Ansaitse Rahaa Käyttäjän Testaamiseen

Tämä voi olla kapea soveltamisala. Osakepäivä- ja keinukaupan kurssi, rahoitusmarkkinoita käsitellessä tunteet voivat johtaa väärään käyttäytymiseen. Samanlainen kuin UserTesting, BetaTesting on keskittynyt sovellusten, verkkosivustojen ja laitteistojen testaamiseen. Toluna on avoin seuraaville maille:

Influenster on ohjelma, joka lähettää tuhansia laatikoita kuukaudessa täynnä ilmaisia ​​juttuja, jotta voit tarkistaa heidän tuotteet ja lähettää arviot sosiaalisen median sivustoillesi.

Moderaattorit koulutetaan esittämään kysymyksiä, jotka frettivät epärehelliset osallistujat. Jos saat hyväksynnän, saat mahdollisuuden testata ja tarkistaa Remington-hiustenhoito-, karvanpoisto-, parranajo- ja hoitotuotteet ILMAISEKSI. Kuinka tulla miljonääriksi 30-vuotiaana, kuten viittasin viimeisessä vastauksessani, säästöprosentimme ei tällä hetkellä ole kovin hyvä. On myös aikakauslehtiyrityksiä, jotka haluavat mielipiteesi tuotteista. Voit myös maksaa testituotteille, mutta hyväksymiseen kuluu aikaa, koska sinun täytyy pysyä jäsenenä pitkään, kunnes sinusta tulee kelvollinen tuotteen testaukseen. Ottaen huomioon heidän tuotteensa, se on täysin sen arvoinen. On olemassa erilaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-tarjouksia, jotka voit valita testaamaan tuotteita.

Mikä tekee heistä loistavan valinnan: Etsit tärkeitä teknisiä kysymyksiä. Olen vuosien ajan testannut ja tarkistanut uusia tuotteita kotona lisärahoilla. He maksavat mielipiteiden antamisesta myös kyselyn kautta, kun jaat jo käyttämistäsi tuotteista. Ehkä olin väärässä. Tämä on toinen parhaimmista yrityksistä, jotka tarjoavat sinulle palveluita maksaaksesi tuotteiden testaamisesta.

Älä odota saavan palkkaa testituotteista, mutta kuvittele, kuinka monta J&J -tuotetta voit saada, jos sinusta tulee osa sen JJ Friends & Neighbors -ohjelmaa. Nämä virheet ovat saattaneet paeta tuotteiden aiemmista testeistä, mutta beetatesti voi auttaa sen ratkaisemisessa. Se on laillinen ja luotettava verkkosivusto. Lisää sitten vielä 100 dollaria kuukaudessa ja kasvatat pesimunastasi jotain voimakasta.

  • Kraft First Maku -jäsenenä sinulla on mahdollisuus testata uusia tuotteita.
  • Suurin osa kotona käydyistä keikoista, joista yleensä puhumme, ovat lähtötason etätyön, freelance-tehtävien tai passiivisten tulojen mahdollisuuksia.
  • Testityypistä riippuen voit ostaa tuotteen alennettuun hintaan verkkokaupastaan ​​tai saada se toimittamaan sinulle ilmaiseksi.
  • Perinteinen tuotetestaus.

Osa-aikainen myyntiassistentti - New Addington

Yrityksen päätavoite on myydä tuotteitaan. 50 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019 (jo 100 dollaria tänään)! Helppokäyttöinen verkkosivusto, joka on kriittinen menestyvän liiketoiminnan kannalta. Sivustoa ja ohjelmistoja on erittäin helppo käyttää, vaikka et olisi kovin taitava tekniikka. Tarvitset vain Internet-yhteyden, jotta pääset kysymyksiin, täytä ne ja lähetä ne sitten takaisin. 23 todistettua strategiaa ansaita rahaa vuonna 2019 (100 dollaria + nopeasti). Kuten luet siellä, on monia tapoja, joilla voit hankkia hienoja kauneustuotteita ilmaiseksi. Voit helposti määrittää joogastudion tai alueen kotisi, terassille tai autotalliin ja kutsua asiakkaasi kotisi istuntoihin. Onko sillä 2 dollaria.

Useimmat tuotetestausyritykset tarjoavat arvosteluita vain taloustavaroista, mutta McCormickin ruoka- ja juomatuotteet antavat hienon spin-käyttäjän testauksen. Saat pääsyn joihinkin melko yksinomaisiin testeihin, jos sinut hyväksytään. Mahtavaa eikö olekin? Antamasi vastaukset auttavat määrittämään, millaisia ​​tuotteita ja tutkimuksia sinua pyydetään testaamaan tai ottamaan. Käyttäjän testaajana testaat verkkosivuston tai sovellusten toimivuutta. Tradedoubler, turvallisuus on myös erittäin tärkeää, mutta koska suosittelemme vain turvallisia välittäjiä, sinun ei tarvitse huolehtia tästä. Tämä on ensimmäinen listallamme, koska he ovat aitoja siellä, jotka todella maksavat. Liity L'Orealin kuluttajajoukko-ohjelmaan ja saat tuotetestauksen L'Orealin uusimmista meikki-, ihonhoitotuotteista ja hiustenhoitotuotteista. Rakastat näitä sivustoja, jotka maksavat sinulle elektroniikan, kuten levyjen, kameroiden ja videopelien, testaamisesta.

On useita paikkoja, joissa voit suunnitella ja myydä T-paitoja, täysin verkossa - missä sinun ei tarvitse edes pitää varastoa tai käsitellä kuljetuksia. Täältä saat tietosi lähettää Swaggablelle. Kymmenen parasta bitcoinin kaivoslaitteistoa vuonna 2019, 3403% päivässä viimeisen vuoden aikana. Kun saat Samsung S9: n, sinun on testattava se ja kirjoitettava yksityiskohtainen arvostelu vähintään 500 sanasta valokuvien ja videoiden kanssa.

Mutta kun saat karsinnon, saat veneen ilmaisia ​​kauneustuotteita!

Verkkosivun Hallinta

Paribus toimii useiden myymälöiden kanssa, kuten WalMart, Costco, Target ja muut. Kuinka sijoittaa bitcoiniin: vinkkejä ennen bitcoin-sijoitusten tekemistä, kaksi hallitsevaa konsensusalgoritmia, joista nyt keskustellaan salausvaluuttatilassa, ovat todiste työstä ja todistus vaakatasosta. Seuraavat ovat 15 parasta. Suuri korvaus. دانلود برنامه bitcoin miner robotti, yhtiö toteaa, että jaetut tiedot ovat totta ja oikeita. Jos sinulla on lapsia, olet hieno ehdokas testaamaan lapsille tavaroita ja jos olet juoksija, saatat testata viimeisimmät juoksukengät. Vaikka tuotteiden testausmahdollisuudet vaikuttavat vaikealta säännöllisiltä ihmisiltä, ​​koska jotkut vaativat virheiden tarkistamista sivustoissa, nämä testit eivät vaadi paljon vaatimuksia. Mutta mitä voit tehdä saadaksesi nämä tuotteet?

Voit myös saada bonuksen ystävällesi lähettämisestä. 30 mielenkiintoista ja huijausvapaa tapaa ansaita rahaa verkossa. Jos olet muodissa, tämä yritys lähettää sinulle kauneus- ja muotituotteita testattavaksi. Yksi ero Erli Birdin ja UserTestingin välillä. Säästän aikaa täällä. Jos asut Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Australiassa, sinulla on onnea.

Kaikki ovat kuulleet Johnsonista ja Johnsonista - ne ovat yksi planeetan suurimmista tuotemerkeistä. Online-liiketoiminta, haluatpa päästäksesi likaiseksi Etsyn taitavassa maailmassa tai pitämään sen teknisenä SEO-konsultoinnin avulla, kaikille löytyy online-liikeidea. Lähetettyäsi arviointisi Blogmint maksaa sinulle suorana talletuksena kolmen viikon kuluessa. Voit valita mitä haluat tehdä.

Voinko säilyttää tuotteet testin jälkeen?
Arvioi tuotteet ja lähetä sitten arvostelut Facebookissa tai Instagramissa.

Mindspay

Jos pidät ideasta olla betatestaaja Roku kanssa, kirjaudu vain yllä olevan linkin kautta. Pisteitä voi lunastaa vain tavarapalkkioiden saamiseksi. Kuka minä olen sanoakseni, että heidän ei pitäisi, eikö niin? Kuten voitte kuvitella, vääriä arvosteluja on huono, koska ne saavat ihmiset menettämään luottamuksen arvosteluihin ja tähtiluokituksiin, mikä estää heitä tekemästä tietoisia ostopäätöksiä.

Tuotteiden testausta on saatavana monissa muodoissa, jotka sopivat sinun elämäntyyliisi ja mieltymyksiin. Tili lähettää sinulle push-ilmoituksia, kun uusi kysely on saatavana. Ehdotan, että luot uuden sähköpostiosoitteen tätä tarkoitusta varten. Belgian binaariasetusvälittäjät, binaariopiskelmien vaihto voi antaa sinulle lyhyellä aikavälillä korkeamman tuoton prosentuaalisesti. Kun saat tuotteen, varmista, että käytät sitä annetussa määräajassa.

Uusi Tasapaino

Se on molempien maailmojen parhaat puolet. Maailman yksinkertaisin kaupankäyntistrategia, tärkeintä on tunnistaa, mitkä asetukset toimivat, ja sitoutua muistamaan nämä asetukset. Userfeelistä on tulossa suosittu sivusto, joten jotkut käyttäjät ilmoittavat pystyvänsä suorittamaan jopa 10 testiä kuukaudessa. Ja he välittävät markkinatutkimusyrityksille ja asiakkaille mahdollisuuden suorittaa nämä tutkimukset onnistuneesti. Testitehtäviä ovat esimerkiksi napsauttaminen jonkin sivuston kohtiin, vastaaminen kysymykseen, selaus sivustolla jne.

Vanhemmuuslehti

Ne antavat sinulle suoritettavia päivittäisiä ja viikoittaisia ​​aktiviteetteja, mutta teetkö ne kaikki vai et, saat palkkaa kaikkien muiden ponnisteluista ja voitat voittoa joka kuukausi. Kuinka vaihtaa forexiä tiedotteissa, uusi valuutan vähittäiskaupan foorumi käynnistyy tänään, ja se antaa tuhansille pienille yrityksille mahdollisuuden käydä kauppaa markkinahintaan, mikä saattaa lopettaa vuosien valituksen siitä, että pankit keräävät heidät läpinäkymättömillä sopimuksilla ja palkkioilla valuuttakaupassa. Jos joudut suorittamaan aikaherkän kyselyn tai vastaamaan suoravalvojan kysymyksiin, sinulla on yleensä tunteja tai päiviä siihen. Voit käyttää NCP: tä Yhdysvaltojen ja Kanadan maissa. He palkkaavat tai pitävät palveluksessa projektipäälliköitä, moderaattoreita, haastattelijoita ja muita ammattilaisia, joilla ilman markkinatutkimusta ei olisi mahdollista. Joten saatko sinulle palkkaa vai ei ja kuinka paljon voit maksaa, riippuu siitä, mitä teet tai et tee. He lähettävät kuitenkin toisinaan myös todellisia tuotteita postitse. Hyödyntämällä verkkosivustojen testauskeikkoja eniten: Alabama, Arizona, Arkansas, Kalifornia, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Missouri, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, Pohjois-Carolina, Pohjois-Dakota , Ohio, Pennsylvania, Etelä-Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia ja Washington.

Sima

2 miljoonaa käyttäjilleen. Slicethepie on yksi suurimmista online-tarkistussivustoista. McCormick-asiakastestaus: Älä koskaan maksa rahaa päästäksesi näihin paneeleihin; nämä ryhmät ovat melkein aina huijauksia. Lisätietoja tästä on Swagbucksin tarjonnasta. Koska markkinointiviestien sisäistämismahdollisuudet ovat kuitenkin moninkertaistuneet, olemme hidastaneet. Tämä verkkosivusto on täydellinen niille, jotka haluavat näytteillä kauneustuotteita.

Sivustot ja yritykset, jotka etsivät tuotetestaajia
Jos olet vanhempi, saatat tutkia vauvan tarvikkeita ja leluja.

Rekisteröidy napsauttamalla yllä olevaa linkkiä. Tämä yritys kutsuu tuotteen testaajia yksinomaan Yhdysvalloista, Australiasta ja Kanadasta. Masennus - Masennuksesi on oltava hoidettu masennuslääkkeillä. Paras tapa aloittaa on rekisteröityä useille sivustoille, jotka tarjoavat maksettuja tuotteiden testaus keikkoja. Kuluttajatestaus saa tuotteet asiakkaiden käsiin ja voi auttaa selvittämään taitojaan ja tekemään muutoksia tuotteisiin ennen tuotannon lisäämistä. Snagshout antaa sinulle ilmaisia ​​tuotteita, kuten kameroita, matkapuhelimia ja tabletteja, jotta voit testata kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjoittaa niistä rehellisiä arvosteluja, jotka asetetaan Amazoniin.

Jotkut yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle testaamaan tuotteitaan.

Sinulla on mahdollisuus ansaita pisteitä sähköpostien avaamiseen, videoiden palautteen jakamiseen, kyselyiden suorittamiseen, tuotteiden testaamiseen ja pelien pelaamiseen. Voit myös muuttaa pisteitä kylmäksi kovaksi takaisinmaksuksi PayPalin kautta. Tämän yrityksen kanssa sinulla on kuitenkin oltava Skype-ohjelmisto asennettuna tietokoneellesi voidaksesi tallentaa testit. Oikeilla teknisillä taidoilla voi tässä tapauksessa olla vain kunnollinen tekninen tehokkuus, jotta pystyt havaitsemaan rikkoutuneet koodit tai tietyt tuotteiden toiminnot helposti. Kuten muillekin urheilua käyttäville yrityksille, sinulle lähetetään tuote testaamaan. Rekisteröinti ACOP-palveluun on nopeaa ja helppoa. Vaikka jotkut yritykset, kuten Nike, palkkaavat tuotteiden testaajia suoraan, monet ulkoistavat työn.