42 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (päivitys 2019)

Lääketieteellisten tutkimusten osallistuja. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. He maksavat sinulle. Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin.

Oletko kuullut alennussovelluksista?

Tämä oli aiemmin erittäin vaikeaa, koska joudut rakentamaan yleisösi tyhjästä. Suorita säännölliset haut Bingillä, tee siitä oletushakukoneesi ja ansaitse hyvityksiä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille. Työskentele kotoa xeroxille, varmista, että etsit etätyöpaikkoja Amazonista ja hae suoraan yhdestä ja ainoasta laillisesta sivustosta - Amazonista. 11 helppoa tapaa ansaita rahaa kotona, jota et ole koskaan kuullut. Voit aloittaa blogin niin vähän kuin 2 dollaria.

Yleensä maksetaan 50–150 dollaria arviointia kohti.

Mainosta Autoosi

Saatamme saada korvausta, kun napsautat linkkejä kyseisiin tuotteisiin tai palveluihin. Itse asiassa mielestäni on usein hyödyllistä, että sinulla on useita tallennuspaikkoja (kosketan vähemmän todennäköisesti rahaa), joten minulla on säästötilit joulurahastolleni ja lomarahastolleni. Yritykset lähettävät sinulle ilmaisia ​​tuotteita testattavaksi ja tarkistettavaksi, samoin kuin käteismaksun jokaisesta kirjoittamasi arvosteluista. Kaikki tämä on muuttunut viime vuosina, kun useita Etsyn kaltaisia ​​verkkomarkkinapaikkoja on avattu, ja amatööri-käsityöläiset voivat foorumin myydä tuotteitaan. Jos sinulla ei ole mieliä, että autollasi on jotain, voit ansaita jopa 800 dollaria kuukaudessa vain ajamalla ympäri. Tai vuokrata tila navettapuistossa tai autotallissa niille, jotka tarvitsevat varastoida esineitä.

Yksi tekijä, josta sinun on oltava tietoinen, on se, että hoito. Nämä ovat palveluita, jotka vaativat ihmisen vuorovaikutusta. On olemassa useita sovelluksia, jotka korvaavat sinulle taloudellisesti, jos asennat ne laitteellesi ja pidät ne asennettuna. Jos kotona on paljon esineitä ja haluat päästä eroon siitä, miksi et ansaitse siitä ylimääräistä rahaa? Esimerkiksi yksi SquadHelpin yritys luettelee, että se on yritys, joka ostaa käytettyjä videopelejä ja että he maksavat 80 dollaria henkilölle, joka voi keksiä parhaan nimen.

Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista: Osoittautuu, että sähköpostiesi poistaminen voi maksaa sinulle vakavia rahaa. Arkistovalokuvauskoe, jA Haluatko rahaa valokuvausharrastuksessasi? Tapa jonkin aikaa tällä sovelluksella ja ansaitse rahaa tekemällä sitä. Meillä kaikilla on ollut unelma luopua päivätyöstämme ja työskennellä kotoa.

  • Sinun tarvitsee vain avata tili, jolla on vähintään 100 dollaria, ja perustaa automaattinen säästöohjelma.
  • Heidän parhaat tutorit ansaitsevat yli 500 dollaria viikossa työskentelemällä osa-aikaisesti ja omilla ehdoillaan.
  • Joku kirjoitti jokaisen niistä!
  • Amazon sanoo, että voit ansaita välillä 18–25 dollaria tunnissa, työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat ja valita päivät ja ajat, joiden haluat työskennellä.
  • AchieveMint yhdistää jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, mukaan lukien Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal.
  • Napsauta tätä vieraillaksesi heidän sivustollaan ja täyttämällä lyhyt rekisteröintilomake aloittaaksesi.

Tämä yritys maksaa sinulle 36 dollaria Amazon-ostosten seuraamiseksi

Virtuaaliset kirjanpitäjät ovat kysyttyjä, ja jos haluat auttaa muita yrityksiä ongelmien ratkaisemisessa, sinusta voi tulla online-kirjanpitäjä ilman pätevyyttä. Kokeile markkinoida palveluitasi tutor-sivustolla. Seurauksena on, että omistajien ei tarvitse käydä toisessa paikassa koiran hoitamiseksi. Käytettyjä mustepatruunoita voi myydä välillä 1–2 dollaria, kun taas suurempia väriaineita voi noutaa jopa 20 dollaria.

Se on verkkosivustojen ja verkkotunnusten virtuaalinen markkinapaikka. Freelance-kirjoittaminen: Tämä on paljon, kun otetaan huomioon, että olet aloittelija. Jos pidät sitä asennettuna vähintään kaksi viikkoa, ansaitset vielä 10 dollaria. Jos pysyt kotona omien lasten kanssa, se voi olla hyvä tapa saada palkkaa kotona jäämiseen.

Tunnen naisen, joka mainostaa tiukasti suusanallisesti paikallisessa yliopistossa, ottaa tilauksia verkossa ja kahdesti viikossa tuo kampuksen täynnä tavaratilaa alumiiniruokalaatikoita. Jos yrität palkata kokopäiväiseksi virkaa yrityksessä, aloita haku FlexJobsissa. Rahat ansaitsevat verkossa ansaitsevat työpaikat ilman investointeja, jotta voit ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi. Jos niin, saatat pystyä ansaitsemaan rahaa iskulauseiden kirjoittamisessa.

MyPoints 10 dollarin bonus

MyYour yhdistää potentiaaliset sijainninomistajat TV-, elokuva- ja valokuvausalan ammattilaisten kanssa ilman, että sinun täytyy käydä läpi kallista toimistoa. Kotona työskentelevät työpaikat, työllisyys, asiakaspohjainen - työskentelet pääasiassa Aetna-asiakkaan tiloissa. Tällä tavoin voit ansaita hyvät tulot heti kotoasi. Tarvitsetko lisää käteistä? Mutta realistisesti voit ansaita ylimääräisen 50 dollaria kuukaudessa. Vanhemmat kaikkialla tarvitsevat aina lastenhoitaja- ja lastenhoitajapalveluita.

Myynti Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät ostoksista ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa.

Bloggaaminen

Aina päivittäistavarakaupoissa, vain skannaat ostoksesi. Se on hieno verkkokaupoille. Muutama tähän mennessä lähettämä asia on “Cash 2 Gamers” ja “Game Epix. Itse asiassa löysimme äskettäin äidin, joka ansaitsee 70 000 dollaria kuukaudessa Etsyltä! Sijoittaminen on yksi laillisista tavoista ansaita rahaa verkossa, mikä voi tehdä ihmisistä hulluja rahasummia, mutta ei kaikille. Gecko-ohjelmisto, olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon rahaa olet ansainnut tai kuinka paljon menetät. Onko sinulla vielä prom-asuja, kuten 10 vuotta sitten?

Nämä tilaukset tulevat iPhonessa, ja sinun on oltava valmis suorittamaan tehtävä ja suorittamaan se nopeasti ja tehokkaasti. Useat verkkosivustot - taas Rover ja Thumbtack mukaan lukien - tarjoavat potentiaalisille ostajille mahdollisuuden olla yhteydessä asunnonomistajiin, jotka tarvitsevat jonkun seuraamaan talojaan pitkään. Tämä on loistava sivusto kääntäjille ja oikolukijoille uransa aloittamiseksi. Piditkö tästä artikkelista? Et halua olla huono edustaja puhelun toisessa päässä. Olemme aiemmin kirjoittaneet Swagbucksista tapana ansaita sivurahoja. On tärkeää olla tietoinen erilaisista sosiaalisen median alustoista, ja tarvitset hyviä organisatorisia ja viestintätaitoja. Affiliate-markkinointi on kumppanuus brändien ja palveluiden kanssa, jotta voit suositella tuotteita.

Tarjoat lapselleen paikan päästä pois linja-autosta, terveellisistä koulun jälkeisistä välipaloista, auttaa kotitehtävien tekemisessä ja jonkun lukemisessa ja leikkimisessä, kunnes äiti tai isä poistuu työstä.

Lähetettävien artikkeleiden määrälle ei ole mitään rajoituksia, joten tämä on todella hieno sivukeikka. 17 parasta kotona tehtävää työtä: luettelo laillisista online-työpaikoista, jotka maksavat hyvin. Sovellus muodostaa yhteyden muihin terveyssovelluksiin, kuten Fitbit ja MyFitnessPal, seurataksesi edistymistäsi. Oletko kuullut alennussovelluksista? Graafisen suunnittelun ohjelmien tuntemus voi tarkoittaa melko tuottavaa sivutoimistoa, jonka voit tehdä vapaa-ajallasi. Swagbucks on maksanut jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria.

Kuinka Ansaita 45 Dollaria/tunti

Olemme koonneet valtavan luettelon pankeista, jotka maksavat sinulle vain pankkitilin avaamisesta! Muut kuin kierrättää, jättää roskiksi tai polttaa talvella, mitä voit tehdä sillä? Tämän sovelluksen avulla voit myydä erityyppisiä tavaroita, jotka saatat maata talon ympärillä. Jos et välitä muista opiskelijoista, jotka hyötyvät kovasta työstäsi, muistiinpanojen myyminen on hieno tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa - on jopa verkkosivustoja, jotka auttavat sinua tekemään tämän. Parhaat binaariasetusvälittäjät isossa-britanniassa, - Kauppaa osakkeita, kultaa ja raakaöljyä, ja sinulla on paljon valinnaisia ​​tekijöitä, liukumisesta ja marginaalista uutisista ja hintatarjouksista. Näin pääset alkuun: Yksi suosikeistani on Ebates, cash back -sivusto. Lataa sovellus ja valitse sitten kartalla yritys siitä. GoToWebinar on ylivoimaisesti suurin alusta.

Swagbucks maksaa sinulle katsella monenlaista sisältöä, mukaan lukien: Monet tällä sivustolla näkyvistä luottokorttitarjouksista ovat peräisin luottokorttiyhtiöiltä, ​​joista ThePennyHoarder on. Hanki pieni mikrolaina Funderasta. Tässä on luettelo laillisista lähtötason online-oikolukuista, joihin voit hakea tullaksesi oikolukijaksi. Osana toimeksiantoa sinun on ajoitettava niiden toimituspalvelu, pizzan laatu jne. Kokkeille maksetaan suoraan sivuston kautta, joten käteistä ei koskaan vaihdeta. Kirjoita arvostelu ja ansaitse mitä tahansa 1–50 dollaria per arvostelu per vaatimus. Parasta tällä sivustolla on, että voit valita, haluatko työskennellä freelancerina vai kokopäiväisenä oikolukijana.

Tällä sivustolla on tiukka määräaika työn suorittamiselle.

Käytä Toimituskestävyyttä Säästääksesi Ylimääräistä Rahaa

Tästä huolimatta tuskin mikään lähettää laatututkimuksia ja maksaa hienosti Paypalin kautta. Suurin osa teistä kyselyistä ei ole suosikki tapamme ansaita ylimääräistä rahaa, mutta teemme poikkeuksen, kun vain veggomme sohvalla. Saat jopa tonnia harjoitteluharjoituksia, jotta voit hioa kouluissasi. Voidakseen ylläpitää hintatakuut, Amazon palauttaa 5 dollarin eron alkuperäiseen maksutapaan - joten olet ansainnut rahaa nostamatta sormea. Olen kuullut, että jotkut huippututkimuksista voivat maksaa jopa 95 dollaria, mutta ne ovat harvinaisia ​​ja niiden toteuttaminen voi viedä hetken. Olen tavannut elämässäni joitain todellisen musiikin ystäviä (veljeni on yksi heistä) ja olen juuri osoittanut hänelle verkkosivuston SliceThePie. Sainsburysilla, Tescolla, Waitrosella ja Morrisonsilla on kaikilla omat kanta-asiakasohjelmansa, ja palkkiot vaihtelevat rahansiirtoseteleistä tai tuotteiden erikoishinnoista ilmaisiin kahviin joka kerta kun ostat. Jatkamalla esimerkiksi hyväntekeväisyysvesillä, kun olin saavuttanut myyntiluvun, olin myöhemmin luonut rahoituksen myös hyväntekeväisyysvesipyrkimykseen ja osoittanutkseni, että lahjoitan todella.

Swagbucks - 5 dollaria ilmainen bonus
Lynne Norrisin mukaan NorrisBusinessSolutions -yrityksestä.

BeFrugal - ilmainen 10 dollarin tervetuliaisbonus

Drop on ohjelma, jonka avulla voit ansaita pisteitä kohti lahjakortteja. Voit voittaa jopa 10 000 dollaria riippuen kuinka paljon menetät, kuinka kauan annat itsellesi sen tehdä ja kuinka paljon rahaa laitat pöydälle. Joten tässä on vielä yksi tapa ansaita rahaa. Aarteenetsintä kirpputoreilla ja säästökaupoissa voi johtaa merkittäviin voittoihin, jos tiedät mitä kannattaa etsiä. Se keskittyy CD-, DVD- ja peleihin. Kun sijoitat vertaisarviointisivustoihin, toimit tehokkaasti lainanantajana ja lainaat suoraan sivustoon tuleville lainanottajille.

Ansaitosi lasketaan lisäämällä perushinta sekä aika ja matka, jonka olet kulkenut nouton jälkeen, ja Uber veloittaa palvelumaksun (20-35% kaupungista riippuen kaupungista). Luottoasi ja taloudellista ja työllisyystilannettasi riippuen voit turvata jopa muutama tuhat dollaria näin. Voit yrittää pyytää babysit-ystäviä ja perheenjäseniä tai mainostaa lähialueellasi. Kyllä, siellä on tavallisia paikkoja, kuten eBay, mutta luetteloiden luominen ja kohteiden lähettäminen voi viedä paljon aikaa. 5% myynnistäsi, mikä on paljon pienempi kuin mitä muut online-markkinat veloittavat. Ansaitse rahaa verkossa kuluttamatta senttiäkään, tällä hetkellä Fiverrillä on yli 4. En ole idiootti, joten olen selvästi valinnut ilmaisen tilin. Voitatko sinä Hillary Clinton suositun äänestyksen? Käytin tätä palvelua matkustellessani Sveitsissä ystävän kanssa ja voin vahvistaa sen olevan hyvä palvelu.