Parhaat Aloittelijoille Tarkoitetut Online-välittäjät 2019-2020

Tämä tarkoittaa, että jos arvioinnista löydät hyödyllisen ja ostat jonkin mainituista palveluista, saamme pienen maksun, joka menee rahoittamaan tutkimusta ja työtä, jota teemme. Jotkut uudet kauppiaat siirtyvät sisään ja avaavat tilin työtoverin välityksellä, jota suosittelee kollega tai mainos, vain saadakseen selville, että futuuri- tai Forex-kauppa ei ole heidän käytettävissäsi. Hallinnoidut salkut sopivat parhaiten niille, jotka haluavat sijoittaa vähän enemmän ja jotka tuntevat olonsa mukavammaksi antaa jonkun muun hoitaa omaisuuttaan. Kuinka rikastua ... niiltä, ​​jotka ovat sen tehneet: nyt voit oppia omaisuuden saamisen salaisuudet. Koska joukkovelkakirjat ovat korkosijoituksia, ne ovat vähemmän epävakaita kuin kassainvestoinnit, kuten osakkeet, ja tarjoavat siten alhaisemman tuoton. Halvin tapa on käyttää virtuaalista varastosimulaattoria, jossa voit vaihtaa osakkeita väärennetyllä rahalla. Näillä lähtötason tileillä on yleensä alhaiset talletusvaatimukset.

Säännöllisen osakevälittäjän käyttäminen antaa sinulle pääsyn asiantuntijaneuvoihin ja vuosien kokemukseen. Niillä on myös kaksi alustaa, jotka molemmat ovat helppokäyttöisiä aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille. Opi osakekaupasta, lue kaikki mitä heistä voi, mukaan lukien kaupankäyntipeli, sijoitusstrategiat ja kuinka he suhtautuvat osakeoptioihin yleensä. Jos Ally-nimi kuulostaa tutulta, se voi johtua Allyn eniten arvostetuista sekkeistä ja säästötileistä. Google-kirjat, se on oikein. Voit avata TD Ameritrade -tilin vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan www.

Monet välittäjät tarjoavat myös palkkiovapaita ETF-osuuksia, joten et maksa mitään osakkeiden ostamisesta.

Ei niille, jotka haluavat halvimman vaihtoehdon. Säästöt siirretään käyttäjälle, jos alennus annetaan. Voit myös saada lisätietoja välitysyrityksestä ottamalla yhteyttä valtion arvopaperimarkkinaviranomaiseen. Se houkuttelee aloittavia sijoittajia tai kaikkia, jotka haluavat yksinkertaistetun koulutusrajapinnan. 11 online-työtä korkeakouluopiskelijoille (jotka maksavat vähimmäispalkan!), aloita tutkimalla kiinnostuksiasi ja taitojasi, tee sitten tutkimusta ja määrittele muutama vaihtoehto, joista saatat nauttia. Se on kuitenkin huomattavasti helpompaa saavuttaa minimitili saldo ansaitaksesi kaikenlaisia ​​etuja Preferred Rewards -ohjelmassa, joka sisältää ilmaiset osake- ja ETF-kaupat.

Ennen sijoittamista on tärkeää ymmärtää, miten eri arvopaperit tai sijoitustuotteet tuottavat voittoa, joten tiedät mitä voit odottaa tuoton ja verotuksen suhteen. Osakkeiden lisäksi rahastot ja joukkovelkakirjalainat liittyvät myös myyntivoittojen tuottamiseen. Buffett voitti ja lahjoitti voitot hyväntekeväisyyteen. Tämä melko suuri luettelo osuu 45 sijoitusluokkaan, ja se annetaan yksinomaan Ameritraden asiakkaille. Pörssivälittäjä on henkilö tai yritys, joka ostaa ja myy asiakkaiden puolesta arvopapereita, kuten osakkeita, joukkovelkakirjalainoja, sijoitusrahastoja ja muita sijoituksia. Seminaarit kattavat laajan joukon aiheita, kuten sosiaaliturva ja tekninen analyysi.

Vieritä alas ja vertaa suosikkejamme. Robinhood on uusi tulokas, mutta online-välitys on tehnyt melkoisen iskun, kehittäen omistautuneen seuraajansa palkkiovapaalle kaupalle. Se veloittaa vain hämmästyttävän alhaisen dollarin.

Molempia käyttöympäristöjä voi käyttää vapaasti jokaiselle sijoittajalle, jolla on TD Ameritrade -tili.

Lisälukema

Tilisi on valmis kauppaa varten samana päivänä. Robinhood ansaitsi 3. TD Ameritradella ja Charles Schwabilla on myös korkein markkina-arvo viidestä välittämästämme verkkoyrityksestä. Haluatko tietää enemmän TD Ameritrade?

”Älä odota, että mitään suurta tapahtuu lyhyessä ajassa - rakenna rahalihaksesi ottamalla riskejä virtuaalisalkussa.

Kutsu Ilmaiseen (ja Live) Online-koulutukseeni

Päiväkauppias, joka haluaa suoran pääsyn markkinoille ja salaman toteutuksen erittäin edullisten osake- ja optio-oikeuksien kauppaan. Kattava koulutustarjonta sisältää videoita, verkkolähetyksiä ja oppaita, jotka on tarkoitettu sekä aloittelijoille että kokeneille sijoittajille, jotka haluavat syventää tietämystä ja hienosäätää taitojaan. Jotkut välittäjät vaativat sinua laskemaan merkittävää pääomaa tilin avaamiseksi ja kaupan aloittamiseksi. TD Ameritrade on yksi parhaimmista online-välittäjistä, koska täällä voi olla tyytyväinen mihin tahansa kauppiaiden tasoon. Useimmat välittäjät tarjoavat käteistilin vakiona oletusvaihtoehtona. 50 optiosopimusta kohden. Heillä ei ole myöskään puhtainta sijoitussovellusta.

30% saldostasi. Miksi maksuilla on merkitystä? Sinun on oltava tietoinen molemmista. Mukana ovat tutkimukset ja indikaattorit. Tarvitset online-välittäjän, joka tarjoaa huippututkimuksen, erinomaisen asiakaspalvelun ja kohtuulliset maksut.

005/osake 4 Stars Merrill Edge Best Rewards -ohjelma 0 dollaria 6 dollaria. Kun valitset online-osakevälittäjää, sinun on mietittävä välittömiä tarpeitasi sijoittajana. Kuten TD Ameritrade, myös E * TRADE veloittaa 6 dollaria. Myös sijoittajia, jotka käyvät kauppaa usein (esimerkiksi yli 25 kertaa vuodessa), rangaistaan ​​palkkioilla (olettaen, että niillä ei tietenkään ole miljoonia dollareita sijoitettu Vanguardiin). Ally laskuttaa sinulle vaihtoehtovaihtokauppiaita vain 0 dollaria. Maksoin 42 dollaria palkkiosta vain osakkeen ostamiseksi. Ansaitse rahaa verkossa: sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi, jos haluat mieluummin istua syrjään ja rakentaa hiljaisesti laadukkaita verkkosivustoja, miksi et muuta intohimosi ammatiksi. Tehokkaiden suodattimien avulla voit tarkentaa tyyppejä rahastoja, jotka sopivat sijoitustavoitteisiisi.

Aiotko ostaa osakkeita ja sijoitusrahastoja vai aiotko myös vaihtaa optioita?

Kuinka Sijoittaa Osakkeisiin

Verkkokaupan avulla on helpompaa kuin koskaan luoda asianmukaisesti hajautettu salkku, jolla on vähän vähemmän riskiä ja ilman suurta määrää pääomaa. Tilaa lukea, myyntitilauksista peritään toiminnan arviointimaksu (alkaen 0 dollaria. Tarjoavatko he houkuttelevia ekstroja? Toimimattomuusmaksut peritään tapana ansaita tuloja asiakkailta, jotka eivät käyneet kauppaa tiettynä kuukautena - mikä saattaa olla todennäköisempi joillekin uudemmille sijoittajille. Palvelukustannuksia selvitettäessä suunnittele, mikä "edestakainen hinta" tarkoittaa, mikä tarkoittaa sekä vakuuden ostamisen että myymisen kustannuksia. Jotkut välittäjät tai rahastot saattavat vaatia sijoituksen vähimmäismäärää. Verkkovälitys on yritys, jonka avulla voit ostaa ja myydä osakkeita (ja muuta omaisuutta) Internetissä pyjaman mukavasti.

Voit sijoittaa pienellä aloitusinvestoinnilla, koska tilin avaamiselle ei ole asetettu vähimmäisvaatimuksia, ei käytöstä aiheutuvia palkkioita eikä kaupan vähimmäisvaatimuksia. On hienoa lukea hieno painatus. Saatat olla kiinnostunut interaktiivisista välittäjistä, jos haluat käydä kauppaa marginaalilla (jota taas en suosittele) tai jos haluat työskennellä yrityksen kanssa, jolla on tonnia omaisuutta. Muut sijoittajat, kuten ne, jotka haluavat sijoittaa ja hyödyntää optio- ja kryptovaluuttakauppaa, voivat suosia Robinhoodia.

Sijoitustilit

25B | Osakekohtainen tulos (TTM - 12 kuukauden lopussa): Sijoittajat ovat vuosikymmenien ajan kuulleet rahoitusneuvojia tai henkilökohtaisia ​​välittäjiä sijoitustensa hallinnassa. Penny osakekaupan verkkovälittäjät vaativat, että teet vähintään sijoituksen, joka vaihtelee heiden välillä.

CMEG perii ohjelmistostaan ​​150 dollaria kuukaudessa, mikä saattaa olla hiukan kallis joillekin ihmisille. Firstrade on myös erittäin kilpailukykyinen palkkioiden alueella 2 dollarilla. 10 parasta kauppaa optio-oikeuksilla, viime kädessä vaikuttava osaketuotto ei välttämättä korreloi suuriin optiokauppoihin. 3 Fidelity 4 dollaria. Ketkä ovat suurimmat välitysyritykset? Jos olet jo Bank of America -asiakas, varojen siirtäminen Merril Edge -tilillesi ja pääsy siihen on todella kätevää - sinun ei tarvitse siirtää tai siirtää varoja ulkoisesti.

Sinun ei tarvitse ladata minkäänlaista ohjelmistoa. 5% kaupan arvosta 0. Rinnalla StockBrokers. Jokainen, joka kertoo sinulle, että online-välittäjät vaativat vähintään 10 000 dollaria tai 20 000 dollaria, valehtelee. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), tämä on erityisen hyvä liiketoiminta sinulle, jos sinulla on henkilökohtaista tai ammatillista matkakokemusta, koska voit tarjota asiakkaillesi oivalluksia, joita he eivät voi saada verkkosivustolta. Kaksivaiheisesta autentikoinnista ja tietojen salaamisesta petostentorjuntaan ja palomuureihin haluat tietää, että online-välittäjällä sijoittamasi rahat säilyvät turvallisina. Jos tunnet ottavasi enemmän riskejä, ostaminen aktiivisesti hoidettuun indeksirahastoon voi antaa sinulle mahdollisuuden suurempaan tuottoon.

Wealthsimple

Kanadassa ja Yhdysvalloissa on myös mallipäivän kauppaa koskevat säännöt - mutta molemmat ovat melko erillisiä. Tämän ominaisuuden avulla sijoittajat voivat luoda oman sijoitusaikataulunsa ja pysyä siinä. 1 dollarin säästö kauppaa kohden alle 10 kaupassa vuodessa ei vaikuta merkittävästi tuloihisi. Mutta jopa niille, jotka eivät usein luota asiakastukeen, tietää, että heillä on palkittu palvelu siellä, kun he sitä tarvitsevat, on lohduttavaa. Jotkut näistä automatisoiduista osakekaupankäyntialustoista tasapainottavat myös salkkuasi ja käyttävät veronkeruuta alentaaksesi vastuusi IRS: iin. Tyypillisellä verkkopohjaisella välittäjällä (esimerkiksi verkkokauppa) annat tilauksen ostaa tai myydä osakkeita suoraan selaimesta.

95 palkkio yksittäisistä kaupoista on alhaisempi kuin joillain muilla tässä kierroksessa. Ameritrade on yksi harvoista yrityksistä, jotka tarjoavat tällaisia ​​palveluita. Voit avata Ally Invest -tilin vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan www. Kuinka voin rikastua verkossa, tehdä heti rahaa nyt - silverfox global logistics. Napsauta tätä ottaaksesi minuun yhteyttä. Varmista, että rahasi on suojattu, jos välittäjäsi menee konkurssiin. Futuurit ja sijoitusrahastot ovat myös testin alhaisimmat, 0 dollarilla.

Katso luettelo parhaista Robo-neuvonantajista. Yksinkertainen päiväkaupankäynnin strategia bollingerin ja macd: n avulla, siksi itse MACD-viiva edustaa aina kahden liikkuvan keskiarvon välistä etäisyyttä. Ilmainen 'aloittelijoiden' forex-kaupankäynnin kurssi, kun olet valinnut välittäjän ja avannut tilin, voit valita vaihdettavat parit ja aloittaa Forex-kokemuksesi. Offshore-välittäjä, SureTrader, on tarkoitettu ihmisille, joilla on vain vähän likvidejä pääomia ja jotka ovat tietoisia riskeistä, jotka spekuloivat suurella vipuvaikutuksella (6: )TD Ameritrade: Tässä on joitain parhaista online-välittäjistä, jotka tarjoavat sijoittajille eniten arvoa salkkuilleen. Toisin sanoen sinun on sijoitettava rahaa, jota ei vaaranneta millään tavalla, muodolla tai muodolla.

Mahtava aloittelijoille.

Wells Fargo

Kokemuksesi ja tarpeesi määrittävät sinulle sopivan tyypin. Suurimmaksi osaksi alla olevien luetteloidemme välittäjä täytti suurimman osan tai kaikki yllä olevien kriteerien vähimmäisvaatimukset. Hämmästyttävän hinnoittelun lisäksi Webull tunnetaan helppokäyttöisistä työpöytä- ja mobiilisovelluksista, kaupankäyntikursseista ja poikkeuksellisesta vakuutuksesta. Koska käytettävissä on niin paljon kaupankäyntialustoja, mukaan lukien sellaiset, jotka eivät vaadi vähimmäissaldoa ja kaupankäyntimaksuja, voit oppia itse ja käyttää resurssejamme opastamaan sinua joka vaiheessa.

NerdWalletin 8 parasta online-osakevälittäjää aloittelijoille lokakuussa 2019

Näihin kysymyksiin annetut vastaukset auttavat sinua rajaamaan valintaa ja viime kädessä valitsemaan parhaan välittäjän sijoitustarpeisiisi. Jos et ole varma siitä, mitä sinun pitäisi etsiä online-osakevälittäjältä, hanki miksi ja katso tämä video ensin! Huomaa, että merkinnät ja alennukset voivat vaikuttaa tapahtuman kokonaiskustannuksiin ja sijoituksen kokonaistuottoon tai "tosiasialliseen" tuottoon. Markkinapäättäjät ovat jatkuvasti valmiita joko ostamaan tai myymään, kunhan maksat tietyn hinnan. Sen mukaan, kuinka aiot sijoittaa, et ehkä ehkä maksa palkkiota kaupasta, mutta kannattaa tarkastella kaupankäynnin liitteenä olevia hallinnointipalkkioita. Aikaisemmin sen palkkiot alkavat 6 dollaria.

Lisää CreditDonkey: lta:

Sen mukaan, mitä haluat sijoittaa, se voi olla kalliimpaa kuin Vanguardissa. Treasury-ostot käydään kaupassa Fidelity-edustajan kanssa, kiinteä hinta 19 dollaria. Voit esimerkiksi maksaa myyntivoittoveroja vain, jos vaihdat ETF: n osakkeita. TC2019 Brokerage ei kuitenkaan hyödynnä asiakasta tällä alueella, ja tarjoaa vain erittäin alhaiset korot, 3–4. Kuten nimestään käy ilmi, OptionsHouse on loistava alusta kauppiaille, jotka keskittyvät optioihin. Schwabilla ei ole passiivisuus- tai ylläpitomaksuja riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on tiliäsi, eikä hän veloita suoratoistolainauksia tai tavallisia nostoja. Tällä tavoin, jos huomaat, että osakkeiden vaihto ei ole sinulle sijoitusmenetelmä, voit lopettaa helposti pienillä tappioilla.

Käyttämällä henkilökohtaista, täyden palvelun välittäjää, voit helposti hakea voittoasi. Se asettaa välittäjän kilpailemaan muiden avainkilpailijoiden, kuten Charles Schwabin ja Fidelityn kanssa. 25% velkasaldoille 250 000–999 999 dollaria. Riippumatta siitä, minkä tyyppisestä korosta ansaitset, koronmaksua pidetään turvallisempana kuin osingot, koska ne eivät luota yrityksen taloudelliseen tulokseen. 95 ja optioiden kiinteät maksut 6 dollaria. 88 hinta niille, jotka tekevät vähintään 150 kauppaa vuosineljänneksellä (muuten maksu on 4 dollaria). Mainostajan ilmoittaminen Me saamme korvauksia joiltakin kumppaneilta, joiden tarjoukset näkyvät täällä.

  • Jos teet muutama suuri kauppa, tarkkaile välittäjiä, jotka veloittavat prosenttiosuuden kaupasta.
  • Voit joko hallita omaa tiliäsi (sijoituskoulutusta ei ole juurikaan tehdä maadoitettavaksi) tai antaa salkkusi robo-neuvonantajan käsiin.

Kuinka Analysoimme Parhaat Online-osakevälittäjät

Alhaisten maksujen, korkean teknologian kaupankäyntityökalujen, laajojen sijoitusvaihtoehtojen, laajan sijoitusvaihtoehtojen ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta Schwab on hyvä valinta aloittelijoille ja veteraanisijoittajille. 14 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona, tässä uudessa bloggauskaavassa on kolme ensisijaista menestyspilaria, jotka ansaitsevat rahaa vuonna 2019:. Mutta muut tekijät - pääsy moniin sijoituksiin tai koulutusvälineisiin - saattavat olla arvokkaampia kuin säästää muutama dollari ostettaessa osakkeita. Cryptohopper4 arvostelu, jos koodisi ei ole kelvollinen tai vanhentunut, sitä intimoidaan tekstikentän alapuolella. Suuremmat välittäjät tarjoavat pankki- ja muita rahoituspalveluita. Emme löytäneet todisteita negatiivisista tweeteistä tai arvosteluista, joten IB: llä on erittäin hyvä asiakastyytyväisyysmittari, etenkin koska heillä on ylivoimaisesti suurin twitter-seuranta 233 000 ihmistä. Penny-osakkeet ovat osakkeita, joiden kauppahinta on 5 dollaria tai vähemmän, joten ne eivät ole korkean profiilin tai suurten tulojen yrityksiä. Uudet asiakkaat hyötyvät nykyisestä 600 dollarin erikoistarjouksesta.

Osta mitä tiedät
Lukuisia tilivaihtoehtoja: