34 Luovaa Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vuonna 2019

Aloita oma verkkosivustosi Oletko kiinnostunut tuottamaan passiivisia tuloja? Katso Toptal-sivuston kehittäjien ilmoituksia, korkeampaa palkkaa maksavien työsivustojen kokeneille freelancereille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa. Monet verkkoyritykset etsivät aktiivisesti teknisen tuen tarjoajia asiakkaidensa auttamiseksi.

Aloita Amazon FBA: n käyttö.

En tarkoita, että sinun pitäisi tehdä huonoa työtä. Mainosta palveluitasi sosiaalisessa verkostossa ja luo verkkosivusto, joka esittelee palveluitasi ja työtäsi. Entä jos sinulla ei ole blogia suosituista viesteistä? Luon ToFu-sisältöä, joka on yleensä syvällinen blogiteksti, joka kohdistuu osuvaan avainsanaan.

Aloita paikallisista lähetysliikkeistä nopeamman käteisvarojen saamiseksi tai käytä sivustoja, kuten ThredUp ja Poshmark, ostajien ostamista. Et rikastu, mutta ansaitset muutama taalaa. Vuoden 2019 paras bitcoinin kaivosohjelmisto, ja jos on, miten voit lopettaa sen? Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Ansaitsen yli 100 000 dollaria kuukaudessa blogistani. Ilmaisella sovelluksella voit lisätä mainoksia tai premium-ominaisuuksia ansaitaksesi rahaa. Voit kehittää verkkokurssin Teachable kanssa ja myydä sen verkossa. Tonneja rahaa voidaan ansaita Twitterissä. Lähes jokaisella verkkosivustolla tai aloitussivulla, jolla käyt verkossa, myydään e-kirja.

Etsi osakkeita hakemistorahastoista, koska ne tarjoavat laajimman ja monimuotoisimman valikoiman markkinoilla. Sinun täytyy kouluttaa ja kouluttaa ryhmääsi. 113 parasta ideoita ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019, mutta jos haluat mieluummin itse itsesi roolin takana, voit silti ansaita melko hyödyllistä ylimääräistä rahaa ajamalla suosittuja aggregaattorihyttipalveluita kuten Uber ja Lyft - vapaa-ajallasi. Entä jos aloitat ja haluat ansaita rahaa vuonna 2019? Ajattele sitä digitaalisena kiinteistökeinotteluna.

Hän teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästäväiskaupoista PART-TIME.

Käynnistä YouTube-kanava viihdyttämiseen ja kouluttamiseen

Toki sinulla voi olla jo työpaikka ja muut sitoumukset. (1) Jos haluat ansaita rahaa, on tärkeää antaa ensin vValue ja pyytää myyntiä myöhemmin: Aion näyttää sinulle kolmen tyyppisiä saapuvia menetelmiä: Voit myös ansaita rahaa tekemällä mitä aiot tehdä joka tapauksessa, ja tämä on tilaisuus saada aikaan tämä.

Heillä on jopa paikan päällä oleva laskin, joka laskee kuinka paljon voit voittaa menemäsi painon perusteella.

Pohjaviiva

Ehkä sinulla on asia logoille tai lauseille, jotka resonoivat ihmisten kanssa? Pääomarahoituksen avulla et lainaa rahaa yritykselle. On erittäin mahdollista tukea itseäsi Internetin välityksellä virtuaaliassistenttina, työskennellä kotona tuttuille tuotemerkeille, kuten Apple ja Williams-Sonoma, ja muuttaa harrastuksistasi rahaa antava sivusto. Voit taas ansaita paljon rahaa, jos pääset läpi tehokkaimmin. Sitä käytetään useimmiten päivittäistavaroissa, mutta se tarjoaa nyt rahaa takaisin monille tuotteille. Pääasiassa nopea rahat antavat sinulle paljon rahaa monien vuosien ajan - toisin kuin tutkimusten tekeminen tai kehosi myyminen lääketieteellisiin tutkimuksiin. Tarjoustyypit: Et voi luoda aikaa uudelleen.

Minulla on tällä hetkellä yksi e-kirja, jossa on enemmän töitä: Vaikka sinulla ei vieläkään olisi sosiaalisen median hallintakokemusta…, voit myydä Instagram-tietosi ja saada yrityksen omistajat palkkaamaan sinut. Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä "keikat"). Rahat takaisin maksetaan Ibotta-tilillesi 48 tunnin sisällä. Voit valmentaa tai ohjata ihmisiä offline-tilassa seminaarien, koulutustilaisuuksien tai päämiehen ryhmien kautta tai verkossa webinaarien tai videokoulutuksen kautta. Jos olet enemmän artikkelin kirjoittaja kuin e-kirjoittaja, voit kokeilla Yahoo Voicesin kaltaisia ​​verkkosivustoja. Tämän mallin suurin haittapuoli on, että kaupat edelleen rahaa varten.

Työskentele Kanssani

On niin helppoa myydä asioita verkossa vuonna 2019 ja tehdä ylimääräinen 500 dollaria. Itse olen kirjoittanut 15 muuta tapaa ansaita rahaa blogiisi, jotka sinun kannattaa tarkistaa. Silloin huomasin, että minulla oli oltava kolme hinnoitteluvaihtoehtoa. Kirjasi näytetään sitten Amazonissa, ja se tulostetaan pyynnöstä, ja CreateSpace toimittaa sen oston yhteydessä. Captcha typing työn online-laillinen ja taattu maksu, joten kun olet kirjoittanut artikkelin kokonaan läpi, voit laskea keskimääräiset tulot, jotka voit ansaita tästä työstä. Useilla Facebook-ryhmän äideillä ei ole lukion tutkintotodistusta, ja heillä menee hyvin.

Markkinointi on tärkein asia myymäläliiketoiminnassa ja markkinoinnin yhteydessä en tarkoittanut televisio- ja sanomalehtimainoksia!

Ansaitse Rahaa Online-kyselyillä

Podcastien luominen voi olla tehokas tapa kasvattaa seurantasi ja tavoittaa uusi yleisö, etenkin jos lähetät ne iTunesiin. Minulla ei olisi joitain asiakkaista, joita teen tällä hetkellä ilman seurantaa. Sama sanonta näyttää paljon paremmalta, kun penniä korvataan dollareilla. Sillä ei olisi mitään järkeä. Paras vaihtoehtosi olisi mainostaa tuotteitasi ilmaiseksi Instagramissa, Pinterestissä tai edullisten vaikuttajien kanssa, jotka muuntavat yleisönsä hyvin. Jos haluat rakentaa todellista verkkoliiketoimintaa tai aloittaa sivuliikeidean, jolla on potentiaalia muuttaa elämääsi (etkä pelkää investoivan kuukausien ja vuosien työtä liiketoimintaan), tämä sinun pitäisi alkaa.

Haluat ehkä tehdä ensin muutama pilkkahaastattelu ensin ystävien tai perheen kanssa, joten voit saada tyylisi alas ennen ensimmäistä oikeaa haastattelua. Internetin ihmeiden ansiosta on täysin mahdollista tuoda tasaista sivutuloa oman kodin mukavuudesta. Ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen. Jos sinun on tarkennettava myyntitaitojasi, tutustu verkkokursseille, kuten myynnin kouluttaminen ja tutkiminen Udemialla, Opas asiakkaiden kiinnostamiseen ja myyntiin CreativeLivessä. Jatka kokeilua, jatka oppimista, laita itsesi ulos, ja lopulta löydät sinulle oikean online-ansaintamahdollisuuden verkossa. Auditoinnit ovat loistava tapa osoittaa asiantuntemuksesi ja ne maksavat sinulle melkein mitään tuottamisesta ja julkaisemisesta.

Jos he ovat tanssin ensimmäisiä ja kukaan ei ilmesty päiviin tai viikkoihin, he menettävät nopeasti kiinnostuksensa. Ihmiset ostavat aina kakkuja ja jälkiruokia erityistapahtumiin - syntymäpäiviä, juhlia, tapahtumia ja muuta. Yahoo on nyt osa verizon mediaa, tällä kapealla on valtava tulopotentiaali, ja tällä hetkellä kilpailua on vain vähän. Voit tarjota kuukausittaisia ​​videotunteja. Tarvitsee vain kolme vaihetta, vaikka joudut viemään autosi johonkin heidän keskuksistaan ​​tarkastusta varten. Ole vain luova ja voit löytää lisää tapoja ansaita rahaa verkossa! Rakastaa tavaraa näin helppoa. Tämä tarkoittaa vähimmäiskelpoisen tuotteen rakentamista, objektiivisen palautteen saamista todellisilta asiakkailta, päivitysten sisällyttämistä, kysynnän markkinoiden testaamista ja hinnoittelupalautteen saamista, jotta varmistetaan, että kustannustesi ja kuluttajien haluamien maksujen välillä on riittävästi marginaalia.

Yksityishenkilöt ja pienyritykset ovat kuitenkin luoneet ja markkinoineet monia onnistuneita sovelluksia, etenkin Apple- ja Google-kaupoissa.

Niche Down teollisuustasolla

Katso tästä kirjasta lisätietoja siitä, kuinka olla hierontaterapeutti: Sivustot, kuten UserTesting. 10 yritystä, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa suunnittelemalla t-paitoja, voit lukea artikkelin täältä (suosittelemme tätä, jos olet vasta aloittamassa verkkokauppaan). Sinun on mainostettava verkkosivustossasi/Dropshipping-myymälässäsi lueteltuja tuotteita, jotta ihmiset voivat päästä verkkosivustollesi ja ostaa tuotteita. On vain järkevää pitää minua asiakkaana, joten mitä voit tehdä tarjotaksesi minulle tämän suunnitelman vähemmän rahaa? Sillä ei ole merkitystä, millaisen tietokoneesi saat. Olet tullut oikeaan viestiin!

Bed and Breakfast: myydä tilaa kotisi
Voit joko tehdä sen yksin tai käyttää kolmannen osapuolen palveluita tehdäksesi kovan työn puolestasi.

Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, olen varma, että tiedät tämän. Voit työskennellä olemassa olevan yrityksen, kuten Avon, Jamberry ja Stitch Fix, kanssa, jotka auttavat sinua aloittamaan. Yritä muuttaa yhtälöä 1 prosentilla viikossa. Finpari-arvostelu ja palaute, luottokortin kautta nostattaviksi Finpari vaatii tilin rahoittamiseen käytettävän luottokortin etu- ja takapuolen (kahdeksan keskimmäisen numeron piilottamisen jälkeen), hallituksen myöntämän valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen (kuten ajokortti tai passi) ja äskettäin todistus osoitteesta (kuten tiliotteesta tai laskusta), joka ei ole vanhempi kuin 3 kuukautta. Onneksi on olemassa tapa sijoittaa kiinteistöihin ostamatta itse kokonaisia ​​kiinteistöjä.

Tarvitset vain tilin yhdessä mainitsemani online-valmennusyhteisön kanssa ja asiantuntemuksen jakamista.

Voit mainostaa yritystäsi verkkosivuston tai Facebook-yrityssivun kautta. Miksi et käytä sitä muotiblogin luomiseen ja ansaitsemaan siitä rahaa. Goldman sachs kääntyy bitcoin-pöydästä säilytyspalveluun, kahden osapuolen lakiehdotus, jonka tarkoituksena on estää salaustekijöiden luokittelu arvopapereiksi ja lisätä kryptolainsäädännön selkeyttä - edustaja ehdotti ensin. Kun saat muutaman projektin vyösi alle ja alaat luoda suhteita, voit siirtyä eteenpäin ja laajentua. Jos esimerkiksi aiot isännöidä luokkia saippuanvalmistuksesta, tarjoa luokkia yksittäin tai ryhmässä. Periaatteessa tämä on tapa saada myyntihinnat asioista, joita ei muuten ole myynnissä. Tai voit siirtää malleja yleisölle tarkoitetulla alustalla, kuten 99 mallia. He ovat maksaneet jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria. Työt on kohdistettava omistajalle ja odotettava heidän hyväksyntäänsä.

Olen suorittanut useita koulurajoja Treehousessa vuosien varrella, ja voin 100% suositella heidän kurssejaan.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Ilman Verkkosivustoa

Mistä löydän tytäryhtiöverkostot? WordPressille on runsaasti työpöydän laajennuksia, joiden avulla voit helposti hallita omaa työpöytäliiketoimintaa. Jos haluat pitää lemmikkieläimiä, tarvitset asunnon tai talon, joka sallii lemmikkien käytön. Vierasblogit ovat erittäin dynaamisia markkinoita, jokaisella yrityksellä on oma markkinarako, kirjoitustyyli ja kohderyhmä. Sivustosi ansaitseminen mainonnalla on yleensä varattu, kun sivustosi saa paljon liikennettä.

Jos joku ei voi käydä päivittäistavarakaupassa, tartu heidän rakonsa ja toimitat sen heille postikavereiden kautta. Ibotta on rahat takaisin -palkkio-sovellus, joka antaa sinulle paremman tavan säästää AIKA ja RAHA, kun ostat. Nämä kaksi tekijää tulisi luonnollisesti osoittaa keskusteluissasi. Tämä saattaa tarkoittaa paikallisen maatalousosaston luokkia, jos olet puutarhanhoito-konsultti, tai kauppakamarin kokouksia, jos olet yrityskonsultti. Premium-suunnitelmiin ei voi kuulua ilmoituksia, ilmaisia ​​latauksia, pääsy lisäsisältöön, jäsenfoorumit ja paljon muuta.

Minulla on Good Financial Cents-podcast, jota voi seurata blogini kanssa, ja etsin jatkuvasti uusia sponsoreita ja mainostajia kyseisen alustan avulla. Rahasi nostamisesta RateSetteristä ei veloiteta, ellet lukkiudu yhden tai viiden vuoden korkeampaan kiinteään korkoon, jossa varhainen nostomaksu on 0. Nyt kun minulla on työntekijöitä, voin viettää 80% ajastaan ​​yrittäessäni kasvattaa yritystäni. Nämä 25 yritystä haluavat sinun työskentelevän kotoa, 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. Kurssin ansaitseminen verkossa ansaitsee sitä, että voit jatkaa sen myymistä niin kauan kuin haluat. Onko sinulla kykyä skaalata halpojen maksavien asiakkaiden liiketoimintaa? Tänään on historian paras aika tulla kirjoittajaksi. Tietysti tuotteelta on korkeampi hinta ja marginaalisi ovat alhaisemmat, mutta voit perustaa verkkokaupan vähän enemmän kuin Shopify-teeman ja joitain isännöityjä kuvia tuotteistasi. Jotkut heistä edellyttävät oman pienyrityksen perustamista, kun taas toiset tarkoittavat työskentelyä jollekin muulle, joka käyttää kotiasi toimistona.

Myy Etsyssä

Voit ajatella YouTube-kanavan rakentamista samalla tavalla kuin verkkosivuston luominen, paitsi jos luot videota, ei kirjoitettua sisältöä. Olet täällä, koska haluat oppia ansaitsemaan rahaa verkossa. Tuotetta ei voida markkinoida tunnistamatta kohdeyleisöä. Kauppaideat: tekoäly, yksittäisen valitun markkinakauppiaan 28 valitsee yksilö useista potentiaalisista kauppiaista, jotka voivat olla Internet-kauppiaita, kuten sähköinen kauppa, Ameri-kauppa, Instinet tai Charles Schwab. Tästä ei ehkä ole apua lyhyellä aikavälillä, koska yleensä tapahtuu ilmoittautumisprosessi, vuokrausprosessi ja sitten muutaman päivän maksu saadaksesi työn suorittamisen jälkeen, mutta se varmasti voi toimia täydellisenä kesätyönä ja palkitsee sinua paljon paremmin kuin jos kääritit hampurilaisia ​​pikaruokaravintolan sisällä tai varastossa hyllyjä paikallisessa big-box-kaupassa. Ensinnäkin voit lisätä merkkituotteita tarroihin. Voisin auttaa yrityksiä automatisoimaan ja virtaviivaistamaan tuloja tuottavia prosesseja. Sieltä Amazon tarkistaa henkilöllisyytesi, mikä voi viedä jopa 24 tuntia. Mikä tahansa se on, saatat ajatella, että siihen tarvitaan jonkinlaista edistynyttä tietoa.

Amazon

Vaihtoehtoja on paljon, joista yksikään ei näytä erottuvan, mutta en halua pilkkoa ja vaihtaa niiden välillä. Jos tällainen hyvää puhetta inspiroi, verkkosuunnitteluurat ovat oikealla tiellä. Ilman yleisöä (asiakkaat, asiakkaat, jäsenet) sinulla ei ole liiketoimintaa. Maksuaikataulu on sama kuin ammattilaisille, paitsi että sinun on maksettava myyntimaksu eikä sinun tarvitse maksaa tilausmaksua. Mahtava asia Zazzle-kaltaisten ympäristöjen kanssa on, että joku voi ottaa yhden suunnittelustasi ja mukauttaa sen tarkalleen erittelyihin. 22 tapaa tehdä 500 dollaria nopeasti, täältä löydät lisätietoja sertifioiduksi henkilövalmentajaksi tulemisesta. Voit työskennellä virtuaaliassistenttina omistettujen verkkosivustojen, kuten Upwork tai Zirtual, kautta. He ovat olleet olemassa jo yli 14 vuotta ja ovat alan johtavia. Tapahtuuko tämä?

Lopuksi, liittymällä organisaatioihin, kuten Amerikan ompelukortti, pystyt pitämään yhteyttä muihin, jotka tekevät samaa asiaa kuin sinä.

Craigslistin Liukuminen

Toinen strategia on käyttää webinaareja tuotteen, palvelun tai kurssin markkinoimiseen. Ennen kuin lähden ostoksille, tarkistan aina Ibotta-sovellukseni, jotta voin ansaita rahaa takaisin ostoksista. Älä epäröi aloittaa blogin isolla ja suositulla kapealla. Aloittaminen on melko helppoa - varsinkin jos sinulla on hyvä kuuntelutaito ja hyvä käsitys kielestä, jota kirjoitat. Jopa LinkedIn-profiili toimii aloittamiseksi. Oikeilla tiedoilla ja työkaluilla kuka tahansa voi perustaa ja ylläpitää verkkokauppaa.

Kaiken kaikkiaan rehellisesti sanottuna vähän ylimääräistä rahaa on aina kätevä. Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Ne voivat johtaa nopeampaan vuokraan ja korkeampaan hintaan. Kuuntele tätä neuvoa: Amazon FBA -yrityksen ymmärtämiseksi ja oikean tiedon ja taitotiedon saamiseksi ehdotan siirtyä Amazon FBA -sivustolleni - Kuinka aloittaa Amazon FBA -yritysopas. Jos sinulla on tietoa ja asiantuntemusta tietyllä painopistealueella, voit opettaa muille ihmisille mitä tunnet. Ansaittuaan 2–3 kuukautta voit laittaa kyseisen sivuston huutokauppaan Flippa, EmpireFlippers jne. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Voit olla yksi niistä ihmisistä, jotka kuuntelevat puhelinsoittoa laadunvarmistuksen varmistamiseksi.

Markkinat #3: Suhteet

Mikä on sisältömarkkinointikanava? Jos haluat aloittaa tekemällä vähän ylimääräisiä tuloja - voit tehdä niin monia eri tapoja. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua seuraaviin palveluihin: Löydät Flippalta tonnia resursseja, joiden avulla voit oppia perusasiat.

Palvelumme hinnoittelu riippuu sinusta, mutta suosittelen super premium -vaihtoehtoa, koska se toimii hintaankkurina muille vaihtoehdoille. No, Trim aloittaa katsomalla kuukausittaisia ​​kulujasi ja etsimässä sitten paikkoja, joissa olet ylittänyt rahaa - kuten epätavallisen korkeat laskut tai tilaukset, joista olet unohtanut. On oikein epäillä ilmaista rahaa. Mutta nyt minun on katettava jotain erittäin tärkeää. Miten voit luoda jotain parempaa kuin mitä jo luotu? Napsauta tätä oppiaksesi ansaitsemaan rahaa verkon testaussovelluksille! Kaikki ovat käyttäneet kirjoja jossain kotonaan, ja BookScouterin kaltainen verkkosivusto voi auttaa sinua muuttamaan jotkut niistä rahaksi. Sinun on läpäistävä taustatarkistus.

6: Sovellukset