Järjestäytyminen: 20 Vinkkiä Kotoa Työskentelemiseen

Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu. Voit työskennellä joko muutama tunti viikossa tai kokopäiväisesti. Joitakin ehdottamiasi paikkoja ovat: Aloita luettelemalla kaikki taitot, jotka osaat tehdä, ja lue sitten kaikki ne, jotka voit helposti oppia. Koska kun huomaat, että et saa toivottuja tuloksia, lopetat todennäköisesti - aivan kuten vähintään 59. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi. Suurin pilvi bitcoinin kaivosyhtiö, tämä on ilmeisesti myymälä Venäjällä. Tätä suosittelen erittäin hyvin, jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa.

  • Voit saada palkkion suorittamisesta monissa tehtävissä, kuten skannattujen päivittäistavaroiden ostomäärien syöttämisessä, kyselyjen ottamisessa (lähinnä akateemisessa tutkimuksessa), äänitteiden kirjoittamisessa ja tietojen tutkimuksessa.
  • Alueesta tai sijainnista riippumatta perusta kotisi alue, jolla työskentelet, ja sitoutu työskentelemään tässä tilassa päivittäin.
  • Sertifiointia ei kuitenkaan tarvita (kuten CPA).
  • Se keskittyy ympäristönhoitoon ja yhteisöpalveluun.
  • Nyt on fantastinen aika tutustua perusteellisesti siihen, mitä työntekijä tekee keskimääräisen työpäivän ja työviikon aikana.
  • Hakuprosessin valmistuminen voi kestää 1-3 viikkoa.
  • 50 - 14 dollaria tunnissa.

Virtuaaliassistentit, sosiaalisen median johtajat, online-tukiasiantuntijat ja kotona tapahtuvat tiedonkeruutyöt ovat vain muutamia korkeasti maksettavista digitaalisista tehtävistä, joita ei edes ollut vähän aikaa sitten. Kun olet asettunut itsellesi vaikuttajana teollisuudellesi, ensimmäinen askel kaupallistamiseen on huipputason konsultointipalvelujen myynti. Maksetut verkkokyselyt, mielipiteesi ovat arvokkaita, koska ne auttavat yrityksiä luomaan parempia tuotteita palautteesi perusteella. Sinun ei tarvitse koulutusta, vaikka voit käydä erilaisia ​​kursseja taitojen terävöittämiseksi, kuten Kayla Sloanin 10 000 dollarin VA-kurssi. 25 luovaa tapaa ansaita 100 dollaria joka päivä, missä asun, lastenhoitajat ansaitsevat 10 dollaria tunnissa. Kaikilla on mahdollisuuksia riippumatta aikataulustasi, iästäsi tai koti-elämäsi velvollisuuksista. Asema on avoin maailmanlaajuisesti, ja ihmiset voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa.

He työllistävät vain Yhdysvalloissa. Ne ovat loistava tapa käyttää luovia leikkeitä ja analytiikkataitojasi auttaa yrityksiä kasvattamaan läsnäoloaan verkossa. Saatat pitää tästä palvelusta, jos sinulla on vain muutama minuutti kerrallaan mikrotason suorittamiseksi. Apple tarjoaa maksettua koulutusta ja etuja, samoin kuin teknisiä laitteita asemaan. Muihin äskettäisiin etätehtäviin kuuluvat kliinisen hoidon johtaja ja rekisteröity sairaanhoitajatapausten johtaja. Joten se kasvaa harppauksin.

Työskentele kotona Freelance-töissä

Nyt kun toimistosi tai työalueesi on asetettu, on aika siirtyä liike-elämään - kirjaimellisesti. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet työharjoittelua asiakashoitajille, kuvankäsittelylaitteille, tietoanalyytikoille, asiakaspalvelun asiantuntijoille, järjestelmäkehittäjille, johtotehtävissä ja monissa muissa tehtävissä. 80 tapaa ansaita rahaa kotoa, voit opettaa kirjaimellisesti ketään. Virustorjunta, palomuuri ja muut tietoturvasovellukset. Sinun on kyettävä suorittamaan laaja valikoima yleisiä transkriptiotyyppejä.

Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä. He hyväksyvät vain yhdysvaltalaiset hakijat. Zapier on täysin etäteknologiayritys, joka palkkaa usein asiakastukiedustajia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Tämä 10 miljoonaa on enemmän kuin 4 miljoonaa vuonna 2019. Etkö ole vielä tyytyväinen? Jos olisi niin helppoa ansaita tonni rahaa joka viikko, eikö kaikki tekisi sitä?

Lisää Ilmaisia ​​työpaikkoja Kotona

Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa. Voit ansaita 7–21 dollaria tunnissa tai enemmän, jos aloitat oman yrityksen. Siinä tapauksessa voit silti käyttää ja käyttää monia osia verkkosivustoihimme; et voi kuitenkaan käyttää ja käyttää niitä Bonnier-verkkosivustojen osia, jotka edellyttävät henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voiko henkilöstä, joka haki etätyötä, realistisesti tulla etätyöntekijäksi? Kätevän verkko-ohjauksen avulla voit työskennellä aikataulun mukaan mistä tahansa, lataamalla ansaitsemasi tunnin hinnan.

Aloita kirjoitusyrityksesi aloittamalla blogi! Joillekin rekrytoijille maksetaan 125 dollaria tunnissa ylöspäin palautusmallien rakentamisesta. Google-kirjat, schwab - Tarvitset vähintään 1 000 dollaria useimpien tilien avaamiseen, mutta siitä luopuu, jos määrität 100 dollarin kuukausittaisen sähköisen siirron. Tänään aion jakaa kotityöni yhdessä 15 muun kotitöistäni, jotka maksavat hyvin. Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan.

Verkkokamera tarvitaan melkein aina, jotta voit opettaa englantia muille kuin englanninkielisille. Verkko-oppimisyritysten, kuten InstaEDU, K12, Connections Academy, Kaplan ja Tutor, kasvu. Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa. Jos olet luonteeltaan nomadi tai sohva-surffaaja, voit muuttaa eläinrakkautesi ammatin, joka antaa sinulle myös majoituspaikan. Demotili, minkä tahansa rahoitusinstrumentin merkitys voi mahdollisesti kasvaa tai vähentyä markkinoilla tietyinä ajankohtina. Voit vähentää voimassa olevat työhön liittyvät kulut, mutta vain prosenttiosuuden, joka todella käytetään työhösi. Muista myös täyttää profiili kokonaan ja listata kaikki asiaankuuluvat taidot. Toinen sivutyö, joka on melko joustava ja maksaa hyvin.

ePaper

Blogger

Käsittele asiakkaiden tarpeita, joihin voi kuulua monimutkaisia ​​etuja koskevia kysymyksiä, ongelmien ratkaisemista ja jäsenten kouluttamista. Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. Technavion mukaan varastossa olevien valokuvien myynnin odotetaan ylittävän 4 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä. 07 Verkkokoulutus Dougal Waters/Getty Images Saatavilla olevat online-koulutuksen työpaikat kattavat nyt laajan valikoiman ehdokkaiden tutkintoja; kaikkea erittäin kokeneista opettajista, joilla on maisterin tutkinto ja opetustodistukset, korkeakouluopiskelijoihin, joilla on tutor-ohjeet. Kääntäjänä voit muuntaa kielen toiseksi puhutun sanan, kirjoitetun sanan tai äänen avulla. Kun tarkistettu, aseta hinta ja pidä hauskaa viikonloppuna tai jopa viikon aikana, aikataulu sallii, rakastavan lemmikin kanssa. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. Ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa!

Vaikka sinun ei tarvitse olla tutkintoa tullaksesi kouluttajaksi, sinun on todistettava. Jäit avoimen suunnitelman toimistojen maailman taakse, löysit unelmiesi kotona työskentelyn, esiintyi haastattelussa ja sait keikan. 01 Virtuaaliset puhelinkeskukset Eclipse-kuvat/E +/GettyImages Kun yhä useammat yritykset siirtyvät etätyövoimaan, virtuaalisten puhelinkeskusten työpaikkojen määrä kasvaa. Jokaisen kotitaidosta työskennelleen joutuneen on puututtava ihmisten ymmärryksen puutteeseen, joiden mielestä kotona työskenteleminen ei oikeastaan ​​tarkoita työtä.

Työn Tyyppi

Yritys on erikoistunut matkailu- ja vieraanvaraisuusaineiden, televiestinnän, tienvarsipalveluiden, korkean teknologian, vähittäiskaupan, rahoituksen, terveydenhuollon ja vakuutusyhtiöiden sekä jopa liittohallituksen tarjoamiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan. Tarvitset yrityslisenssin, kuten LLC: n ja vakuutuksen, jotta katetaan tapaus, jos joku sairastuu ruokaasi. Suojauksemme vuoksi saatamme edellyttää, että tunnistat henkilöllisyytesi ennen kuin toimitamme sinulle tietoja. Toimitat maksua vastaan ​​palvelun, jolla on kyky työskennellä missä ja milloin haluat, rajoittamattoman ansaintapotentiaalin kanssa! Tällä yrityksellä on enimmäkseen kotona työskenteleviä rooleja, kuten lääkärikooderit, vakuutusedustajat ja muut. Mutta vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi vaihtoehdon työskennellä etäyhteydessä, monet he eivät vain tiedä mistä aloittaa. Mutta lisäkustannuksia voi syntyä.

Kaikkikokoiset yritykset tarvitsevat kirjoitettua sisältöä, kuten blogiviestit, verkkosivun kopion tai e-kirjat. Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa. Omat osuudet käyttäjän matkasta kaikkien Scottin Halpalentojen kosketuspisteiden välillä, mukaan lukien verkko, matkapuhelin, sähköposti, sosiaalinen ym.

Pahimmassa tapauksessa heitä kannettava tietokone laukkuun, tartu kuulokkeisiin ja siirry paikalliseen kahvilaan, jossa on Wi-Fi, tai jopa hiljaiselle paikalle paikallisessa kirjastossa perustamaan kauppa ja tekemään asiat. Rahat voivat olla aika hyviä, mutta olet yksin. Seuraava paras asia?

Tämä ei välttämättä toimi sinulle, koska kotona tekemäsi online-työt, joihin ei kuulu taustamelua, tulevat yleensä mukana.

Kääntäjät:

Vaikka määräaikoja on noudatettava, kirjoittaminen on suosittua, koska voit tehdä sen mistä tahansa, jopa hitaalla Internet-yhteydellä, mikä tarkoittaa, että voit maksaa kotona, kahvilassa, lentoaseman lomautuksen aikana tai lasten jälkeen mene sänkyyn. Verblio omaksuu ”sidosryhmien” lähestymistapaa freelance-kirjoittamiseen. Lisäksi on tärkeää panostaa jonkin verran luetteloidesi kirjoittamiseen ja lähettämiseen. Ainoa mitä sinun on tehdä, on ladata mallisi ja saat palkan, kun asiakas ostaa yhden tuotteistasi. Kuinka ansaita rahaa verkossa: 101 tapaa ansaita enemmän rahaa vuonna 2019. Tyypillinen tyyppi, jota tarvitaan tällaiseen työhön, on hyvä viestintä ja ihmisten taidot, ja suurin osa työnantajista vaatii taustan tarkistamista. Mielestäni soitin myös kitaraa.

Tässä on syytä selvittää, milloin olet tuottavinta, ja rakentaa työaikataulunne tuottavuushuippujaksojenne ympärille. Jos esimerkiksi työskentelet kotona joitakin päiviä, mutta olet matkalla toisilla, saa tapana käyttää suunnittelijaa kirjoittaaksesi ja seurataksesi määräaikoja, tapaamisia ja kokouksia. Pelkään, etten. Se voi olla vuosittainen suunnittelu, koulutus tai tiiminrakentaminen. 100 kotona kirjoittamista, itse asiassa freelance-bloggaaminen auttoi minua menemään ansaitsemaan 1 600 dollaria kuukaudessa enemmän kuin ansaitsemaan yli 5 500 dollaria kuukaudessa. Voit käyttää Amazon-töitä kotoa heidän virtuaaliset sijainnit -sivulla. Sisareni tekee tämän saadakseen ylimääräistä rahaa puolella työskennellessään kokopäiväisesti ja ansaitseen yli 2019 dollaria kuukaudessa! Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Toinen idea on työskennellä itsellesi oikolukijana.

Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa. Amazon.com: kuinka työskennellä kotona ja ansaita rahaa vuonna 2019: 13 todistettua kotiyritystä, jonka voit aloittaa tänään (work from home -sarja: kirja 1) e-kirja: sam kerns: kindle store. Varmista, että työtilasi on mukava (varsinkin kaikkina vuodenaikoina) ja nautinnollinen, ja missä voit työskennellä hiljaa tarvittaessa. Heillä on lueteltu monia kirjoitusprojekteja, ja voit hakea, jos sinulla on Pro-tili. Mutta kaikilla ei ole erillistä toimistoa kotonaan, ja kahden koneen pitäminen ei aina ole realistista. Perehtyminen kotitietokoneisiin ja heillä on vähintään keskimääräinen työtason kirjoituskyky. Kotoa työskenteleminen tarjoaa myös mahdollisuuden niille, joilla on aikaa ja organisatorisia taitoja hallita kahta tai kolmea työtä kerralla.

Asiantuntijatyö on yleensä ei-puhelinta.

Kirjanpitäjät, Kirjanpito, Tilintarkastajat

Vaikka taukojen ottaminen saattaa vaikuttaa haitalliselta, tutkimukset ovat osoittaneet, että lyhyiden taukojen ottaminen voi todella lisätä tuottavuutta ja luovuuden tasoa. Ilman kasvotusten tapahtuvaa kommunikointia on helppoa antaa asioiden liukastua halkeamien läpi, joten sinun on löydettävä tapoja olla mahdollisimman järjestetty. Jos sinulla on laatikko, joka on täynnä vanhoja matkapuhelimia ja muuta käyttämätöntä elektroniikkaa, joka kerää vain pölyä, saatat pystyä myymään ne heti Decluttrissa. Jos sinulla on perustiedot tietokoneen käytöstä ja tietojen syöttämisestä, voit suorittaa useimmat työt.

Alorica Kotona

Luomalla osallistavan viitekehyksen, voit valmistautua vastaamaan työntekijöidesi ja yrityksesi tarpeita omaksumalla uuden työllisyysmallin. Vaikka sinun ei tarvitse poistua talosta, tee se kohta, jossa asetat aamurutiinin ja pidät siitä kiinni. Useiden erinomaisten valokuvien käyttö herättää selaimessa enemmän kiinnostusta, ja pitämällä yritystietosi virheettöminä, mukaan lukien kirjoitusvirheet, osoitat, että olet ammattimainen. Oman verkkosivustosi rakentaminen on melko helppoa, jos käytät monia ilmaisia ​​verkko-opiskelu mahdollisuuksia.

Lisäksi se, että olet kotona ja voit antaa palvella ihmisiä taloon tai pitää lemmikkieläimiä, ei tarkoita, että muiden perheenjäsenten tulisi olettaa, että teet sen aina. Sitten tämä työ on erinomainen vaihtoehto sinulle. Voit myös ilmoittaa meille lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: Tietysti olet todennäköisesti tyytyväinen ja nautit yrityksestä, on tärkeää muistaa, että tämä on työaikasi. Kuinka vaihtaa binaareja vain 15 minuutissa päivässä (sarja 1/4). Tyypillisesti kuluu jonkin verran aikaisempaa työtä transkriptionistina korkeamman palkan maksavien keikkojen sieppaamiseksi. Freelance-ohjelmointi- ja koodaustehtävien määrä ylittää huomattavasti muut asemat volyymin suhteen. Tein quesadillan. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita.

Tee päätös
Voit käyttää sovellusta, kuten TimeOut Macille ja Smart Break Windowsille, lukitsemaan itsesi tietokoneesta 60 minuutiksi.

Työnantaja Kotona (etätyö)

Avasimme puhelinkeskuksemme - alun perin nimeltään Kansalliset varaukset - vuonna 1980 St. Mutta heidän peli on kaikki sama: Ja työntekijät tukevat asiakaspalveluosastoamme tavoitteena ”tehdä se oikein” asiakkaillemme. Läheisten perheenjäsenten on ymmärrettävä, että et voi auttaa heitä liikkumaan työpäivän aikana tai edes jutella puhelimessa tunnin ajan. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Jos huomaat työskentelevän minuutti ja varaamalla lentoja seuraavalle lomallesi, älä nuhtele itseäsi ankarasti. Jos niin, sinulla on arvokas taito - ja sinun tulisi rahoittaa se.

Useimmissa tapauksissa työnantaja tarjoaa työhön tarvittavat ohjelmistot ja sisällönhallintajärjestelmät. Tämän yrityksen kanssa työskentelet kotoa transkriptorina, joka muuntaa lyhyitä äänitiedostoja. Unelmoitko työskentelystä kotoa? Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta. Tämä on yksi parhaista ruoanjakeluyrityksistä, jossa voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat toimittaa ruokaa.

Henkilö, jolla on hyviä syitä haluta tehdä etätyötä työhönsä tarvittavien työkalujen ja tilan ohella, saatat antaa työntekijälle mahdollisuuden työskennellä kotoa. Työ voi sisältää asiakkaiden auttamisen puhelimitse, live-chatissa tai sosiaalisessa mediassa. Kansallisen kuluttajaliiton ja petosten mukaan. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Pääset töihin milloin haluat, ja jos työskentelet oikeassa yrityksessä, voit ansaita minimipalkan yläpuolella kotona. Saatavilla olevat saattavat edellyttää, että asut tietyllä alueella tai vietät ainakin jonkin aikaa toimistossa. Tämä on kotipuhelimesta tehty muu kuin puhelintyö, jossa vietit aikaa arvioidessasi erilaisia ​​hakukoneiden tuloksia parantaaksesi käyttäjien kokemusta. Etf-kaupankäyntivinkit, 3 X ETFS, sekä pitkä että lyhyt, käyvät kauppaa kohde-etuutena kaupankäynnin kohteena olevissa indeksifutuurisopimuksissa, kun kassaindeksin hinnoittelu ei ole käytettävissä. Se on paljon muutakin kuin pelkkä pyöräillä työskentelyn houkutus.

Tutkimus, tutkimus, tutkimus:

Kumppanin Kanssamme

Jos haluat estää sosiaalisten verkostojesi helppokäyttöisyyttä työaikana, poista ne selaimesi pikakuvakkeista ja kirjaudu Fast Companyn mukaan ulos jokaisesta tilistä. Paras binaariopiskelmien kauppapaikan määritelmä, riski on paljon. Se on enemmän aikaa kuin suurin osa ihmisistä viettää nukkumisen tai työskentelyn! 00 kuukaudessa, riippuen kelpoisuudesta ja kuinka moniin tutkimuksiin osallistut. Itse asiassa, jos pidät etätyötä win-win-skenaariona, voit hyväksyä sen ja arvioida sitten työntekijäsi ansioiden ja syiden perusteella, miksi haluaa työskennellä kotoa.

Varmista, että tiedät, onko palkkaa vai maksetaanko sinulle palkkioita.

Etsitkö Vielä Enemmän Laillista Työtä Kotona?

Uuden etätyöntekijän valmistelu on tietysti sinun vastuullasi. Aloittelijan opas päivittäiseen verkkokauppaan 2. painos e-kirja: toni turner: amazon.ca: kindle store. Monet tämän luettelon yrityksistä ovat myös päätoimisia, etäystävällisiä töitä tekeviä työnantajia, koska he ovat olleet mukana FlexJobsin ”2019” 100 parhaassa etätyöyrityksessä ”-luettelossa. Mutta tuhansista muista aiheista löydät mahdollisuuksia myös kilpailulainsäädännön, äänituntien, astrofysiikan ja eläintieteen kaltaisissa asioissa.

Ennen kuin teet mitään muuta, muista lukea tiedot huijausten välttämisestä.