Mitä ovat Bitcoin Futures? Täydellinen Aloittelijan opas

Kun yleinen teoria on, että älykkäämpi institutionaalinen raha menee Bitcoin futures-markkinoille, Bitcoin-sijoittajat etsivät futuurimarkkinoita oppaana Bitcoinin tulevaisuuden suunnalle markkinoilla saatavilla olevan tiedon perusteella. Jos käytät sopimuksessa 100-kertaista vipuvaikutusta, saldosi nousee tai laskee 100-kertaisesti nopeammin kuin normaalisti sopimuksen suuruinen. Olettaat olevan pitkä sijainti kohde-etuutta kohti, kun spekuloit omaisuuden nousevista hinnoista, ja lyhyt sijainti, kun spekuloit hintojen laskusta (tunnetaan myös nimellä “menee pitkäksi” ja “menee lyhyeksi”). Voitko todella ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa?, onko suosittelemasi online-kyselyyrityksiä? Futuurin lanseeraus saattaa olla vasta alku Bakktille, jonka ICE paljasti viime elokuussa Microsoftin, Starbucksin ja Boston Consulting Groupin rinnalla. Lupaus rakentaa saumaton globaali ihmisille ja yrityksille ostaa, myydä myymälöitä ja käyttää digitaalisia hyödykkeitä. Kuinka rikastua: 13 todistettua + 12 epäeettistä tapaa rikastua nopeasti, koska valmistelu kestää viikkoja, jopa kuukausia. Esimerkiksi, jos Bob omistaa 10 Bitcoinia 5000 dollarilla ja odottaa Bitcoinin hinnan laskevan, hän voi myydä (lyhyen) futuurisopimuksen nykyisellä 5000 dollarin hinnalla. Tämän taktiikan haittapuoli on, että usein rahaa jää pöydälle, kun olet poistunut markkinoilta. Jatkuvilla sopimuksilla ei ole voimassaoloaikaa.

Bakkt ilmoitti toukokuussa aikovansa testata bitcoin futures-sopimuksiaan heinäkuussa, vahvistaen myöhemmin 22. heinäkuuta tapahtuvaa testipäivää. Jos hinta nousee, futuurisopimuksen ostopuolelle on hyötyä. Mitkä ovat tulevan kaupankäynnin palkkiot? Uudet sopimukset ratkaistaan ​​ensimmäisenä fyysisesti - eli sopimuksen voimassaolon päättyessä vedonlyönti tapahtuu todellisen Bitcoinin kanssa.

Entä jos hintapainosta on tällä kertaa tullut krooninen sairaus?

On vedonlyönti, että tämä avaa oven huomattavasti suuremmalle tulevaisuuden markkinoille - sellaiselle, joka palvelee kuluttajia rahoituslaitosten lisäksi. ICE: n kilpailija CME Group on tarjonnut Bitcoin futures-sopimuksia joulukuusta 2019 lähtien. Yli viiden prosentin päivittäiset hinnanmuutokset ovat sääntö poikkeuksen sijaan, mikä ei pätee osakekauppaan. Tämän korjaamiseksi yritys haki New Yorkin finanssiregulaattoreilta lisenssiä, joka sallii Bakkt-huoltoyksikön pitää asiakaskortteja. Keinottelijat odottavat hintojen laskevan tulevaisuudessa ja jatkavat pitkään olettaen, että hinnat ovat nousussa. Tämän mekanismin avulla voit hyötyä vedonlyönnistä oikein, että Bitcoinin hinta nousee, jota kutsutaan pitkäksi, tai hyötyä siitä, että arvataan oikein, että hinta laskee, jota kutsutaan lyhyeksi.

Kaksi viikkoa sitten Fidelity International toi markkinoille kryptovaluuttakauppasimulaattorin, ja muutama päivä sitten tehtyjen raporttien mukaan yritys on myös jättänyt hakemuksen New York Trustiksi. Kun tarkastellaan bitcoin-hintahistoriaa sopimuksen voimassaolon päättymisajankohtana, paljastuu, että keskimäärin 8%: n pudotus on tyypillisesti viimeisellä viikolla. Mikä on online-kauppa, tunne riskit ja mahdolliset positiiviset tulokset ennen osakekurssiin asettamista. Molemmat pörssit ovat avanneet oven suuremmille institutionaalisille sijoittajille päästä sisään Bitcoin-peliin säännellympien, läpinäkyvämpien ja likvidempien markkinoiden kautta. Kauppaa futuureilla on kolme tapaa. Tällä hetkellä 1. tammikuuta 2019 futuurisopimuksen sopimushinta on sidottu digitaalisen valuutan tulevaan hintaan 15 700 dollaria, ja vaihdolla on suhteellisen vähän volyymiä. Pitkä sijoitus, joka on ostaja, ostaa bitcoinin 12 000 dollarilla, lyhyt (myyjä) myy sen 12 000 dollarilla. (5-2x std keskiarvosta) suurin osa OTC-alustoista ei tarjoa vipuvaikutusta bitcoinien ja muiden krypto-CFD-levyjen kanssa.

Bitcoin futures tarjoaa useita etuja sijoittajille. Jos tänään et tiedä eroa Bitcoinin ja Blockchainin välillä, huomenna saatat olla melko edistyksellinen sijoittaja jo lukemalla tätä kirjaa. Pörssiä ylläpitää Atlantassa toimiva IntercontinentalExchange (ICE), joka myös johtaa New Yorkin pörssiä (NYSE). Toisaalta futuurit suunniteltiin suojaamaan markkinoiden hintakehitystä. Pari parissa, pari nuorta veljeä vitsailee katsojien kytkemisestä päälle ennen täysin pukeutunutta painiottelua, joka muuttuu nopeasti paitottomaksi. BitMEX tarjoaa useita kauppatuotteitaan futuurisopimuksen muodossa käteissuorituksena. S Dollarit ja toisin kuin kryptomarkkinat, joissa kaupankäynti on 24-7, futuuripörssit eivät ole, säännöllisempiä kaupankäyntiaikoja rajoittaen 6 päivään viikossa.

Jos hinta nousee edelleen esimerkiksi myymisen jälkeen, menetät voitot, joita voit ansaita, jos olisit jättänyt sijaintisi avoinna.

Kaupankäynti Bitcoinilla

Arvostamme toimituksellista riippumattomuutemme perustamalla vertailutuloksemme, sisältömme ja arvostelut objektiiviseen analyysiin ilman puolueellisuutta. Koska CME ja CBOE Bitcoin futures suoritetaan käteisellä, sopimuksen haltija saa fiatin (USD, jne.) Tammikuun 22. päivästä lähtien hinta on laskenut jälleen ja on edelleen herkkä 10 005 dollaria. Selvitys tarkoittaa sitä, kuinka futuurisopimukset kulutetaan voimassaoloaikana. Kerro meille mitä mieltä olet aiheesta aiheesta alla olevassa kommenttiosassa. Saman instrumentin kaupankäyntitunnus on BUH4.

Voit oppia lisää futuureista täältä.

Cboe

PÄIVITYS (22. heinäkuuta 2019, 19: )Tilintarkastuksen toteutti @friedmanllp. 00, 5 sekunnin uudelleenlaskenta- ja pitoajat. Kaikki tällä sivulla luetellut Bitcoin futures-vaihto ovat suuria, tunnettuja ja maineen laillisia. Jos olet joskus hämmentynyt tilanteesta, jota haluat käyttää, on helppo selvittää aluksi sinulle pahemmasta hinnasta. Kaikki bitcoin-pörssit eivät kuitenkaan tarjoa tällaisia ​​palveluja.

BTC-futuurit

Likvidisointikaupoista veloitetaan 0. Kun tili loppuu, tilinomistajalle annetaan lisämaksu. Pyynnöstä sijaintirajaa voitiin nostaa tiliä kohden arvioitaessa. Monet katsovat, että markkinoille saattaminen, jota on viivästynyt lähes yhdeksän kuukautta, on tärkeä askel kohti digitaalisten omaisuuserien yleistä käyttöönottoa. Ripple, leikkaamattoman ”pankin” kolikko, jolla on viihtyisät suhteet institutionaaliseen pankkijärjestelmään. Nasdaqin uskotaan testaavan Bitcoin futures-kauppaa, kun taas välitysyritysten TD Ameritraden ja JP Morganin sanotaan myös olevan kiinnostuneita. Nämä numerot ovat vain likimääräisiä esimerkkejä. Välittäjäsi vaatii todennäköisesti enemmän.

XBT Futures

He tekevät täydentävän kaupan, jos tietyn tulevaisuuden hinta on tarpeeksi alhaisempi kuin spot-hinta. Mutta se osoittaa, että instituutiot ovat alkaneet tarkastella tilaa halua investoida. Käytä futuureja spekuloidaksesi markkinoiden suunnasta ja minimoida riski, kaikki pitämällä vähemmän kryptoa kuin spot-pörssissä. On tärkeätä huomata, että futuurikauppa spekuloi hinnalla ja bitcoinilla käytävä kaupankäynti on myös tietyllä tavalla spekuloiva hinnalla, koska hinnoittelun "perusta", jonka bitcoinien laaja käyttö kaupassa saattaa asettaa, on vielä määrittämättä.. Binaaristen optioiden päiväkaupankäynti, - seuraa tämän sivuston sivuilla erilaisia ​​BO-oppaita. Sen sijaan, että tarvitsisit käsitellä sydäntä pysäyttäviä ylä- ja alamäkiä, toivoen odottavansa oikeaa myyntiaikaa. Futuurikaupan tulo voi hyvinkin lisätä "Bitcoin-kuplaa" ja työntää sen purskepisteeseen. Bitcoin (BTC) aloitti tällä viikolla hyvällä tuulella viittaamalla vaikuttavaan noin 8 prosentin nousuun.

Itäinen aika maanantaina ja 9. 000 = 0,01666BTC tai 200 USD bitcoineilla, joiden hinta on 12. ”Ledgerx-asiakkaiden käytettävissä on nyt 100 000 dollarin optio, joka tulee pian kaikille sijoittajille”, yritys kiusasi. Aiemmin kirjoitettuaan vakuutuksista ja muista aloista, hän kattaa nyt digitaalisten omaisuuserien ja blockchain-tekniikan viimeisimmän kehityksen ja työskentelee Finderin kattavan opasvalikoiman avulla, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään salausvaluuttaa.

Mitä johdannaiset ovat?

Mark Price

CME: n lähestymistavan avulla on vaikea manipuloida selvityshintaa, mutta se ei anna välimiehille fyysistä mekanismia vaihtoon heidän asemastaan ​​- mahdollisesti kysymys. Salausvaluuttayhteisö kritisoi usein sitä, että se ei ole lisännyt mitään hyötyä todellisille bitcoinimarkkinoille, mutta futuureja pidetään edelleen metrinä, jolla voidaan arvioida valtavirran sijoittajien kiinnostusta salausvaluuttaan. Tällä hetkellä paikat tarjoavat vain käteisellä maksettavia futuurisopimuksia, mutta on vaihtoehtoja, jos nämä sopimukset ovat USD- tai BTC-määräisiä. Kuinka ostaa ja myydä Bitcoin Futures-tuotteita? Kaikilla futuurisopimuksilla on ennalta määrätty päivämäärä ja kellonaika, jolloin ne päättyvät (esim. )Futuurimarkkinoiden tärkein hyöty ei ole niiden tuotteiden tulevaisuuden hintojen ennustaminen, vaan pikemminkin tuotteen turvallinen toimitus tiedossa olevaan hintaan, laatuun ja päivämäärään mennessä. Kuinka löytää parhaiten trendikkäitä osakkeita swing-kauppaan finviz stock screener -sovelluksella, nämä ovat käytännöllisempiä ohjelmia, joiden asettaminen käyttäjälle voi olla aikaa vievää varsinkin jos ohjelmointitietoa vaaditaan, mutta skannausten tarkkuus on suurin. Osta Stop Stop Market -tilauksessa laukaisevan hinnan on oltava korkeampi kuin nykyinen, ja Sell Stop Market -myynnissä käynnistyshinnan on oltava alhaisempi kuin nykyiset arvot.

Ne voivat myös olla erittäin nopea tapa menettää rahaa, jos joudut selvitystilaan, mikä voi tapahtua erittäin nopeasti 100x vipuvaikutusta käytettäessä.

Trendi oikeassa NYT

BTC Futures -sopimukset noteerataan USD. (50 sopimusta kohden). Arvioija on keskittynyt hyper hintaeroon Bitcoin future ja pörssihintojen välillä. Yksinkertaisia ​​tapoja sijoittaa osakemarkkinoille, he ovat myös mukavia, että osaavat tunnistaa mahdolliset vaarat, jotka vaarantavat heidän asemansa, ja pystyvät selvittämään sijoituksensa ennen katastrofaalisen menetyksen syntymistä. Haluatko pitää silmällä valuuttakurssien hintojen muutosta?

Tähän volatiliteettiin liittyvät voitot ja tappiot vahvistetaan vakuutena olevissa futuurisopimuksissa. Lähestyn futuurisopimusta ja sanon, että haluaisin tehdä sopimuksen Bitcoin-hinnasta heidän kanssaan. Bitcoin-mania satuttaa tietokonepelaajia nostamalla gpu-hintoja, kaivoitko salaustekniikoita GPU: n kanssa? Hänelle on erittäin houkuttelevaa mahdollisuus myydä sianlihan vatsaa 1000 dollarilla tulevaisuudessa.