Kymmenen Suosituinta Työtä Kotona

Luokat ovat tyypillisesti töitä omassa tahdissa, maksavat yhdestä kolmesataa dollaria, ja ne voidaan suorittaa vain muutamassa lyhyessä päivässä - melko kohtuullinen kompromissi työlle, joka voi ansaita jopa 70 000 dollaria vuodessa. Markkinan takana: tietokoneistetun kaupan harhainen käyttäytyminen, tämä prosessori löytyy Trader 8000 -sarjan kauppatietokoneistamme, erityisesti Trader 8000 Elite -mallista. Maaliskuu (kevätloma), touko-syyskuu (kesäloma), kiitospäivä ja joulu. Asia on, kotona tehtävät työpaikat eivät ole enää epätavallisia. Ota tämä ilmainen minikurssi saadaksesi täydellisen kuvan kirjoittamisesta ja aloittamisesta.

Kuten perinteiset työpaikat, myös kotona tehtävät työnhaut alkavat taitoistasi ja kokemuksestasi. Jos tämä kuvaa sinua, verkko-ohjaukset saattavat olla erinomainen tapa ansaita elantosi kotona. Jos haluat tulla ESL-ohjaajaksi, Cambly voi olla hyvä vaihtoehto.

Kaikkia lääketieteellistä koodausta koskevia töitä ei voida tehdä kotoa, mutta jotkut työnantajat tarjoavat kotona käytettäviä mahdollisuuksia, koska kaikki työ voidaan tehdä digitaalisesti. Mieheni ja minä olemme kokopäiväisiä Le-Velin kanssa. Bonnier toimii ”rekisterinpitäjänä” EU: n yleisessä tietosuojaasetuksessa. Monet ihmiset menevät Shutterstockiin video- ja kuvatarpeitaan varten.

CyberCoders rekrytointi- ja henkilöstöyritys kirjanpito-, tekniikka-, toimeenpano-, talous-, lakiala-, markkinointi-, toiminta-, myynti-, tiede- ja teknologiateollisuudelle.

Kirjanpito Tai Kirjanpito

Paikkoja on saatavana vähittäiskauppaan, televiestintään, rahoitukseen, terveydenhuoltoon, matkoihin ja energiaan. Vastaus on kyllä! Yksi linkki vie sinut yrityksen arvosteluun, ja toinen vie sinut sivulle, johon sinun täytyy kirjautua.

Xeroxilla (XRX) on kotona avoimia työpaikkoja ja se tarjoaa joustavan aikataulun monille sen työntekijöille.

Web-, Mobiili- Ja Ohjelmistokehitystyöt

Sijoitus tällaiseen liiketoimintaan voi olla täysin ilmaista, jos teet omia mallejasi ja/tai käytät tilauksen mukaan kysyttyjen verkkosivustojen tarjoamia malleja tai voit käyttää tuhansia dollareita kaikkeen, ammattilaisten luomiin malleihin laitteisiin omien paitojen tulostaminen. Jos pidit tästä sisällöstä, muista tilata postitusluetteloomme ja pysyä ajan tasalla uusista tavoista ansaita rahaa, säästää ja sijoittaa. PayScalen mukaan keskimääräinen sosiaalisen median johtaja ansaitsee 49 841 dollaria. Ystävämme, Gina ja Kristen, opettavat uskomattoman kurssin, joka opastaa sinut läpi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kuinka ansaita rahaa verkossa tullessa Pinterest VA: ksi. He palkkaavat opettajia Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta, ja palkka on korkeintaan 20 dollaria tunnissa. Aloita keikkojen etsiminen Pet Sitters Internationalista tai Roverista. Jos voit tutkia artikkelia ja kirjoittaa siitä 800–2019 sanaa, freelance-kirjoittaminen on sinulle! Luo kirjallinen sisältö seuraavalle:

Se antaa sinulle kaiken tarvittavan koulutuksen, kokemuksen, taidot ja työkalun. Työ on osa-aikainen ja se voidaan räätälöidä aikataulusi mukaan. Jos on tiettyjä sivustoja, joista haluat kirjoittaa, paras tapa tehdä se on ottaa heihin yhteyttä käyttämällä heidän mediayhteystietojaan. Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Vaatimusten suhteen tarvitset tietokoneen tai Macin, Internet-yhteyden, ja hänen on oltava vähintään 18-vuotias ja tunteva englannin kieliopin.

Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa. Niille, jotka eivät tunne tytäryhtiömarkkinointia, se on yksinkertaisesti lähetysmarkkinointi, josta ansaitset palkkion. Tämän palvelun kysyntä on kasvanut huomattavasti myöhään, johtuen suurelta osin podcast-käyttäjistä, jotka haluavat kirjoittaa heidän jaksojaan blogiteksteihin käytettäväksi. Freelance-kirjoittamisessa on myös hienoa, että voit työskennellä asiakkaiden kanssa pidättimessä. Ammatteihin kuuluvat lääketieteellinen transkriptio, lääketieteellinen koodaus ja virtuaalinen hoitotyö. Kätevän verkko-ohjauksen avulla voit työskennellä aikataulun mukaan mistä tahansa, lataamalla ansaitsemasi tunnin hinnan. Tarvitset joitain yleisiä kirjanpitotaidoja, joiden avulla voit ylläpitää taloudellista kirjanpitoa. Opettajan pätevyyttä ei tarvita hakemiseen.

Ensinnäkin, Flexjobs seuloo työnantajat puolestasi, jotta sinulla olisi parhaat ottelut.

Opetus Ja Valmennusperusteinen Työ Kotona

Henkilöstöhenkilöstö on käytettävissä kysymyksiin. Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Voit ansaita jopa 15 dollaria/tunti testaamalla Web-haututkimuksia sen osuvuudesta, lähettämällä raportteja yritykselle ja rahaa kuukausittain. On niin monia eri alueita, jotka säästää rahaa, kun työskentelet kotoa.

Etsitkö Jotain?

Hän on hoitanut rakkaansa, jolla on vaikea vamma. Ennen kuin poikani saavutti kouluiän, minusta oli hyödyllistä lähettää hänet lastenhoitajalle kahdesti viikossa muutaman tunnin ajaksi, jotta vain saada vankka aika työhön. Mutta kun olet jäsen, voit hakea työpaikkoja kymmenissä eri yrityksissä, kuten lehden editointi, suunnittelu, tapahtumien suunnittelu, laillinen työ tai kirjanpito, kuten Hill. Jos työhösi liittyy paljon soolotyötä, se voidaan tehdä kotiyrityksenä ja/tai on enimmäkseen tietokonepohjainen, se on todennäköisesti ihanteellinen etätyöhön. Tilintarkastajan rooli on myös kehittynyt tekniikan seurauksena.

Liikkeenjohdon konsultti

Tiesitkö, että voit ansaita rahaa online-tutkimuksissa? Hakemalla Kaplanin kaltaisia ​​sivustoja löytää mahdollisuuksia testien valmisteluohjaajaksi, testikirjoittajaksi tai ohjaajaksi. Kuka olisi hyvä kääntämään ei-toivottuja esineitä verkossa? Vastaaja etsii kohderyhmän osanottajia moniin tutkimustutkimuksiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Ajattele kaikkia kirjoja, tuomioistuimen asiakirjoja jne. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi.

ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa. Mitä sinun tarvitsee tietää: Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista. Vaikka online-ohjaajalle löytyy paljon laillisia kotona työskenteleviä töitä, jotkut löydetyistä työpaikoista ovat vähän huijareita. Tuleminen virtuaaliassistentiksi, joka tunnetaan myös nimellä VA, on toinen hieno online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa kotona.

18 Vastausta Kysymykseen "55 Parasta Työtä Kotona, Jota Voit Tehdä (päivätyöpuolella)"

Rakastat myös näitä viestejä: Lisätietoja yrityksestä ja mahdollisuudesta täältä. Melkein kuka tahansa voi saada tämän työn, kunhan olet kiinnostunut yksityiskohdista. Kun olet vasta aloittamassa, mutta et saa niin paljon liikennettä, sinun on luonnollisesti veloitettava korkeampi hinta ja tehtävä enemmän käytännön konsultointityötä saadaksesi saman määrän rahaa alhaisemmasta liikenteestä. Loppujen lopuksi se voi olla klassinen huijauksen merkki, ja joskus voimme ottaa ylimääräistä työtä, koska tarvitsemme ylimääräistä rahaa heti. Jos pidit artikkelista hyödyllisen ja tiedät jonkun, joka etsii kotitöitä, tee meille palvelus ja autta meitä levittämään sanaa! Monilla näistä työntekijöistä on myös joustavuutta työskennellä kotona. Tämäntyyppiset tehtävät ovat erikoistuneempia ja saattavat edellyttää lisäkoulutusta.

Meillä on nopea ja helppo opetusohjelma täällä - plus voit napata isännöinnin jopa 2 dollaria.

Voit tarkistaa heidän verkkosivustonsa aloittaaksesi etätyöntekijänä. Et vain ansaitse kunnollista rahaa oikolukujen avulla, mutta suoritat myös tärkeän palvelun auttamalla siivoamaan ja parantamaan kaikkea blogin kirjoituksista akateemisiin lehtiartikkeleihin. Kuinka tehdä ammattimainen forex-kaupankäynnin suunnitelma, voit varmasti, jos tekemäsi testit osoittavat tulosten paranemista. Heidän ei tarvitse palkata ammattitaitoista ryhmää jokaiselle osastolle, kun he voivat ulkoistaa heidät. Esimerkiksi yksi osa-aikaisista työnhakijoiden menestystarinoista on Shellene C.

Tuutorit työskentelevät osa-aikaisesti, joustavasti ja ansaitsevat 45 dollaria tunnissa plus palkka hallinnollisesta ajasta.

Englannin Opetus Verkossa

Tässä on toinen yritys, jonka tunnet! Kuinka monta sovellusta sinulla on puhelimellasi tällä hetkellä? Mutta mahdollisuus on kaikki sinun - kaikki 30 miljardia dollaria siitä. On vaadittava töitä öisin ja viikonloppuisin. On myös lukuisia tapoja päästä siihen. Tämä online-vähittäismyyntimies etsii aina etätyöntekijöitä moniin eri tehtäviin.

Joten jos budjettisi on pieni, odota myyntiä ja ala sitten ilmaisia ​​päivittäisiä tuntejaan parantaaksesi valokuvaajan taitojasi.

Voit ansaita 500–1000 dollaria viikossa takuuna. Lisäbonuksena voit jopa noutaa kappaleen tai kaksi yritysneuvoa matkan varrella. Le-Vel käyttää premium-luokan ainesosia. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi. Tämä Internet-markkinoinnin ammattilainen on kaveri kaikessa, joka liittyy tehokkaiden markkinointistrategioiden ja sähköpostitiedotteiden asianmukaisten jakelutekniikoiden luomiseen.

Jopa nämä alueet voidaan edelleen hajottaa.

Online-valmentaja

On myös vuorovaikutteisia koulutustilaisuuksia, joita jopa kokeneet ohjelmoijat voivat käyttää parantaakseen ja oppimaan uusia koodaustaitoja. Jopa ne, joilla ei ole kirjoituskokemusta, voivat liittyä blogosfääriin. Mutta myös monet lähtötason työntekijät ovat entistä houkuttelevampia tällaisiin joustaviin tehtäviin. Tässä artikkelissa käsitellyt vaihtoehdot ovat tietysti vain joitain mahdollisuuksista, mutta toivottavasti nämä 17 työpaikkaa ovat antaneet sinulle ideoita, joita voit jatkaa, jos etsit online-työpaikkoja kotona. Kääntäminen, asiakaspalvelu, tulkinnat, tietojen syöttäminen, transkriptio ja lokalisointi ovat tässä tilassa etsittäviä palveluita.

Online-opetus

Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä. Kotoa työskenteleminen tarkoittaa kykyä laajentaa uratavoitteitasi rajoittamatta kaupungin rajoituksia. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa, ja he työskentelevät Yhdysvalloissa. Minulla on ystävä, joka tekee freelance-hakukoneoptimointia ja matkustaa tällä hetkellä Kaakkois-Aasiassa työskennellessään. Tietotieteilijät voivat saada palkkaa 200 000 dollaria vuodessa. Kelan & Brittany Kline, omistajat, taitava pari Yksi kodityöpaikkojen suosikkityöistämme on tulossa VIPKID: n englannin kielen online-opettajaksi.

TTEC @ Home

Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Upwork. 50 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019 (jo 100 dollaria tänään)! Jos käännät harvemmalta kieleltä, voit ansaita enemmän. Craigslist - Craigslist kohdistuu rekrytoijiin maantieteellisissä maantieteellisissä ryhmissä, joten se vähentää kilpailua, mikä on hienoa. Leikkaa nurmikko tai ostat päivittäistavaroita, sinun on tehtävä se aikataulusi mukaan. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa.

  • PayScale ei sisällä mitään tietoa flipperien tuloista, mutta on ihmisiä, jotka antavat pieniä määriä ylimääräistä rahaa aina kuuteen numeroon saakka.
  • Raportoidut tulot ovat 10–14 dollaria tunnissa.

Koodaus Ja Kehittäminen Työskentelevät Kotitöissä

Sinun ei tarvitse olla tietokoneohjelmoija tai verkkosivuston kehittäjä voidaksesi olla menestyjä testaajana. 11 parasta kotityötä 2019 (parhaat online-työpaikat), jotkut ihmiset voivat komentaa tuhansia dollareita yhdestä viestistä tässä työssä, jota kutsutaan vaikuttajiksi. Sinun olisi yllättynyt nähdessäsi, kuinka monet ihmiset etsivät freelance-koodereita lukemattomilla freelance-verkkosivustoilla Internetissä. Paikallisena matkaoppaana voit saada maksun luomalla räätälöidyn reitin turisteille heidän tarpeidensa perusteella (lapsiystävällinen, luontoretket, rantapysäkki jne.) Jos et, niin saatat joutua veloittamaan korkoja ja muita sakkoja sen lisäksi, mitä olet velkaa. He palkkaavat Yhdysvalloissa. Melko harvat online-tutorointiyritykset palkkaavat kotitutoreita antamaan oppitunteja tietokoneesta videon ja chatin avulla.

Monet yritykset tarvitsevat jonkun suunnitellakseen logonsa, verkkosivustonsa tai visuaalisen mainoksensa. Muista, että tekniikka ei ole rajoittunut vain elektroniikkaan. Lähtötason ehdokkaan paras veto työskennellä kotoa Salesforcelle on harjoittaa myyntityötä, kuten kenttämyyntitilin päällikkö. 3 miljardia myyntiä vuodessa.

Tämä johtuu siitä, että työnantajat yleensä tutkivat paikallisia palkkatasoja ennen kuin tarjoavat kotipalveluita mahdollisille vuokralaisille.

Tuhannet legitiimiyritykset, jopa jotkut Fortune 500 -yrityksessä, tarjoavat laajan valikoiman etätyötehtäviä aina asteista, joissa vaaditaan syventäviä tutkintoja ja kokemusta, aina lähtötason keikoihin. Jos haluat löytää LISÄÄ tapoja ansaita rahaa kotoa, tutustu artikkeliini, joka käsittelee 30 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Syötäkö tietoja varaston, lähetysten seuraamiseksi, liiketoimintasuunnitelmien luomiseksi tai suorituskyvyn mittaamiseksi asetettuihin tavoitteisiin nähden, tämä työ vaatii minimaalisen tietotaidon ja tarjoaa suuren joustavuuden. Yritykset ymmärtävät nyt, että taiteilijoita voidaan palkata etätyönä ja että he säilyttävät edelleen työn vaatimukset. Aikaisempaa tutorointikokemusta ei tarvita! Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Otc-kriptovaluuttakauppa: kuinka tehdä suuria kauppoja, katsotaanpa viikon uutisia! Se on iso lista!

On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa.

Freelance-valokuvaaja

Erinomaisten suhteidenhallintataitojen, myyntitaitojen ja organisatoristen taitojen lisäksi kriittinen on kyky työskennellä itsenäisesti samalla edistämällä organisaation tavoitteita. Kun monia virtuaalitoimistoja on pystytetty, jopa johtotehtävät voidaan tehdä kotoa. Terveysalalla johtaviin kotona työskenteleviä yrityksiä ovat terveydenhuollon jättiläiset Aetna, Broadspire, Covance, Forest Laboratories, Humana, Parexel ja UnitedHealth Group.

Saat palkkaa joka viikko palvelustasi, eikä sinun tarvitse työskennellä työmatkalla. Ja heidän vastaus on melko sama: Pitkälle edenneiden aineiden, kuten laskennan ja fysiikan, ohjaajat voivat ansaita korkeamman tuntihinnan. Tämä nimeäminen maksaa 380 dollaria testistä plus yksi uudelleenotto. Jos sinulla on jonkin verran koodaustaitoja, työskentele web-kehittäjänä on luonnollista sopivuutta. Konsultointi on yksi parhaimmista kotityötyypeistä, koska voit luoda itsellesi haluamasi aikataulun ja ottaa mukaan niin monta tai vähemmän harjoittelijaa kuin pystyt.

Suosituimmat Artikkelit

Sertifiointia ei kuitenkaan tarvita (kuten CPA). Listan 15 parasta yritystä ovat: Sen sijaan, että koota yhteen koulutus ja kuluttaa paljon aikaa ja rahaa, kurssi kokoaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää yhdeksi kokonaispaikaksi. Katso, kun seuraava luokka on täällä, muuttaaksesi rakkautesi muiden virheiden korjaamiseen (ja rakkautesi punaisiin kyniin) kannattavaksi liiketoiminnaksi.

  • Se on tärkeä osa työpäiväsi.
  • Kyselyjen suorittamisen jälkeen voit lunastaa lahjakorttisi tai käteispisteesi PayPalin kautta.

Yhdistynyt Terveydenhuolto

59 PM PT ja saat jopa 500 dollarin bonuksen ja 2. Osana yrityksen operatiivista ja teknistä ryhmää laadun parantamisen etäjohtajat vastaavat suunnittelusta ja kehittämisestä parhaiden käytäntöjen suhteen, jotka liittyvät järjestelmän hallintaan ja tietoarkkitehtuuriin. Kuka olisi hyvä oikolukuun? Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla. Jos tiedät jo paljon urheiluvälineiden muistoesineistä, niin ei ole mitään syytä yrittää oppia hienosta kiinasta vain siksi, että löydät joitain paikallisesta kaupasta. Kuinka paljon voit työskennellä Intuitille?

Voit odottaa ansaitsevan noin 50 000 dollaria vuodessa työskentelemään Dellille. Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjät, helppo nosto on yhtä tärkeää, ellei jopa tärkeämpää kuin tallettamisen helppous. Siksi tein kaiken tutkimuksen puolestasi. Voit tehdä minkä tahansa näistä töistä osa-aikaisesti, mikä auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa puolella. Sinun on haettava online heidän verkkosivuillaan, ja he hyväksyvät aloittelijat. Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Tämä artikkeli saattaa sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiltamme. Bonnier-verkkosivustot voivat joskus tarjota kilpailuja, arvontoja tai kampanjoita, joita sponsoroivat tunnistetut kolmannet osapuolet tai yhdessä niiden kanssa.

Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions. Vasta sen jälkeen, kun olet harkinnut ala-puolia niin paljon ajatuksia kuin etuja, tiedät todella, oletko valmis etätyöhön vai et. Ansaitse rahapalkkioita. Transkriptiontekijöille maksetaan 0 dollaria. Esimerkiksi wellness-valmentaja voi keskittyä erilaisiin sellaisiin asioihin, kuten juomaongelmiin, kunto-ongelmiin ja niin edelleen. Advanced platform, ensimmäistä valuuttaa (EUR) kutsutaan 'perusvaluuttaksi'. Palkka vaihtelee valitsemiesi tehtävien mukaan. Varo yrityksiä, jotka tarjoavat löytää sinulle online-työpaikan mojovaan etuhintaan.

Floridan kokopäiväinen kausityö kotona (Polk County - Ole hyvä ja käytä vain lähimpään sijaintiin)

Oman verkkosivustosi rakentaminen on melko helppoa, jos käytät monia ilmaisia ​​verkko-opiskelu mahdollisuuksia. Nyt kun olet määrittänyt fyysisen ympäristösi oikein ja kehittänyt varmuuskopiointisuunnitelmasi, on aika valmistautua emotionaalisesti ja henkisesti etätyöksi. Kuinka paljon aikaa vietät työhön töihin päivittäin? Lataa luettelo täältä. Haluatko selvittää, mitä taitoja voisit tarjota virtuaaliassistenttina? Jos sinulla on hullu HTML- ja CSS-koodauksen taito ja syvällinen tuntemus kielille, kuten Ruby, JQuery ja JavaScript, voit ansaita jopa 70 000 dollaria vuosittain web-kehittäjänä. Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria.