25 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Ilmaiseksi

Toistaiseksi RateSetter sanoo, ettei yksikään sijoittaja ole koskaan menettänyt rahaa, ja he ovat täysin FCA: n sääntelemiä. Erikoistuneet sivustot, kuten Rover tai Care. Kuulostaa, se kuulostaa paljon "mitä jos tapahtuu", mutta voit voittaa 200–300 dollaria päiväpalkintoja ja sinut saatetaan myös järjestämään erityinen arpajainen maksamaan koululainasi. Loppujen lopuksi hinnat muuttuvat päivittäin. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit vaihtaa ne lahjakortteihin. Voit ansaita satoja dollareita riippuen siitä, kuinka monta yritystä valitset työskennellä ja kuinka monta tutkimusta teet kuukaudessa.

Kurssikokemus on myös uskomattoman tärkeä. Muista vain, että nämä sivustot veloittavat myyjiltä maksun ja ole valmiita lähettämään tuotteesi nopeasti, kun se myy. Tässä on opas aloittamiseen. Forex-kaupankäyntijärjestelmät, saat lisätietoja rahan hallinnasta myöhemmässä oppitunnissa. Yksi tyhjimmistä pyrkimyksistä rahan ansaitsemiseen verkossa on blogin luominen.

 • Kysy kysymyksiä ja tarkista, mitä tarkalleen online-työnantaja odottaa.
 • Se antaa sinulle rahat takaisin (yleensä 7-10%) ruokailuun paikallisissa ravintoloissa ja jopa satoja dollareita rahaa takaisin hotelleissa.
 • Älä ymmärrä minua, se tekisi paljon helpommaksi, jos olet opettaja, joten voit vain jakaa luokan aikana käyttämäsi tuntisuunnitelmat.
 • Transkriptionistit ovat useimmiten riippumattomia urakoitsijoita, jotka kuuntelevat ääni- (tai videotiedostoja) ja transkriptoivat sitten puhutun sanan kirjoitettuun sisältöön.
 • 5% jokaisesta tekemästäsi myynnistä.
 • Lunasta pisteesi lahjakortteihin, matkamatkoihin ja muuhun yli 75 parhaalta vähittäiskaupan, ravintolan ja matkakumppanilta.
 • Wimdu - Airbnb-klooni, jolla on voimakkaampi läsnäolo Euroopassa.

Pidä sovellus puhelimellasi ansaitaksesi rahaa joka kuukausi ja auta yrityksiä ymmärtämään, mitä ihmiset ostavat verkossa. Napauta henkilökohtaista verkkoasi lähettämistäsi tai kokeile HouseSitteriä. Jälleenmyyjän isännöinti on tilanne, jossa ostat rajoittamattoman hosting-suunnitelman sellaisilta yrityksiltä kuin Bluehost tai GoDaddy, ja myydät sitten kyseisen isännöinnin asiakkaillesi merkinnällä. Monilla kaupan etsijöillä on käteistä, mutta haluat sijoittaa jokaisen potentiaalisen ostajan. Tämä on maailmanlaajuinen aikakauslehti, joka on keskittynyt naisten aiheisiin. Voit saada ilmaisia ​​käteis- tai lahjakortteja vain tekemällä mitä yleensä teet verkossa. Kuinka ansaita rahaa verkkosivustoltasi kumppaniohjelmien kautta (thesitewizard.com), sovelluksen sisäiset mainokset ohjaavat yleensä yhtä yleisimmistä online-tuloista (CPM, CPC), eivätkä ne maksa sinulle mitään. Voit myydä e-kirjasi erilaisilla alustoilla, kuten Amazon, tai oman verkkosivustosi kautta.

Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä 'keikat'). Paras osa tästä on, sinun on löydettävä esineet ja lähetettävä ne Amazonille, loput hoidetaan Amazon FBA: n toimesta. StoreNextDoor - Isossa-Britanniassa StoreNextDoorin avulla löydät vuokralaisia, jotka haluavat varastoida tavaroita varamakuuhuoneeseesi tai ullakollesi. Maksaa velkasi tai aloita pesimunasi rakentaminen tarkistamalla nämä tuloja tuottavat tekniikat. Jos luot kaikki nämä esineet itse, se on aika iso sitoutuminen. Nämä ovat upeita paikkoja ansaita rahaa verkossa, koska tiedät, että heitä vierailevat ihmiset etsivät erityisesti taitojasi, joita sinulla on. Niin kauan kuin myyt vain tuoreita tuotteita, sinun ei tarvitse erityistä lisenssiä. Kuitenkin legitiimi maksettu kyselysivusto ei koskaan vaadi sinua tekemään minkäänlaisia ​​sijoituksia.

Mikä tarkoittaa, että vanha puhelin, jonka unohdit kabinetissa, voi olla arvokkaan rahaa. Rekisteröitymällä Transcribe Me -sivustolla pääset työskentelemään tehtävissä, joissa sinun odotetaan muuttavan audiot ja videot tekstimuotoon. Swagbucks - Ansaitse jopa 35 dollaria kyselyä ja saat 10 dollarin bonus vain ilmoittautumisesta! Käytä promokoodin sivutoimintoa 10%: n alennuksesta. Jos esimerkiksi aiot tehdä mukautettuja verhoja, tarvitset sergerin ja draperohöyrystimen. Rakastatko lemmikkieläimiä?

 • Gigwalk on työvoiman hallintaympäristö, joka sopii yrityksiin etätyöntekijöiden kanssa tietyissä paikoissa, joihin he haluavat kohdistaa.
 • Leikkaus auttaa myös neuvottelemaan joitain kuukausitilauksia ja antaa sinun peruuttaa kaikki, joita ei käytetä yksinkertaisella tekstiviestillä.
 • Voit rekisteröityä ilmaiseksi.
 • Sitä vastoin sairaanhoitajien on erittäin helppo löytää työ, koska se on yksi nopeimmin kasvavista aloista maailmassa.
 • Aloita sivustoilla, kuten Jobsinsocialmedia.

Aloita Blogi

Ota nämä edut ja juokse heidän mukanaan. Laajennuksia on saatavana kaikissa muodoissa, yksinkertaisista koodimuutoksista monimutkaisiin ohjelmistosovelluksiin. Mutta voit ansaita helposti huomattavan määrän rahaa jokaiselta yksittäiseltä asiakkaalta, mikä tekee siitä vaikean asennuksen arvoisen. Jos asut kaupungissa, hyväksyt sen, että ihmiset viettävät vähemmän aikaa kaupoissa. Voit aina lähettää sähköpostia sivuston osoitteeseen kysyäksesi siitä. Paikat, kuten Fiverr, Elance, Freelancer ja oDesk, ovat nykyään kirjoittajien parhaita ystäviä. He siirtävät käyntikortit kaikkialle, missä he menevät, blogiavat sivustoltaan ja viettävät koko vapaa-ajan yrittäessään ajatella uusia tapoja mainostaa sitä.

 • Käy talosi läpi, kerää tavarasi ja hinda sitä kilpailukykyisesti (10% vähittäismyyntihinnasta on kohtuullinen).
 • TaskRabbit on sivusto, jossa ihmiset käyvät, jos he tarvitsevat pienen (tai suuren) tehtävän suorittamisen.
 • Tämä yksityiskohtainen opas opastaa sinua aloittamisessa.
 • Rover - Yksinkertainen ja helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotoa on ilmoittautuminen Roverin kanssa lemmikinhoitajaksi.

Vastaa ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa

Facebook-myyntiryhmät - Facebookissa käydään jatkuvasti pihakauppaa. Olen Airbnb: n fani käyttäjästä (olen asunut Airbnbsissä Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Turkissa, Japanissa, Meksikossa ja useissa kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja) ja mielestäni se on ehdottomasti loistava tapa ansaita rahaa vajaakäytössä olevaan omaisuuteen oma katto. Aina milloin myyt suurta tavaraa tai jotain jota et vain halua lähettää, Craigslist on loistava paikka mennä. Aina kun ostat verkkokaupasta, joka toimii Honey-yhteistyön kanssa, laajennus etsii automaattisesti tietokannastaan ​​tarjouskoodeja säästääksesi rahaa ostoksesi aikana. Se voi olla erittäin aikaa vievää, mutta jos se tekee sinusta miljonääri, kuka välittää? Hienoa Upworkissa on, että freelancereilla on mahdollisuus saada palkattua säännöllistä työtä. Etsi avoimia positioita editointiyrityksistä, kuten Scribendi, Top Admit tai Essay Edge, tai lähetä palvelusi verkossa Craigslistissa ja muilla markkinoilla. Tämä on hienoa, mutta paranee.

Et vain näe ansiosi nopeasti verkkosivuston tai sovelluksen kautta, mutta sinulla todellakin on rahasi PayPal-tililläsi 72 tunnissa tai vähemmän. Käytä sitten sovellusta skannataksesi kuitisi vahvistaaksesi ostoksesi. Sinun on opittava valokuvaustaide, ja jos et pysty takaamaan sitä, joudut palkkaamaan jonkun tekemään sen puolestasi.

Vastaukset julkaissut ovat väittäneet, että he voisivat ansaita kunnollisen elantonsa tästä alustasta, ja huippusuosittelijoiden on ilmoitettu saaneen 127 000 dollaria vuodessa.

Pienyritysten Markkinointikonsultti

Jotkut ihmiset käyttävät konsultteja vero- tai taloudellisiin neuvoihin, kun taas toiset saattavat maksaa konsulttille opettaakseen heille puutarhan perustamista ja ylläpitämistä. Portland, Oregon on yksi paikka, missä se ei ole sallittua. Luxe - Luxe on tilauspysäköintipalvelu, joka on saatavana tietyissä kaupungeissa ja on usein halvempaa kuin pysäköinti määränpäässäsi. Tämä on niin tärkeä tehtävä, että yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle hyvää rahaa ajasta. Myy käyttämättömät lahjakortit uudelleen. Clickworkerilla on myös sovellus iOS- ja Android-mobiililaitteille, joiden avulla työntekijät voivat etsiä työpaikkoja ja tarkistaa tilinsaldonsa. Ja jotta ihmiset osallistuisivat tuomarina näihin väärennettyihin online-oikeudenkäynteihin, he maksavat sinulle.

Kokeile kokeilutarjouksia Vindale Researchin kautta

Nämä tehtävät voivat olla mitä tahansa äänitiedoston kirjoittamisesta tai lauseen uudelleenkirjoittamisesta, artikkelin oikolukuun, muutaman puhelun soittamiseen ja kaikkeen väliseen. 61 laillista kotona työskentelevää työtä ja sivutoimintoja kanadassa, eh !!!, voit melko paljon myydä mitä tahansa, olipa kyse sitten uudesta vai käytetystä. Vaikka et pysty koodaamaan koodia, voit palkata kehittäjän Upworkille tai vastaavalle sivustolle kehittämään teemoja sinulle. Liity julkaisijaksi Awin-verkossa, tarkista heidän tarjousblogi tai selaa kauppiasilmoituksia löytääksesi jotain mitä luulet ystäväsi kiinnostavan, tartu kumppanilinkkiisi ja jaa se. Paribus on 100% vapaa käyttö.

Myy Tarinasi Ja Videosi

Olipa kyse laajennetusta tai kokopäiväisestä roolista yrityksessä, jossa työskentelet, siirtämällä sivulle uuteen yritykseen tai tekemällä valtavan harppauksen työssä opittujen taitojen takia, VA-työstä on nopeasti tullut yksi suosikki tapojamme tuottaa tuloja verkossa. Jokainen mainosklikkaus on yleensä murto-osan sentin arvoinen, harvoin enemmän. Sen sijaan teet sopimuksia valmistajien tai jakelijoiden kanssa lähettääksesi tuotteita suoraan asiakkaillesi puolestasi. Kun olet käynyt läpi valintarajan, jonka avulla voit ajatella blogia, ja käynnistänyt blogin (tai kapealla olevan verkkosivuston), seuraava vaihe on selvittää, minkä tuotteiden ja yritysten kanssa voit tehdä yhteistyötä tytäryhtiönä helpottaakseen liittyvän tuotteen myyntiä , hyödyllinen tuote tulevien lukijoiden yleisölle. Blackjack-vedonlyöntistrategia , kuitenkin ollakseni täysin rehellinen, luettelen vain yllä olevat vedonlyöntijärjestelmät, koska ne on matemaattisesti purettu tietokoneen simulaatioilla. Näin se toimii: Tämä mikrotilauspaikka on melkein yhtä suosittu kuin Amazon Mechanical Turk ja tarjoaa monia samanlaisia ​​tehtäviä.

Niin kauan kuin ymmärrät shakin erittäin hyvin ja olet siinä parempi kuin oppilaasi/oppilaasi, voit olla kunnossa.

Seuraava Money Crashers -pelissä

Lisäksi suosittelen tarkistamaan tämä resurssi, jos haluat ottaa tämän liikeidean vakavasti ja aloittaa tänään henkilökohtaisen kunto-ohjaajaliiketoimintasi liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Jos saavutat tavoitteesi, voit tehdä rahaa - vähintään 500 dollaria! Ne eivät kaikki toimi sinulle, mutta olen varma, että jotain tulee.

Jos olet ostanut jotain verkosta viime vuoden aikana, ja kyseisen tuotteen kustannukset laskivat, myymälä saattaa antaa sinulle palautuksen.

Haluat myös käyttää Make 1k Challenge -kurssia, joka on ilmainen sähköpostikurssi, joka käy läpi ensimmäisen blogin perustamisvaiheet ja ensimmäisen 1000 dollarin hankkimisen. Rekisteröit ja asennat sovelluksen ilmaiseksi. DollarSprout Rating Shopify -seminaaritiedot: Sen lisäksi, että voit ansaita ylimääräistä rahaa, voit voittaa palkintoja, ilmaisia ​​tuotteita ja lahjakortteja. Kun Qmee-selainlaajennus on asennettu, mainokset näkyvät näytön puolella aina niin usein. Myytä käytettyjä tulostuskasetteja - Tonerbuyer ostaa käytettyjä tulostuskasetteja ja värikasetteja. Usein kysyttyjä kysymyksiä blogin ansaitsemisesta WordPressillä?

Suurimmalle osalle näistä rooleista tehdään arviointi, joka sinun on läpäistävä palkataksesi.

Pysyä Aktiivisena

Ihmisen mieli on johdoton kipujen välttämiseksi lyhyellä, ei pitkällä aikavälillä. Suurin osa REITSistä vaatii edelleen moitteettoman sijoituksen päästäkseen sisään, mutta löysimme paikan, jolla on vain 500 dollarin vähimmäissijoitus aloittamiseen. Siirryttyäni sivustolle olen ansainnut yli 11 000 dollaria, tavannut joitain mahtavia ihmisiä ja löytänyt vaihtoehtoiselle jakelualustalle joillekin työlleni.

Valittavana on satoja lahjakorttipalkintoja, mukaan lukien Amazon ja Wal-Mart, jotka kaikki toimitetaan sähköisesti ja nopeasti. Ansaitsetko rahaa työskentelemällä kotoa? Muista, että sinun tehtäväsi isäntänä on tehdä vieraiden oleskelusta mahdollisimman mukavaa ja miellyttävää. Kirjoittajat voivat valita suoritettavat toimeksiantotyypit, ja heille voidaan lähettää tarjouksia vain heidän palkka-alueensa sisällä olevista töistä. Katso yksityiskohtaiset ohjeet oppaastamme kuinka myydä verkkokursseja LearnDashin avulla. Online-cfd-kauppa, markets.com forex-kaupankäyntijärjestelmä, kauppahyödykkeet, valuutat, osakkeet, osakkeet, arvopaperit, cfd-indeksit., sulkemalla kauppa, avoin nettovoitto ja -tappio toteutetaan ja heijastuvat heti tilisi kassavaroihin. Muista myös, että sinulla on aina vakaa freelance-sopimus. Vaihto-ohjelmistokatsaus 2019, se tunnetaan parhaiten palkkiovapaasta rakenteesta, jonka avulla aktiiviset kauppiaat voivat säästää huomattavasti palkkioihin verrattuna. Hinnat keskimäärin 32 dollaria, 28 dollaria ja 26 dollaria tunnissa etäkirjoitusta, editointia ja oikolukua varten. Mikä saalis - onko tämä toinen MLM?

Verkkosivuston sisällön kirjoittaminen
Palkka on eri maissa erilainen.

Tietoja Money Crashersista

Mitä vertaislainaus on? On olemassa hakukoneita, kuten Bing, jotka maksavat sinulle palkitsemispisteinä tai käteisellä haun suorittamisesta. On niin monia tapoja hyödyntää tavaroita, joita et käytä. Roskaposti etanat ja sähköpostit voivat ansaita sinulle palkkioita Small Business Knowledge Centerissä. Epäilen edes sisällyttämällä tämä luokka, mutta aihe siitä, miten ansaita rahaa verkossa, ei olisi täydellinen ilman, että sisällyttäisin siihen. Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista. Käy ostosportaalissa (sisältää yli 1 900 verkkokauppaa, mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target), etsi kauppias, josta haluat tehdä ostoksia, napsauta linkkiä ja tee ostoksesi normaalisti. Bitcoin, jos maksat fyysisellä käteisellä, saat tavata henkilön tosielämässä. Vuokraa tämä puku, jota et koskaan enää käytä ja vapauta kaappitilaa.

Suosikkisivustoni on Survey Junkie. Kuvittele, että ohitat aamuliikenteen ja siirryt vain tietokoneellesi kupillisella kahvia. Vain 500 dollarilla voit aloittaa sijoittamisen asunto- ja liikekiinteistöihin. Tämä ei ehkä ole paras tapa ansaita kestäviä tuloja, mutta jos olet todella hyvä siinä, mitä teet, se voi ehdottomasti auttaa.

Ja vaikka freelancing ei ehkä ole niin skaalautuva kuin jotkut muut ideat, joista olemme puhuneet, ei ole harvinaista, että yksinmiehet rakentavat terveitä kuusinumeroisia freelance-yrityksiä itselleen. Hanki palkka kaikesta näytön ajasta. Ansaitse ylimääräistä rahaa: 7 tapaa ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa, ”Aseta omat hinnat ja pidä 80% niiden asiakkaiden maksuista, joiden kanssa olet yhteydessä markkinoihin. Onko tämä työ sinulle? Ei, tämä ei ole tytäryhtiö-linkkini. Vaikka kokopäiväisen työllisyyden vakaus saattaa antaa useimpien nukkua hyvin yöllä, se ei anna luoville mehuille mahdollisuutta etsiä uusia tuloja tuottavia strategioita.

Maksettu Verkkohausta

”Näyttämällä CPC-mainoksia Google Adsense -palvelussa saat kiinteän maksun joka kerta, kun kävijä napsauttaa mainosta. Tämä voi olla äänikirja, video tai jopa podcast (vain ei oma). Liityt kohderyhmään osallistuviin kollegoihisi, ja painopiste kiertyy joihinkin tuotteisiin tai palveluihin liittyvien kysymysten ympärillä. Rekisteröinti on helppoa, koska niiden avulla voit tehdä niin Facebookin kautta. Ollakseni rehellinen, eBates-sivuston kaltaisen sivuston käyttämättä jättämiselle ei ole syytä, jos teet ostoksia verkossa, ja se on ylivoimaisesti yksi parhaista saatavilla olevista online-alennuspaikoista. Forex-kaupan kommentit ja kauppasignaalit lähettäjä nial fuller, ensimmäinen tavoite olisi silloin 0. Amazon FBA - Periaatteessa ostat asioita vähittäiskaupoista ja myydät ne edelleen Amazonilla. Suosittuja esineitä voidaan myydä lähettämispäivänä, kuten on Facebook Marketplace -tapahtumassa yleistä. Sitten luota minuun, sinä olet yrittäjä nopeasti!

Voit ansaita enemmän Zaarlylla ja saada enemmän näkyvyyttä Storefront-palvelun avulla. Mutta löydät sellaisen, jos pysyt keskittyneenä ja tiedät mitä haluat. Jos olet kulinaarinen nero, voit ansaita rahaa verkossa! Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. CuddleUp - CuddleUp on ”pehmustettava vuokraus” -palvelu. Binaariasetusten automaattisen kaupan signaalien tarjoaja, tuottaako se voittoa? 10 Kuinka paljon ansaitset joka kerta, kun valokuva ladataan… uudestaan ​​ja uudestaan. Jos asiakas valitsee nimesi, verkkotunnuksesi tai iskulauseesi, saat 40–60% kokonaismyynnistä, joka on keskimäärin 25–75 dollaria. Ei, et voi aloittaa joukkorahoituskampanjaa vain ansaitaksesi rahaa (tarkoitan... teknisesti niin voisitkin)... sinun on vakuutettava potentiaaliset avunantajat siitä, että syysi on riittävän arvokas heidän tuelle.

Yhden vaimoni ystävistäni tunsi olleensa kotona kahden poikansa kanssa hienoa, mutta hänellä ei ollut taiteellista myyntipistettä. Jos luulet tämän olevan sinulle, katso sitten heidän verkkosivustoaan, yksityiskohdat täältä. Asiakirjassa voit luetella kaiken palvelusi tarjoaman sekä hinnan - mitä voit veloittaa enemmän palvelosi arvokkaammasta arvosta. Tarkoitan, että aiot ostaa kyseisen tuotteen joka tapauksessa. Voit myös käydä läpi MyPointsin ja saada ilmaisen 10 dollarin lahjakortin. Se ei lopu kirjoittamiseen.

 • Jos ratsastaja antaa sinulle vihjeitä käteisellä paikan päällä, saat rahaa heti, ja sitten rideshare-yritys maksaa rahan, jonka saat itse matkan järjestämisestä viikoittain.
 • InboxDollarsin kaltaisilla sivustoilla voit kilpailla palkinnoista voittamalla kortti- tai pulmapelejä.
 • Muista, että ihmiset, joilla on paljon tilaajia, ovat nirso siitä, kenen kanssa he valitsevat liittyvänsä.
 • Useimmat palvelut maksavat missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa transkriptoitua ääntä.
 • Jep, ilmainen käteinen.
 • Tämä tarkoittaa, että vanhojen flip-puhelimien myynnissä ei ole rahaa.
 • Sen on täytettävä myös muut vaatimukset, kuten vuosi, fyysinen kunto jne.

Tee mikrotöitä Amazonin mekaanisella Turkilla

VIPKID-opettajat antavat 14–22 dollaria/tunti. Se voi olla mitä tahansa - matematiikkaa, web-suunnittelua, kehonrakennusta, mitä tahansa. Siellä on monia menestyviä freelance-kirjoittajia, jotka ovat käyttäneet yritystään korvatakseen kokopäiväisen työn.

Jos olet kiinnostunut jälleenmyyjäksi, tutustu Glenin YouTube-kanavaan, jossa hän jakaa paljon vinkkejä ja vinkkejä.

Viipaloi Piirakkamaksutodistus

Miksi ei myydä valokuvia joillakin johtavilla valokuvaussivustoilla. Esimerkiksi kun etsin matematiikan ohjaajaa lähistöllä, Wyzant-hakukone ehdotti tutoreita 40–60 dollaria tunnissa. Menestyneimmät bed and breakfast -majoitukset ovat niitä, jotka ovat käteviä lentokentille, kaupungin historiallisille osille tai muille turistinähtävyyksille. Jos sinulla on tilaa (ja vuokranantajan lupa, jos vuokraat), tarjoa koiran lennolle yön yli. Voit käyttää olemassa olevaa sosiaalista verkostoasi tavoittaaksesi ihmisiä, jotka tunnet jo tai joiden kanssa olet yhteydessä Twitterissä tai Facebookissa. Useimmat asiakkaat pyytävät lähettämään työsi Microsoft Word -asiakirjana, joten varmista, että kaikki käyttämäsi ohjelmat ovat yhteensopivia. Voit ansaita paljon rahaa webinaareista riippumatta siitä, osallistuvatko he vapaasti! Kun aloitat säännöllisten asiakkaiden luettelon laatimisen, sinulla on paremmat mahdollisuudet korottaa hintoja.

Sen sijaan saat kokeilla omaan markkinarakoihisi liittyviä tuotteita ilmaiseksi ja saat jopa maksun arvostelun kirjoittamisesta. Swagbucksin kaltaiset sivustot pyytävät sinua katsomaan tiettyjä videoita ja pitämään niistä. Olen varma, että olet kuullut ihmisten ansaitsevan omaisuuden pelaamalla online-pelejä. 7M rahoitusta tammikuussa lontoolaiselle yritykselle. 21+ tulevaisuuden tapoja ansaita rahaa verkossa (paras vuodelle 2019). Ja meille se on helppo tapa ansaita nopeaa rahaa sohvalta. Kaikki eivät ole. Tapa saada rahaa kätesi päivittäin täältä on pyytää maksua joka päivä. Suosittelen tutustumaan verkkokauppaoppaaseen saadaksesi syvällisen yleiskuvan sen toiminnasta ja aloittamisesta.

Ansaitse 1% rahat takaisin kaikista muista ostoksista.

Liity freelance-työsivustoihin (kuten Flexjobs ja SolidGigs)

VRBO - loma-asunnon vuokraus omistajalta, toinen lyhytaikaisten loma-asuntojen markkinapaikka. Tradersassetin suosituimmat yhdysvaltain binaariasetusvälittäjät, ei hätää, eToro tarjoaa yli 16 luentoa ja videokurssia taitojen parantamiseksi. Vain 90 minuuttia päivässä voit ansaita helposti yli 500 dollaria kuukaudessa. Ennen kuin loppuu ja aloitat kirjoittamisen, tarkista kuitenkin näiden sivujen pienet painotiedot. Aiheesta riippuen tämä voi olla erittäin tuottoisa tapa ansaita rahaa verkossa. Tietenkin suurella osalla näitä sivustoja on omat sovelluksensa. Ja jos satut uutisarvoisia tapahtumia kameraan, voit myydä ne suurille uutistoimistoille Newsflaren kautta.

En ole henkilökohtaisesti testannut kaikkia niitä, mutta olen käyttänyt useita alla olevia ideoita ansaitaksesi satoja tuhansia dollareita viimeisen vuosikymmenen aikana. Yksi suosittu tapa ansaita rahaa nykyään on lemmikkien hoito tai lastenhoito. Tämä yritys maksaa noin 50 EUROa 30-90 minuutista ajasta (uskomattoman!)

Ohjausta

Rekisteröinnin jälkeen tammentermoset tallettavat ilmaisen 5 dollaria tilillesi antaaksesi sijoituksillesi etumatkan. Voit arvioida viimeisimmät ja uusimmat kappaleet, jotka soitetaan radiokanavilla ympäri maata. Monilla alueilla on HOA-laitteita, jotka estävät ihmisiä pysäköimästä tämän tyyppisiä laitteita. Voit auttaa ratkaisemaan ongelman heille ansaitsemalla vähän ylimääräistä rahaa. No, on yritys, joka maksaa ihmisille siitä, että teet täsmälleen mitä teet päivittäin verkossa.

Kaikilla käyttämilläsi nimikkeillä aina siihen, kuinka tehokas kuvaus on vakuuttamassa potentiaalisia ostajia, tuotteesi on parempi kuin muut, ja jopa korkealaatuisten tuotevalokuvien kuvaamisella voi olla dramaattinen vaikutus myyntiin. Mikrotyöntekijät ovat samanlaisia ​​kuin Amazon Mturk. Pidä asiakkaasi tyytyväisinä ja he tulevat takaisin. Sinun on tiedettävä, mitä teet täällä, mutta voit helposti ansaita huomattavia tuloja kääntämällä voittoa tuottavia verkkosivuja. Suuret torit tarkoittavat enemmän silmämunkia. Kirja-arvostelu: rikastu osinkoilla, näiden tietolähteiden avulla voit laatia oman mielipiteesi yrityksen laadusta ja siitä, näyttääkö se kohtuuhintainen. Tämä on suunnilleen niin helppoa kuin se saa. Veropäivä: mitä kauppiaiden on tiedettävä, tällä hetkellä yhdistelmävedonlyönnin voittoja ei veroteta Yhdysvalloissa. Löydät luettelot useista sivustoista, mukaan lukien TeachAway.

Ovatko osaat erityisiä taitoja, kuten lyhyiden artikkeleiden kirjoittaminen, ansioluetteloiden luominen, web-kehitys, virtuaaliassistentin tehtävät tai graafinen suunnittelu? Osallistumiseen on myös satoja tarjouksia, jotka voivat auttaa ansaitsemaan tuloja. Tämä on vakava tapa ansaita rahaa omilla ehdoillasi ja on syytä lukea siitä. Kun olet valmis aloittamaan, tässä on 150 resurssia, joiden avulla voit kirjoittaa paremmin, nopeammin ja vakuuttavammin. Jos pystyt auttamaan opiskelijoita kotitehtävissään, voit kuulla mahdollisesti yli 100 000 dollaria vuodessa.