Bitcoin-hinta (BTC / USD): BTC-livekaavio, uutiset ja analyysi

Kauan odotetut sopimukset - ensimmäiset laatuaan fyysisesti asettuneet Bitcoiniin - toteutettiin syyskuussa klo 20.00 EST. Se on ehdottomasti työkalu, jota salaussijoittajien tulisi ainakin tarkastella ja arvioida oman portfolionsa perusteella. Nostopyynnöt käsitellään yleensä muutamassa tunnissa, kun taas muut robotit vievät yleensä päiviä ja varojen tallettaminen on erittäin helppoa.

Viimeisessä ja viimeisessä vaiheessa sinua pyydetään valitsemaan maa ja kirjoittamaan puhelinnumero.

Minuutin laukaisun jälkeen klo 12: Bakkt ™ Bitcoin (USD) kuukausittaiset futuurisopimukset. Palautuuko bitcoin vuoden loppuun mennessä? Nyt McAfeen mielestä miljoona dollaria bitcoinia kohti on todellisuutta vuoden 2020 loppuun mennessä. ❌Monella robotilla on erittäin ankarat käyttäjän arviot, jotka saavat joskus kyseenalaistamaan niiden luotettavuuden. Huijaus sai yli 3 dollaria. Bitcoinin ja bitcoinin hinnan tulevaisuus on edelleen epävarma.

Bob alkaa epäillä järjestelmäänsä ja ryhtyy riskialttiiseen kauppaan, joka rikkoo järjestelmäänsä - ja onnistuu. Ja lopuksi, Fidelity Investments, yksi maailman suurimmista finanssipalveluntarjoajista, paljasti digitaalisen omaisuuden palvelunsa. Robinhood: invest. ostaa. käydä kauppaa. app storesta, 5 miljardia osaketta päivässä tässä kuussa. Yhtiö väittää lisäksi, että kun käytät heidän tietojaan, voit käydä kauppaa kuin asiantuntija. Ethereum (ETH) on seurannut tiiviisti Bitcoinin ja useimpien muiden suurten altcoinien hintavaikutusta viime päivien aikana, mutta näyttää siltä, ​​että se on alkamassa perustaa omaa. Hän on myös sanonut, että koska bitcoinilla on kiinteä tarjonta, se on edelleen hyvin aliarvioitu omaisuus.

Niiden ei tulisi KOSKAAN käydä kauppaa suunnitelmansa ulkopuolella. Nykyisen hinnan alapuolella olevat viheralueet pyrkivät tarjoamaan tukea laskusuunnan rajoittamiseksi. Suosittelemme Hodly-nimistä palvelua, jota tukevat säännellyt välittäjät: Hyödynnä epävakautta - Salausvaluutat ovat erittäin epävakaita. Ota selvää mitä kasvaa - Bitcoin, Ethereum ja Litecoin ovat kaupan luettavuuden ja helppokäyttöisyyden kärjessä. Kauppias sanoi: Ja kaupankäynnin tekemiseksi entistä selkeämmäksi eTorolla on kaksi uraauurtavaa työkalua - CopyTrader ja CopyFund -, jotka ovat pelinvaihtajat kaikilla tasoilla toimiville salaussijoittajille. Vaikka tämä tarkoittaa, että riski on korkea, se tarkoittaa myös, että myös potentiaali voitolle on suuri.

Hajautettu virtuaalinen valuutta, bitcoin, voidaan tuottaa tai "louhia" pankkien tietokoneilla, jotka ratkaisevat monimutkaisia ​​algoritmeja.

Bit-con

BTC kaatui yli 20% ja jotkut altcoinit entisestään. Mutta jopa niille, jotka eivät huomaa käyttävänsä omia suuritehoisia tietokoneitaan, kuka tahansa voi ostaa ja myydä bitcoineja haluamallaan bitcoin-hinnalla, yleensä online-vaihtojen, kuten Coinbase tai LocalBitcoins, kautta. McAfee suunnitteli 500 000 dollarin BTC: tä vuonna 2020 vain muutama viikko sitten, mutta hän muutti vaatimustaan ​​entistä rohkeammaksi, koska bitcoinin markkinoiden nousu on edennyt nopeammin kuin hän odotti. Jos haluat omistaa todellisen kryptovaluutan sen sijaan, että spekuloisit hinnasta, sinun on tallennettava se. Lisäksi joudut maksamaan, että botisi päivitetään markkinoiden muuttuessa.

Siellä on (väärä) lupaus “helposta rahasta” ja itsenäisen varallisuuden vetämisestä. 10 yleistä päivän kaupankäyntivirhettä ja miten niitä voidaan välttää. Kun hän selitti, että bitcoin voi saavuttaa tuon hinnan (10 000 dollaria), kryptovaluutta vaihdettiin vain 413 dollarilla. Useiden viime päivien aikana bitcoin-hinta laski 2 000 dollarin pudotuksen lyhyessä ajassa, mikä aiheutti satojen miljoonien dollarien arvoisten pitkien BitMEX-sopimusten selvitystilan ja aiheutti tuhoja kryptovaluuttamarkkinoilla.

Jos et halua käydä kauppaa oikealla rahalla heti, kokeile ensin demo-tiliä. Täydellistä huijauslomaketta voidaan käyttää ilmoittamaan markkinoiden ajoituksesta. Sitten tapahtui 2019 - kupla aukesi, ja nämä harrastelijakauppiaat olivat huonosti valmiita käsittelemään nostoa. Joka vuosi työtilastovirasto päivittää luvut työttömyystietojen perusteella, jotka melkein kaikkien työnantajien on toimitettava valtioille. Voitko ansaita elantonsa online-uhkapeleillä?, ja tämä ei ole huono asia. Kun olet suorittanut tasapainon ja olet varma kaupankäyntijärjestelmän toiminnasta, voit laittaa oikeita rahaa tilillesi ja aloittaa kaupan. Raportti kattaa ajanjakson 2019-2019, ja se paljastaa viisi Aasian salaustekniikan hakkerointia ja tietoverkkohyökkäyksiä pankkeihin. Marginaalipäivän kaupankäynnin säännöt, pohjimmiltaan tarvitset 25 000 dollaria marginaalitililtäsi jatkuvasti tai et voi käydä kauppaa enempää kuin 3 kertaa viiden peräkkäisen kaupankäyntipäivän aikana. Lisäksi se on ainoa rahan muoto, jonka käyttäjät voivat teoriassa "kaivoa" itseään, jos heillä (ja heidän tietokoneillaan) on kyky.

Bob on nyt palannut neliöön, käydä kauppaa ilman järjestelmää, koska markkinat ovat palkineet hänen huonosta käytöksestään.

7/8 Bitcoinin iso jako

Tästä tulee aina huono kauppa, vaikka se sattuisi olemaan kannattavaa. Tee kotitehtäväsi ja selvitä mitä tapahtuu ja keskitä huomio siihen. Toistaiseksi Bakkt-futuurien rekisteröinti on hiukan yli 280 000 dollaria. © News Group Newspapers Limited Englannissa Ei. Kirjailijalla ei ole kryptovaluuttaa kirjoitettaessa.

Tiedämme, että se saattaa tuntua epärealistiselta, se on oikeastaan ​​oikeita tietoja.

Mitä ajattelemme Bitcoin News Traderista

Markkinat rankaisevat Bobia hyvästä käytöksestään. Hänestä on tullut myös Bitcoinin harrastaja viimeisten kuukausien aikana, ja hän ei epäröi koskaan ilmaista mielipiteitään salausvaluutan villityksestä vastaavasti. Toiseksi, ne ovat täydellinen paikka virheiden korjaamiseen ja veneesi kehittämiseen. Suosittelemme käyttäjiä tekemään niin, koska se antaa heille mahdollisuuden hankkia omakohtaisia ​​kokemuksia siitä, kuinka olisi kuin käydä kauppaa alustalla oikealla rahalla. Näin tapahtui tällä viikolla Bitcoinissa 99 sekunnissa. Viime viikolla ilmoitetun “DeleteCoinbase” -kampanjan seurauksena vaihto ilmoitti maanantaina, että se ampuu kaikki entiset hakkerointiryhmän jäsenet, jotka se hiljattain palkkasi.

Otetaan teoreettinen esimerkki tämän periaatteen esittämiseksi. Tämä on maailman suosituin Bitcoin-pari. 8 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa, saa kuukausittaisia ​​maksuja, kun lainanottajat maksavat lainansa takaisin. Ilmaiset binaariasetusten signaalit, jotka toimivat, on varmasti mahdollista ansaita rahaa käyttämällä binääristen optioiden kaupankäynnin signaaleja, mutta on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että 100-prosenttista takuuta ei voi olla. Voi johtua Bitcoin futures-vaihto-ohjelman pettyvästä debyytistä. Käytä sivukarttaa nähdäksesi kaiken The Sunin sisällön.

Rekisteröidy Twitteriin

53 prosentin nosto 9300 dollariin 29. elokuuta mennessä. Hänen analyysinsä osoittaa, että BTC-hinta voi nousta lyhyellä aikavälillä 8700 dollariin. Historiallisesti bitcoin-hinnalla on ollut taipumus nähdä villi volatiliteetti vuoden lopulla. Näyttää siltä, ​​että myös yksityissijoittajilta puuttuu yleinen kiinnostus salaukseen, sanoo Lontoossa toimivan Token Analyst -yrityksen perustaja Sid Shekhar. Signaalien ennustetut käynnistyshinnat luetellaan korkeimmasta hinnasta sivun yläosassa alhaisimpaan hintaan alareunassa. Ymmärrä blockchain - sinun ei tarvitse ymmärtää teknisiä monimutkaisuuksia, mutta perustiedot ymmärtävät sinua vastaamaan uutisiin ja ilmoituksiin, jotka voivat auttaa sinua ennustamaan tulevia hintamuutoksia.

Väitetään, että ohjelmisto voi skannata satoja salaukseen liittyviä uutisia ympäri vuorokauden.

Bitcoin, Ethereum ja Litecoin ovat kaupan luettavuuden ja helppokäyttöisyyden kärjessä. Päiväkaupan strategia, näiden bändien tarkoituksena on antaa sinulle suhteellinen määritelmä korkeaan ja matalaan. Joillakin näistä signaaleista, kuten Fibonacci Retracements, on kiinteä nouseva tai laskeva tulkinta. ✅Vanot käsitellään yleensä alle 24 tunnissa. Ei niin paljon altcoin-kaudesta, eikö niin? Coingape on sitoutunut noudattamaan korkeimpia journalismin vaatimuksia, ja siksi se noudattaa tiukkaa toimituksellista politiikkaa. Hyvä lukija, käytämme evästeitä kolmansien osapuolten sovelluksiin, kuten Twitteriin, Youtube-upotuksiin, Google Analyticsiin ja Google AdSenseen.

Jopa oikealla välittäjällä, ohjelmistolla, pääomalla ja strategialla on joukko yleisiä vinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa voittomarginaaliasi ja minimoida tappiot.

Hanki markkinapäivityksesi @ZabelinDimitriltä täältä: Hän on antanut itselleen manipuloinnin impulsiiviseksi, korkean riskin, kostopohjaiseksi kauppatapaksi. Toisaalta huono kauppa on tilanne, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata sääntöjään ja toteuttaa kaupat parempaa harkintaa vastaan. Bitcoinin ja kryptovaluutan perusteet - ja miten sijoittaa, bitcoin-tapahtumat kirjataan blockchainiin, joka on yleisesti saatavilla oleva sähköinen pääkirja. Tärkeintä sinun pitäisi tietää, että se toimii riippumattomasti käyttäjän syötteistä.

Tietoa henkilöstä Poloniex

Ne voivat olla myös kalliita. Vuoden 2019 kysely osoitti, että bitcoinien käyttäjät ovat yleensä ylivoimaisesti valkoisia ja miehiä, mutta tulot vaihtelevat. Yksi markkinasijoittajien näkökohta, josta tulevina viikkoina voi olla huolissaan, on salausvaluuttamarkkinoiden alhainen volyymi suuresta laskusta huolimatta.

Toiset, kuten lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen liukuvan keskiarvon ylitys, tulkitaan nykyisen signaalin peruutukseksi. Jokaisen kaupankäyntipäivän veteraani Kitcon tekninen analyytikko Jim Wyckoff antaa sinulle tiiviin ja helposti ymmärrettävän lyhytaikaisen teknisen selvityksen Bitcoinista. Mikä on sosiaalinen kaupankäynti, 1, 2019 täydellinen binaariopiskelun vaihto. Salausvaluuttamarkkinoiden päivittäinen volyymi pyrkii nousemaan myyntien keskellä, kun sijoittajat parvivat joko bitcoineihin tai stabiileihin kolikoihin kuten Tether. Kehittämällä hyvin testattu suunnitelma, elinkeinonharjoittajat voivat ylittää satunnaisen vahvistuksen haitat, poistaa tunteet ja impulssit ja oppia olemaan kannattavia. Cryptocurrency-käyttöönotto kasvaa jatkuvasti ympäri maailmaa. Luettelemme myös parhaimmat salausvälittäjät vuonna 2019 ja osoitamme, kuinka verrata välittäjiä löytääksesi sinulle parhaan. Jokaisen Bitcoin-hinnanmuutoksen ansiosta uutisia ja pitämään sijoittajia arvaamaan. Sellaisena sinä tunnet hänet Twitterissä yleisesti ottaen uusia hintaennusteita Bitcoin boomin vauhtien perusteella.

Binance-kolikon nousuun myötä Binance-vaihto ilmoitti, että Argentiinan hallitus suunnittelee investoinnit Binance Labsin johtamaan blockchain-kiihdytinohjelmaan.

Cameron Winklevoss

Historiallisesti bitcoin-hinnalla on ollut taipumus nähdä villi volatiliteetti vuoden lopulla. Miksi menisin hakemaan omituista fiatia joidenkin hallitusten tahdolla? 80% päivittäiskauppiaista lopettaa kahden ensimmäisen vuoden aikana; Koko päivän kauppiaista lähes 40% päiväkauppaa vain yhden kuukauden; Kolmen vuoden kuluessa vain 13% jatkaa päivittäistavarakauppaa. Cryptocurrency-sijoittaja Ari Paul väitti, että fyysinen toimitus todennäköisesti hidastaa käyttöönottoa, ainakin aluksi, väittäen, että: Bitcoineilla ei voi koskaan tapahtua vastaavaa tarjontavastetta. Ne eivät käy kauppaa määritellyn järjestelmän kanssa. Se voi mennä 1 000 000 dollariin tai 0 dollariin.

Jos sinulla on jo toimiva strategia, salausvaluuttakaupparobotti saattaa olla harkinnan arvoinen. Vielä on vielä vuori kiipeämässä salausmarkkinoille päästäkseen jopa lähelle 100 biljoonan dollarin lyöntiä. 50 helpointa tapaa ansaita rahaa kotoa, "Jos olet myynyt sellaisen, kerro meille, kuinka pääset Sell Sell Wedding Dress -foorumin ketjuun. OneCoin-ponzi-järjestelmän pääjohtaja Konstantin Ignatov pidätettiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Ajattele tätä oppaana päivässä tapahtuvalle kryptovaluuttakaupalle ja vältät suurimman osan esteistä, joihin monet kauppiaat putoavat. Jokaisen maan kriptovaluuttaverovaatimukset ovat erilaisia, ja monet muuttuvat, kun ne mukautuvat kehittyviin markkinoihin. Toistaiseksi hän kiinnittää lyhytaikaisen bitcoin-hintatavoitteensa 15 000 dollariin.

 • Sanotaan myös, että BTC ylläpitää nykyistä asemaansa noin 50 prosentin osuudella koko salausmarkkinoilla (tosin ei ole syytä uskoa, että se pysyy 50 prosentissa ikuisesti).
 • Tämä suoraviivainen strategia vaatii vain valppautta.
 • Nämä kaikki ovat ilmeisiä syitä.
 • Analysoi historialliset hintakartat tunnistaaksesi kertomusmallit.
 • Seurauksena on, että liikkeessä olevien bitcoinien lukumäärä lähestyy 21 miljoonaa, mutta ei koskaan saavuttanut sitä.

Bitcoin-pelonmittari Räjähtää Hälyttävimmälle Tasolle Vuodesta 2019

Bitcoin-hinta nousi vielä 5% viimeisen 24 tunnin kaupankäyntijakson aikana, noustessaan 11 350 dollaria bitcoinia kohti Luxemburgissa sijaitsevassa Bitstamp-pörssissä ja nostaen laajemmat kryptovaluuttamarkkinat korkeammalle. Online-työpaikat korkeakouluopiskelijoille: 8 tapaa ansaita rahaa asuntolastasi!, onneksi on monia laillisia ja joustavia tapoja ansaita rahaa opiskellessasi. Päiväkauppaa kanadalaisille nukkeille huijari, pidä asiat yksinkertaisina, kun kastat jalat. Yhtiö, joka johtaa kryptopohjaisia ​​Galaxy Investment Partners -kumppaneita, vetoaa suuresti Bitcoin boomiin yleensä, kuten hänen keskipitkän aikavälin BTC-hintaennusteensa ehdottaa. Punaisilla alueilla, jotka ovat nykyisen hinnan alapuolella, on taipumus antaa vastustuskyky vahvistaa laskusuuntaista liikettä.

Bakktin fyysisesti tukemien bitcoin future-kaupankäynti käynnistyi maanantaina hitaasti.

Ymmärtäminen, että markkinat ovat dynaamisia ja jatkuvassa muutoksessa, on avain kannattavuudelle. Katsotaanpa joitain näkyvimmistä projektioista, joita olemme nähneet heittävän viime päivinä. Kun olet ohjelmoinut strategian, botti tulee töihin, suorittaen kaupat automaattisesti, kun ennalta määritetyt ehdot täyttyvät. Tarkista yllä oleva luettelo tai käytä välittäjäsivua saadaksesi täydellinen luettelo. Lisäyksenä on, että cryptohopper-yhteisö on melko vankka ja tarkkaavainen.

Vain bitcoin on täysin digitaalinen; kukaan ei kanna tosiasiallisia bitcoineja taskussaan. Päiväkauppiaat on jatkuvasti viritettävä, koska reagointi vain muutama sekunti myöhässä isoihin uutistapahtumiin voi tehdä eron voiton ja tappion välillä. Enintään yhden prosentin kauppiasportfoliosta pitäisi olla vaarassa millään yksittäisellä kaupalla - tämä on avain monien peräkkäisten tappioiden kestämiseen. ❌ Ennen kuin voit tehdä talletuksen, jotkut robotit vaativat tiliotteita ja kysyvät taloutta koskevia kysymyksiä, mikä on erittäin aikaa vievä prosessi. 9 laillista sivustoa, joilla voit ansaita nopeasti rahaa verkossa. Muista, että kaupankäynti tai spekulointi marginaalin avulla lisää potentiaalisten tappioiden suuruutta sekä potentiaalista voittoa. Ensimmäinen, CopyTrader, antaa käyttäjille mahdollisuuden sopia parhaimpiin kauppiaisiin automaattisesti ja on täydellinen niille käyttäjille, jotka eivät ole varmoja mihin kryptot sijoittaa.

Ethereumin ja Stellarin Lumenin päivittäinen tekninen analyysi - 03.10.1919

”Hän kommentoi Bloombergin kanssa haastattelussa. Bakkt ei vastannut useisiin kommenttipyyntöihin maanantaina. Makrotaloudellisen tutkimusyrityksen perustaja @ JulianMI2 keskustelee globaalista makrostrategiasta täällä: Mikä on Bitcoin? Tämä johtuu tosiasiasta, että fyysisesti toimitetut futuurit vaativat todellisen bitcoinien oston. 30 "todistettua" tapaa ansaita rahaa online-blogoinnille wordpressillä (2019), siihen sisältyy hyvin vähän tai ei lainkaan työtä loppuun asti, ja voit aloittaa aloittamisen ilman mitään investointeja. ”Bitcoin] voi helposti mennä yli miljoonaan dollariin/bitcoin.

Lisäksi BTC kärsi tappioita sen jälkeen, kun CME- ja CBOE-futuurit lanseerattiin joulukuussa 2019, kuten alla olevasta taulukosta käy ilmi. Kaupankäynnin perusteet, joitakin esimerkkejä ovat pörssilistat rahastot (ETF), osakeindeksi ja optio-oikeudet, osakevaihtosopimukset, yhden osakkeen futuurit ja osakeindeksifutuurit. Verkkoalusta hyväksyy talletusta varten erilaisia ​​maksutapoja. Sinun on käytettävä tehokasta strategiaa, joka on yhdenmukainen tehokkaan rahanhallintajärjestelmän kanssa voittoa tuottamiseksi. Bitcoinin nopean laskun jälkeen alle 8 000 dollaria BTC: n 14 vuorokauden RSI laski kuitenkin alle 50 ensimmäisen kerran huhtikuun jälkeen. Tekniset analyytikot ovat edelleen varovaisia ​​pyytäessään lyhytaikaista pohjaa bitcoineille alhaisen pudotuksen määrän ja voimakkuuden takia, mikä mahdollistaa omaisuuserien testaamisen matalammat tuet 7500 ja 6500 dollarilla. Ison-Britannian ensimmäinen bitcoin-historia tapahtui viime vuoden tammikuussa, kun aseelliset ryöstöryhmät tunkeutuivat salakirjoittaja Danny Astonin kotiin Moulsfordissa, Etelä-Oxfordshiressä.

 • Se on yksinkertainen, suoraviivainen ja tehokas.
 • Pohjois-Alankomaiden poliisin tiedottaja kertoi Independentille, että tutkinta on käynnissä.
 • Testasimme alustaa ja huomasimme sen olevan, mikäli et ota liian monia riskejä.
 • Ohjelmiston kauppasignaalien mahdollinen tuotto on 88%.
 • Vaihtopalkkiot - Tämä on se, kuinka paljon sinulta veloitetaan heidän salaustekniikkaohjelmansa käyttäminen.
 • Mutta jos tämä hullu hinta toteutuu, McAfee näyttää lopulta olevan enemmän hullu nero kuin hän jo on.

Tästä syystä Bitcoin-hinta ei saavuttanut kaikkien aikojen huippua ennen toukokuuta 2020

Kaivostyöläiset pystyivät hakemaan bitcoin-käteisvaroja tiistaina 1. elokuuta 2019 alkaen, ja salausvaluuttaan keskittynyt uutissivusto CoinDesk kertoi, että ensimmäinen bitcoin-käteisvaro louhittiin noin 2: Jos et halua käydä kauppaa oikealla rahalla heti, kokeile vapaasti Note: Kun uutisia, kuten valtioneuvoston asetuksia tai salausvaluutan vaihtamista, tulee läpi, hinnat ovat yleensä laskeneet. Toimittajan huomautus: Valitettavasti et voi harjoittaa vaihtoa. Ensinnäkin, se säästää paljon aikaa. Kuinka ansaita rahaa kotona nopeasti, kun liittyin lopulta, olin kuitenkin yllättynyt siellä harjoitetun koulutuksen korkeasta tasosta ja päätin nopeasti jatkaa. 20, että hän suhtautui erittäin myönteisesti Bakktiin ja sen kykyyn parantaa luottamusta salauslaitosten kanssa. Nousee paljon pitkäaikaisemmaksi, Novogratz sanoi, että on mahdollista, että bitcoin-markkinoiden korkki voi jonain päivänä saavuttaa kullan nykyisen markkinakaton, joka on suunnilleen mahtava 8 biljoonaa dollaria.

Päivittäinen sovittu futuurisopimus on ollut osa Bakktin visiota get-go: sta; kuukausittainen lisäys lisättiin vasta myöhemmin, kun ICE tapasi viivästyttää alustan lakisääteisen hyväksynnän saamista. Merkintämaksu on myyntitarjouksen tekemisestä aiheutuvat kustannukset. Ota selvää tänään kaikesta, mitä sinun on tiedettävä tästä sovelluksesta. Nyt emme voi laskea munamme ennen kuin ne ovat kuoriutuneet. Huolimatta viime viikon 15 prosentin pudotuksesta, bitcoinien päivittäinen volyymi ja muut kryptovaluuttamarkkinat eivät ole missään tapauksessa lähellä heinäkuun huippua. Tekniset analyytikot ovat edelleen varovaisia ​​pyytäessään lyhytaikaista pohjaa bitcoineille alhaisen pudotuksen määrän ja voimakkuuden takia, mikä mahdollistaa omaisuuserien testaamisen matalammat tuet 7500 ja 6500 dollarilla. Nyt 72-vuotias veteraanikauppias Peter Brandt, joka teki itselleen nimen ennustamalla bitcoinien tulevia karhumarkkinoita tammikuussa 2019, on sanonut, että bitcoin on "tavoittelemassa" 100 000 dollaria ja kuvaillut bitcoin-markkinoita "kuin kukaan muu".