Kuinka Ansaita Rahaa Kuuntelemalla Musiikkia Verkossa (yksinkertaista!)

FM tarvitsee panostasi musiikkiin, aamu-esityksiin, DJ: iin ja niin edelleen. Varmista, että kaikissa näissä paikoissa on helppo löytää linkki Spotifyn, Appleen, Amazoniin, YouTubeen, kun potentiaalinen fani kohtaa heidät. Youtube, adx-ilmaisimen oletusikkuna on 14 päivää. Maksut suoritetaan Paypalin kautta, ja voit lisätä ansiosi ohjaamalla ystäviäsi. Saat 10% kaikesta, jonka viittauksesi ansaitsevat.

Mainostajat maksavat rahaa Spotifylle altistumisesta, joka puolestaan ​​rahoittaa Spotifylle maksamansa rojaltit. E * trade arvostelut, cotsakos käyttää jokaisen mahdollisuuden mainitakseen oman rahoituspalveluyrityksensä, E * Trade -yrityksen. Löysin myös loistavan verkkosivuston, joka tosiasiallisesti maksaa sinulle artistin musiikin lisäämisen Spotify-soittolistoihisi (Playlist Push), nyt se on aika siistiä! Onko se algoritmi? Löydät hyvän yhdistelmän tyylilajeja MusicXRay-sivustosta. (Mitä haluat mainostaa tytäryhtiölinkeillä?) Kaikki sanovat, että olet fantastinen kirjailija, joten eikö ole aika maksaa?

Palkka on tällä hetkellä 10 senttiä arvostetusta kappaleesta.

Kutsut perustuvat sinun erityyppisiin musiikkiin, joita voit kuunnella. Tarkastelet tai arvioit kuunneltuja kappaleita sen perusteella, kuinka paljon pidät siitä. Indikaattori, ensimmäinen kynttilänmuodostelma, joka hajoaa tämän korkean yläpuolelle, on kauppasignaalisi 60 sekunnin puheluvaihtoehdon ostamiseksi. Jos se ei ole musiikkikatsaussivusto, ansaitset yleensä rahaa vain kuuntelemalla tai jakamalla.

10 per 30 sekuntia tai jopa 12 dollaria tunnissa - ei paha! TV-, elokuva-, videopelien ja mainosten synkronointi- (synkronointi) maksut. Kun profiilisi on hyväksytty kyseisiltä sivustoilta, voit alkaa tarkistaa erilaisia ​​musiikkityylejä. Ansaitse rahaa kotona verkossa ilmaista ansaita rahaa verkossa legit ja ilmaiseksi - sunup. Tutustu näihin töihin tai sivutoimiin, joiden takia työskentelet intohimosi kanssa. Tässä on 35 vinkkiä, kuinka ansaita rahaa musiikilla verkossa, ympäri maailmaa ja monia muita paikkoja, joista olet ehkä unohtanut.

Säästä ja käytä sitä viisaasti kasvattaaksesi projektiasi entistä enemmän.

© 2019 Horus Music. Kaikki oikeudet pidätetään. Nick Dunn Enterprises Limited Company

Voit ansaita myös täyttämällä tarjouksia ja ohjaamalla ystäviäsi. Löysin sähköpostiosoitteen ohjaajalle, jos haluat ilmaista tukenne ohjelmalle ja olla aktiivinen. Myymällä t-paitoja ja levytyksiä näyttelyssä vai myymällä kenkäsi Ebayllä, merch on loistava (ja edullinen) tapa tehdä kauniita makeita taikinoita. Binaarinen vaihtoehtorobotti, ensimmäinen termi on yhtä suuri kuin binaarisen vaihtoehdon palkkio, jossa jätetään vino pois:. BinBotPro-järjestelmän avulla voit aloittaa kaupat pienellä rahalla.

Valitettavasti halvimmat tuotteet ovat korvakuulokkeet ja kannettavat kaiutinjärjestelmät, jotka maksavat sinulle 159 500 pistettä. Voit myös ohjata ihmisiä ansaitsemaan vielä enemmän rahaa. Ongelmana on, että sinulle maksetaan vain 10 pistettä jokaisesta radion kuuntelemasta minuutista. päiväkaupan mobiilisovellukset: 8 parasta , muista, että on todella pahata menettää rahaa, mutta on vielä pahempaa yrittää korvata tappio lisäämällä lisää riskejä. Tämän hauskan sivuston avulla ihmiset voivat ennustaa seuraavia suuria osumia tarjoamalla ajatuksiaan uudesta musiikista. Eniten virtautunut kappaleesi saattaa saada sinut harkitsemaan uudelleen valintasi asettaa kyseinen Rae Sremmurd -kappale jokaiseen soittolistaan.

No, vastaus siihen löytyy artikkelista!

Kuuntele ja ansaitse RadioEarnista

Kuuntele, kirjoita, maksa: Saat maksun viikkoon viimeistettyjen kappaleiden lukumäärän perusteella. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit vaihtaa niitä palkintoihin, Amazon-lahjakortteihin jne. Vierailijat napsauttavat mainosta ja Pitchfork ansaitsee rahaa. Ja nämä ihmiset ovat tulevia fanejasi, jotka maksavat lippusi näyttelyihisi, ostavat albumeja ja yhdistävät musiikkiasi. Vaikka se näyttää olevan niin suosittu kuin monet muut luetteloimani vaihtoehdot, saattaa olla syytä ampua kannattaa nähdä, onko sovellus arvokas. Ihmiset rakastavat uusia asioita kuunnellakseen (loistavan musiikin lisäksi), etenkin maailmassa, jossa suurin osa ihmisistä viettää niin paljon aikaa matkallaan muualle.

  • Sanon korvauksen, koska et saa maksua käteisellä musiikin kuuntelusta, ansaitset pisteitäsi, joita voit käyttää palkintoihin.
  • Jakelu varmistaa, että kaikki musiikin mainospyrkimyksesi eivät mene hukkaan, kun joku etsii kappaleitasi suosikkiympäristöltäsi.
  • Kokkeille maksetaan suoraan sivuston kautta, joten käteistä ei koskaan vaihdeta.
  • 10 kappaleita kohden ja tarvitset 20 dollaria luottoa rahan nostamiseen.
  • Ja älä huolestu, koska se ei ole niin vaikeaa kuin luulet saada seuraajia, koska voit ostaa heidät usein alhaisella hinnalla Fiverristä, jos et halua vilpätä itseäsi.
  • 99 perhetilien osalta.
  • Tässä on ajatukseni ja palauteni SliceThePie-palvelusta.

YouTube-tunnukset

Jos sinulla on totta, kokeile muutama yllä luetelluista sivustoista. Muut videot samassa soittolistassa: Usko tai älä, voit ansaita rahaa verkossa kuuntelemalla ja tarkastelemalla musiikkia. Olen koonnut 3 suosikkiverkkosivustoni, jotka maksavat sinulle musiikin kuuntelemisesta. Mene tänne kirjautumaan Music XRay: lle. RadioLoyaltylla, kuten muilla radiotoimittajilla, on mainostajia, jotka mahdollistavat sen. Voit ostaa ja käydä kauppaa natiivilla kryptovaluuttamme VXD: llä tai muilla digitaalisilla valuutoilla, kuten Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH). Sieltä tech-forward-yrityksen, riippumatta siitä onko se ensin lähettämäsi musiikki, tai muun, joka on erikoistunut tällaisten rojaltien keräämiseen, on tehtävä kaikkensa varmistaakseen, että ihmiset maksavat kuullaksesi työsi, vaikka se olisi vain pieni sentti senttiä.

Jos lasket sen, ansaitset noin 1 dollaria.

Silti on Choonin kaltaisia ​​alustoja, jotka alkavat saada jonkin verran pitoa. Tiedän tiedän. Ansaita rahaa internet online pokerin kautta, haluatko todella olla ammattimainen pokerinpelaaja? Puhuin kerran Jack Conten (Pomplamoose ja Patreon) kanssa juuri tästä. Mitä tulee siihen, ei ole mitään todellista tapaa, jolla voit ansaita paljon rahaa pelkästään musiikin kuuntelemisella.

Ryhdy Bloggaajaksi/vaikuttajaksi

Maksut suoritetaan kuukausittain Paypalilla. Voit löytää keikkoja myös kirjautumalla freelance-sivustoihin, kuten Upwork tai Fiverr, luomalla profiilin ja etsimällä asiakkaita, jotka tarvitsevat tätä työtä. Mitä parempi arvostelu, sitä suurempi bonusmaksu. 10 askelta miljooniaksi tulemiseksi 5 vuodessa (tai vähemmän), esimerkiksi, olin hiljattain kuntosalilla veljeni kanssa. Käytä tätä yhdessä useiden muiden tapojen kanssa maksaaksesi Fusion Cashilla, ja olet pian matkalla ensimmäiseen maksuosi!

Muista, että suuren voiton ei tarvitse tarkoittaa suurta sijoitusta. Yhtiö ilmoittaa sinulle, kun tarkistettava kappale vastaa valintasi. Jos olet alkanut kyllästyä monenlaisiin online-rahaa ansaitseviin verkkosivustoihin, pidät siitä, mitä olen löytänyt.

Toisin sanoen - se voisi olla sen arvoista sinulle pienellä lisätaskulla taskussa. Se tarkoittaa olla ihminen ensin ja toiveikas muusikko. Ennen kuin sukellamme erityisiin tulovirtoihin ja miten ansaita rahaa musiikista verkossa, harkitaan prosessia ja strategiaa. Opi ansaitsemaan rahaa verkossa 465 tapaa ansaita rahaa verkossa, annan sinulle lyhyen esittelyn ja sitten luettelon linkistä muihin kirjoittamiini viesteihin, joissa voit oppia lisää aiheesta. Mutta mitä enemmän teet tämän, sitä enemmän voit ansaita. Voit vaihtaa pisteitäsi mahtavia palkintoja tai jopa VISA-lahjakortteja. Voit kirjoittaa musiikkia videopeleille, jingleille, podcasteille, mainoksille, indie-elokuville tai enemmän. Sinulla ei ehkä vielä ole resursseja kiertueen aloittamiseen toisella mantereella, mutta sinut hämmästyttää siitä, kuinka monet riippumattomat taiteilijat löytävät seuranteita paikkoihin, joihin he eivät ole koskaan matkustaneet, koska he päättivät levittää siellä TuneCoren kautta!

Luo Julkaisustrategia

Jos sinulla on kysyttävää, älä unohda pudottaa kommenttia alle! CDBaby on yhteistyössä Alliance Entertainmentin kanssa, joka on Yhdysvaltojen suurin musiikin, elokuvien ja videopelien tukkumyyjä. Suoratoistolla on mahdollista ansaita rahaa, ja joissain tapauksissa voit jopa ansaita paljon (vaikka tämä on harvinaista). Voit myös tehdä muotikatsauksia - Käyttäjät ilmoittavat vähintään 30 senttiä lyhyestä kirjoituksesta. Kuinka ansaita rahaa opiskelijana, olet yllättynyt siitä, kuinka monet ihmiset etsivät tietoa niin monista eri aiheista. 017 mainosvirtoille ja 0 dollaria. JustAnswer tarjoaa niille, jotka etsivät asiantuntijapalautetta ongelmiinsa. Käytä vain linkitystä linkkiä ja kutsu ihmisiä liittymään Music Xrayn sähköpostitse, Facebookissa, Twitterissä tai muussa sosiaalisessa verkostossa.

Täytyy olla vähintään 18-vuotias tai vanhempien luvalla 13-vuotias. Sinun on vain kirjauduttava sisään satunnaisesti osoittaaksesi, että kuuntelet etkä navigoi pois sivulta! Ja kuvauksen mukaan asemat perustuvat mielialaan, genreen tai jopa suosittuihin taiteilijoihin. Vuoden 2019 paras bitcoinin kaivosohjelmisto, jos epäilet, että olet saanut tartunnan Miner-ohjelmistossa, joka käyttää näytönohjainta, voit ladata GPU-Z: n ja tarkistaa GPU: n kuormituksen, kun et pelaa mitään pelejä tai tee mitään grafiikkaintensiivisiä toimintoja. Musicxray on toinen suosittu sivusto, kun on kyse ansaita rahaa musiikin kuunteluun; tämä sivusto on legitiimi ja se maksaa. Tämä ei ansaitse sinulle paljon rahaa, mutta se on hauska sivutoimisto, joka saa sinut vähän rahaa käyttämään ja esittelemään sinulle uusia musiikkitaiteilijoita! Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Saadaksesi enemmän palkkaa, sinun on tehtävä jotain arvokasta.

5 Virhettä, Jota Teet, Kun Otat Yhteyttä Levy-yhtiöihin

Tavallisesti levy-esineet, taiteilijat ja johtajat häiritsevät soittolistajen omistajia asettamaan kappaleita luetteloihinsa. Maksut suoritetaan jokaisen kuukauden 20. päivänä. Neljän tai viiden ihmisen ryhmän keksiminen on paljon rahaa, ja kulut jatkavat lumipalloa kuukausittain. Tämä liittyy hyvin edellä mainittuun 1000 True Fans -konseptiin. Monet taiteilijat valittavat siitä, etteivät ansaitse rahaa suoratoistolla, mutta eivät koskaan yritä ohjata faneitaan streaming-sivustoihin ja -sovelluksiin, joissa heidän musiikkiaan voi kuulla. Sinulla on oltava PayPal-tili, jotta voit saada ansiosi.

Saat palkkaa kuunnella. Koska puhumme musiikista, tarkastelemme joitain esimerkkejä musiikista. Itse asiassa Spotify paljasti vuonna 2019, että se maksoi levy-yhtiöille keskimäärin vain murto-osan penniästä kappaleen toistoa kohden (0 dollaria. )Aivan kuten palkkio katsella YouTube-videoita tai maksaa pelata pelejä verkossa, voit myös saada palkan kuunnella musiikkia verkossa! Hyviä uutisia, voit! Jättämällä tällaisen palautteen ansaitset rahaa verkossa. 5 online-yritystä, joilla voit aloittaa ilman rahaa, tässä on muutama käsin poimittu artikkeli, josta saat lisätietoja Amazon-kumppanisivuston perustamisesta:. Miljoonaariksi tuleminen , sinun pitäisi sitten pomppia ja sulkea tämä selain nyt. Suurin osa tarvitsisi ensin kertoa heille vähän itsestäsi ja siitä, mikä on musiikkisi.

Musiikin kuuntelun lisäksi voit myös arvioida artisteja ja ansaita bonuksia, jos suoritat tietyn määrän arvosteluja tietyn ajanjakson aikana. YouTubessa on Content ID -niminen järjestelmä, joka löytää tarkalleen missä kappaleesi käytetään YouTubessa. Prosessi on varsin nautinnollinen. Mutta jos haluat tosissasi ansaita rahaa musiikillasi, sinun on tunnustettava, että isompi luettelo on parempi kuin pieni. Pätevöityäksesi tarvitset soittolistan, jolla on vähintään 400 seuraajaa suositussa musiikkipalvelussa, kuten Apple Music, Spotify tai Deezer. Tai voit valita puoli-perinteisen reitin etsiä etäopetustoimintaa korkeakouluissa, joissa voit opettaa musiikin akateemista puolta.