksi, jos henkilökohtaisesti ei vetoa sinuun, voit silti tutkia ja laajentaa tietosi verkkoseminaarien avulla. Se on saanut uutisia päivänä.

Tämä podcast on ollut kokoonpanossani tänä vuonna, ja sen jälkeen kun olen saanut kiinni binge-kuuntelusta, minun on odotettava liian kauan seuraavaa tarinaa. Meb Faber on Cambria Investment Management -yhtiön perustaja, sijoitusjohtaja ja viiden sijoituskirjallisuuden kirjoittaja. Sen lisäksi aika löytyy myös viikoittaisen podcastin tuottaminen sijoitusaluksesta, parhaista tavoista säilyttää varallisuus ja kannattava ideoita globaaleilla osake-, joukko- ja kiinteistömarkkinoilla. Epäilen tätä vetäytymistä koskevasta kaupasta, koska se teki täällä väärin ja en vain ollut varma, se toimii sitten. Tämä podcast on myös osa Motley Fool -sarjaa. Hänellä ei ole karismaa. Rakastan Paulan blogisisältöä, ja hän yleensä julkaisee perusteellisia artikkeleita kiinteistöistä, sijoittamisesta ja henkilökohtaisesta rahoituksesta. Brexit-jaksot olivat mahtavia. Tämä podcast on keskustelu- ja haastattelutyyliin tarkoitettu podcast, joka puhuu monenlaisille vieraille tausta-alueen ihmisistä ammattilaiskauppiaisiin.

Tarvitset perustiedot kaupankäynnistä ennen kuuntelua, mutta jos sinulla on, että nämä kaverit tuovat esiin kaikki tärkeät kysymykset ja tutkivat paljon erilaisia ​​näkökohtia.

The Motley Fool -pelissä on paljon tykkää. Hyvä on, joten miksi emme tee yhteenvetoa kaupoista tänä aamuna. Tämä show on pitkä. Jokaisessa jaksossa on runsaasti tietoa, neuvoja ja asiantuntemusta. Maailman paras päiväkaupan ja swing-kaupan strategiat, voit valita työaikasi, ja parhaat ajat ovat, kun markkinat muuttuvat. Kuinka käydä kauppaa varastossa verkossa, tämä välitysvertailutaulukko antaa sinulle joitain perustietoja hinnoittelurakenteista, ja vertailutaulukon alla on joitain ainutlaatuisia piirteitä jokaisesta näistä online-välitysyrityksistä. Lähetä meille sähköpostia osoitteessa [email suojattu]. Katso wiki ja disordi!

Hänen tähtitieteellisten vieraiden luettelossaan ovat Arnold Schwarzenegger, Jamie Foxx, Edward Norton, Tony Robbins, Peter Thiel ja Malcolm Gladwell.

VIIKKO vaihtoehto

Erittäin informatiivinen. He eivät tiedä, milloin riski toimii heitä vastaan ​​ja kun se toimii heidän edukseen. Nauti erityisesti haastatteluista - todella oivaltavia ja ainutlaatuisia. Se puristuu 620: sta 760: iin. En kuuntele jokaista jaksoa joka viikko.