200 Yritystä, Jotka Tarjoavat Laillista Työtä Kotona

Varaa laatikossa: Freelance-kirjoittajille löytyy paljon kotitöitä ja monia sivustoja, joista löydät nämä työt. Haluatko tietää enemmän ennen aloittamista? Verkko-ohjaajia tarvitaan moniin erilaisiin aiheisiin. On olemassa kaksi tapaa ansaita elantonsa ammattimaisena eBay-myyjinä. Tekstitys on jaettu kahteen luokkaan: Lisäksi on vaikeampaa vakuuttaa yritys, joka ei ole mainostanut etäroolista, sallia työskennellä etäyhteydessä.

  • Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista.
  • Muista, että tekniikka ei ole rajoittunut vain elektroniikkaan.
  • Virtuaaliassistenttina on laaja joukko tehtäviä, jotka asiakkaasi voi pyytää sinua suorittamaan, riippuen siitä, missä yrityksessä asiakas on.
  • BLS: n työllisyysennuste vuosille 2019-2026.
  • Tämäntyyppisiin töihin voi kuulua vakuutusmyynti ja kulutustavaroiden markkinointi.
  • Jos sinulla on teknistä tietoa matkapuhelimista, verkottumisesta, ohjelmistoista, sovelluksista ja muista yleisistä teknisistä kysymyksistä, sinut hämmästyttää käytettävissäsi olevien tukipalvelujen määrä.
  • Monet ovat sijaintipohjaisia, mutta siellä on runsaasti kotona työskentelymahdollisuuksia.

He tietävät myös, että en odota tässä liiketoiminnassa olevan rikas tai kuuluisa. Keskimääräinen palkka on 12 dollaria tunnissa. DionData Solutions on tiedonhallintapalvelutoimisto. Autat asiakkaita puhelimitse, sosiaalisessa mediassa ja live-chatissa. On tonnia yrityksiä, jotka käyttävät salaperäisiä ostajia varmistaakseen, että työntekijät ja sivuliikkeet toimivat niin kuin heidän pitäisi olla. Toiset saattavat tarvita apua vastasyntyneen kanssa, ja sinun on käsiteltävä ruokkimista ja vaippamuutoksia. Oletko kokeillut westathomea. Tässä mielessä bloggaaminen ei ole paljoa työtä.

Lääketieteellinen transkriptio on toinen vaihtoehto asuinpaikasta riippuen, mutta tämä transkription muoto voi edellyttää lisäkoulutusta tai todistusohjelmaa, ennen kuin voit työskennellä kotoa. Kokonaistyytyväisyys on aina taattu. Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa. Syvä vahvistusoppimismenetelmä automatisoidulle salausvaluuttakaupalle, kun alat kysyä itseltäsi, kuinka hyvin manuaalinen ihmisen toiminta voi torjua AI-virtalähteitä vuorokauden ympäri, kun kaupat suoritetaan automatisoitujen robottialgoritmien avulla, voit nähdä, kuinka yksi voi ylittää ja ylläpitää kannattavia tuloja, jos se tehdään oikein. Matkatoimistot ilmoittavat ansaitsevansa 35 000–45 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisia ​​etuja. Oikoluku on toinen laillinen työ kotona, jossa voit tosiasiallisesti ansaita rahaa. Yhdessä äideistä on 9 lasta, kotikoulua 6 ja sillä on vielä aikaa ansaita elantonsa kirjanpitäjänä osa-aikaisesti!

Wellbox tarjoaa sekä osa-aikaista että kokopäiväistä työtä ja antaa työntekijöille usein mahdollisuuden asettaa omat aikataulut.

Concentrix

Transkriptio on yksi laillisimmista kotitöistä, ja GMR Transcription tarjoaa roolia sekä kokeneille että aloittelijoille. Oli tammikuu 2019, ja päätin aloittaa blogin kirjoittamisen keinona kroonistaa perheeni matkaa kymmenien tuhansien kuluttajavelkaantumisesta. BLS ennustaa 15 prosentin kasvua tällä alalla yli 10 vuoden aikana. Parhaat välittäjät penny stock trading 2019: lle, penniä olevat osakkeet ovat loistava vaihtoehto elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat aloittaa sijoittamisen vain 100 dollarilla. Yli 10 miljoonalla opiskelijalla tämä on erittäin legitiimi ja suosittu verkko-oppimisalusta, jossa tutorit luovat resursseja, oppaita, videoita ja vastaavat opiskelijoiden kysymyksiin ja saavat siitä maksun. Verkossa on useita sivustoja, jotka etsivät äidinkielenään puhuvia ihmisiä ohjaamaan ESL (englanti toisena kielenä) -opiskelijoita.

Vaikuttaa siltä, ​​että hakuprosessiin ei liity mitään maksuja.

Henkilökunnan Kirjoittaja

Jokaisesta todellisesta kotitöistä on kymmeniä huijauksia. Samaan aikaan tämä tekniikan leviäminen siltaa aukkoja talousmaastossa. Olen jakanut luettelon hakukoneiden arviointiyrityksistä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona: Muutamia asioita - 1. Jos sinusta tuntuu, että yksi näistä yrityksistä olisi poistettava, kerro siitä minulle. Ei ole väliä, jos et ole teknikko tai ammattikirjoittaja, jos sinulla on intohimoa ja kiinnostusta mihin tahansa markkinarakoon, voit oppia kaiken matkan varrella. FlexJobs on loistava paikka löytää etäasiakaspalvelun edustajia. BLS ennustaa 8 prosentin kasvua tällä alalla.

Bobby on entinen julkisen koulun opettaja, joka aloitti paikallisten yritysten Facebook-kampanjoiden johtamisen sivukeikana. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Ladonna ylläpitää omaa kannattavaa kodin päivähoitoa ja näyttää sinulle, kuinka voit tehdä saman kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen. Kun olet löytänyt kiinnostavan kotipohjaisen sijainnin, napsauta "Käytä" -painiketta ja sinut ohjataan online-hakemuslomakkeelle. Ehkä he antavat sinun luoda oman virtuaalimaailmasi.

Tämä johtuu siitä, että tämän sivuston tiedetään tarjoavan sinulle kirjoitustöitä.

Pienyritysten Omistus

Tietääkö kukaan mitään laillista työtä kotisivuilta, joilla voisin purkaa hyvää työtä? Yhdistämällä pisteet ymmärsimme, että kun olemme sitoutuneet erikoistumaan kasvavalle markkinointiympäristölle, meidän on todellakin aloitettava kääntämällä asiakkaita pois. Löydät sekä kokopäiväiset että osa-aikaiset mahdollisuudet monilla ura-alueilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Sinulla on täysi hallinta yrityksesi johtamisessa. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä. Ainakin 17% työnhakijoista on huijattu ainakin kerran. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

Kun olet pomo, päätät missä viettää jokaisen työpäivän. Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, mutta Jessica tekee kuusinumeroisia. On aika hullu ajatella, mutta olen työskennellyt kotona kokopäiväisesti yli 10 vuotta! Tässä on 10 yritystä, jotka palkkaavat online-tutoreita. Joissakin näistä tehtävistä, kuten mandariinista tai espanjasta, sinun on kyettävä puhumaan myös englannin kieltä. Tunnit ovat joustavia, ja saat palkkaa tunti.

Sosiaalisen Median Markkinoija

Hän veloittaa myös ylimääräisestä puhdistuksesta, koska töitä on yleensä paljon enemmän ja valmistuminen vie kauemmin. Tämän yrityksen kanssa työskentelet kotoa transkriptorina, joka muuntaa lyhyitä äänitiedostoja. TNTP - virtuaalinen valmennus akateemisella/opetusalalla. Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi. Työskenteleekö kukaan kotona Disciples Crossin kanssa? Tämä työ on tietyllä tavalla kuin freelance-kirjoittaminen, sillä taulukkoon antamasi taidot ja tausta määräävät, kuinka paljon sinulle maksetaan ja millaisia ​​projekteja voit odottaa laskeutuvan. Yhtiö toteaa, että se ei paljasta palkkaprosentteja ennen kuin olet palkattu.

Koska työskentelet lasten kanssa (vaikka se olisi verkossa), sinun on silti käynyt läpi tyypillinen opettajan palkkausprosessi: BLS arvioi alan keskimääräistä nopeampaa kasvua 10 prosentilla 10 vuoden aikana. Tämä ESL-tutorointiyritys palkkaa ohjaajia Yhdysvalloista ja Kanadasta opettamaan englantia verkossa. Kaikki kotitöistä peräisin oleva laillinen työ ei edellytä online-yhteyttä. Teemme yhteistyötä web-suunnittelijaystävien kanssa saadaksemme kirjoitusasiakkaita. Tarkista heidät paremman liiketoiminnan toimistossa ja tee verkkohaku mahdollisten valitusten tai vähemmän tähtitieteellisten arvostelujen perusteella. Kyllä, se on outoa.

Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Etsitpä muutama tunti viikossa tai kokopäiväinen keikka, virtuaaliassistenttina oleminen voi olla suuri tulonlähde. Vaikka monet lääketieteelliset transkriptionistit ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, monet löytävät työpaikkoja paikallisen sairaalansa, lääkärinsä, yhteisöopiston tai ammattikoulun kautta. Yleisesti ottaen ohjaajat ovat ammatillisia opettajia tai aineasiantuntijoita, joilla on korkeakoulututkinto ja siihen liittyvät ohjaajasertifikaatit. Kun työskentelet tämän yrityksen kanssa, siirrät viihde-, yritys- ja lakiteollisuuden sekä akateemisten organisaatioiden sisältöä. Verkkokeskustelu vaatii nopeaa ja tarkkaa kirjoitusta, erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaitot. Palkka vaihtelee roolien ja kokemuksen mukaan.

Steve Razinski

Tietääkö kukaan mitään laillista työtä kotisivuilta, joilla voisin purkaa hyvää työtä? Yliopistotutkinto, jolla on 1-2 vuoden asiakaspalvelukokemus, vaaditaan. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Ihmiset rakastavat videoita. Esimerkiksi, jos pidät tietystä podcastista, tarkista, tarvitsevatko he jonkun jakson transkriboimiseksi. Sitten olet laskeutunut oikeaan kohtaan. Rakastat myös näitä viestejä:

Raha-asiantuntijan Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Syntetisoida monimutkaiset, korkean tason tiedot tietylle yleisölle ymmärtää keskimääräinen palkka: Paikallinen lastenhoidon resurssi- ja lähetystoimisto (CCR & R) ja lisenssitoimisto ovat paras resurssi vahvistaaksesi, mitä tarvitset aloittamiseen. Jotta voit tehdä tämän työn hyvin, sinulla on oltava erinomaiset: Kaikki riippuu kokemuksestasi, kapeasta, johon kirjoitat, ja kenelle kirjoitat.

Terveydenhuollon työpaikat
Pidä tämä mielessä, kun etsit työtä kotona työskentelevistä mahdollisuuksista.)

Kaksi näyttöä suositellaan. Viimeisessä tarkastuksessa FlexJobs-katsaus osoitti, että jopa 100 lukijamme äänestivät heidät. Voit ostaa esineitä paljon vähemmän, niin rahallisesti kuin sydämeltäkin käsin, käsityökaupasta sen sijaan, että maksat palkkioita dollaria ja myydä niitä paikallisessa kirkossa, kirpputoreilla tai suusanallisesti kirkon perheen, perheen ja ystävien kautta! Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, ja voit olla virtuaaliassistentti mistä tahansa.

Kuten mainittiin, kaikkia kotona työskenteleviä työpaikkoja ei luoda yhtäläisesti.

Grant Sabatier

Tarvitsetko ideoita korkeasti maksavista markkinarakoista? ”Smith luo poliittisia tee-paitoja ja mukeja, koska poliittisiin varusteisiin on kiinnostunut juuri nyt. Yksittäin, he eivät maksa paljon. On monia syitä, miksi saatat harkita pitkän työmatka- ja työntöympäristön ojittamista töihin kotoa. Jaan 'miten' myöhemmässä osassa. Tarvitset tietokoneen perustaidot ja kokemuksen työskentelystä MS Excel: n ja MS Wordin kanssa.

Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Kokemukseni mukaan he ovat tyypillisesti puolella asiakasta/työnantajaa riita-asiassa. Aloita sitten sävelkorkeaminen, koko ajan.

Niitä käytetään monissa erityyppisissä teollisuudenaloissa ja medioissa, kuten yliopistoissa, markkinoinnissa, haastatteluissa, elokuvissa, luennoissa ja muissa.
Jos lisäät verkkosuunnittelua portfolioasi, se avaa vielä enemmän mahdollisuuksia, joten pidä se mielessä.

Puhtaaksikirjoittaja

Autat asiakkaita puhelimitse, mutta omalta kodiltasi puhelinkeskuksen sijaan. Osoita innostustasi ja kokemustasi potentiaalisille työnantajille vuorovaikutuksessa heidän kanssaan sosiaalisessa mediassa. Viisi tapaa opiskelijoiden ansaita rahaa verkossa vapaa-ajallaan, chegg on suosittu sivusto, joka palvelee opiskelijoita. Jos havaitset kasvavia tuloja, kasvavaa asiakaskuntaa ja enemmän, tämä auttaa helpottamaan siirtymistäsi kokopäiväiseen työskentelyyn kotona verkossa. Ensimmäinen tapa on tulla jälleenmyyjäksi.

Lyön vetoa, että tiedät asioita. Sinua pyydetään vahvistamaan aika live-videohaastatteluun VIPKID-opetusryhmän jäsenen kanssa. Useimmat ihmiset käyttävät jo sosiaalista mediaa, ja työssä opitut taidot voidaan helposti siirtää useille asiakkaille tai omiin projekteihisi. Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen. Kyllä, tiedän, että tästä voi tulla kiistanalainen. Monet yritykset tarjoavat sekä kokopäiväistä että osa-aikaista työtä kotityöstä, ja monissa tehtävissä on jopa terveyshyötyjä ja palkattua lomaa. Ja toimivat hyvin. Kokemukseni mukaan tarkistukset saapuvat postitse noin kahden viikon kuluttua pyynnön esittämisestä.

Kirjoita Tuntisuunnitelmat

Freelance on tapa edetä - joten copywriters voi žongloida useita asiakkaita kerrallaan ja ansaita suurimman palkkion palkkioita. Mitä laajemmalle verkolle annat, sitä todennäköisemmin löydät ostajia. Vaikka työtunnit saattavat olla joustavia, pisteet tehdään yleensä määräajoin. Kaikkea videoiden, sähköpostien, podcastien tai saneltujen muistioiden kirjoittamisesta - ja paljon muuta. Sinun on todennäköisesti hankittava ensin todistus - mutta se on pieni hinta maksaaksesi laillisesta työstä kotiuralta, eikö niin?

Maksamme noin 280 dollaria siitä, että koiranpentu hemmotellaan viikon ajan (hoitajamme veloittaa 40 dollaria päivässä).

Ne ovat varsin joustavia ja ovat loistava tapa aloittaa työskentely verkossa. Ehkä se olet sinä. FBA on Fulfillment By Amazon ja se on ohjelma, jonka avulla voit aloittaa myymisen Amazonissa. 19 todistettua tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, 16. helmikuuta vanhempiesi tulee pystyä auttamaan sinua järjestelmän perustamisessa, jolla seuraat ansiosi. Freelance-kirjoittaminen sisältää monia erityyppisiä kirjoitustyyppejä monilla eri aloilla, kuten tekniikka, lääketiede, koulutus, laki, sääntely, WordPress, terveys/hyvinvointi, kauneus, taloudellinen… ja enemmän! Monet ihmiset nauttivat siitä kuitenkin.

Kun olet suorittanut työn, voit lähettää laskun TaskRabbit-sovelluksen kautta.

Verkkotutkimus

Se tarjoaa myös yhden nopeimmista tuottoista. Tarvitsen rahaa nyt! 21 laillista tapaa saada rahaa tänään (päivitys 2019), voit kuitenkin luoda myös muutaman näytteen, ladata ne sivustoille, kuten Medium tai LinkedIn. Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista. Haluatpa sitten maksaa perheen lisälaitteista tai kiinnostaa kaiken ansaitsemista vakavaa rahaa, Peach antaa sinun ansaita mielekästä tuloa ehdoillasi missä tahansa, milloin tahansa.

Verkkosuunnittelu ja kehittäminen
Tähän työhön hakemiseen ei liity mitään maksuja.

On tärkeää pitää mielessä, että suurin osa kotitöistä ei ole tapa rikastua; suurin osa mahdollisuuksista maksaa vain niin paljon, että voit täydentää olemassa olevia tuloja. Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? Jos sinulla on hyvät kirjoitustaidot, voit ansaita vakavaa rahaa kirjoittamalla lehtiä. Aikaisempi puhelinpalvelukokemus on suositeltavampi, mutta sitä ei vaadita, ja kotona on oltava hiljainen tila, jossa voit työskennellä ja palvella asiakkaita keskeytyksettä. Mitkä ovat odotuksesi kasvun ja ylennysten suhteen?

Williams-Sonoma on laadukkaiden kotituotteiden erikoisliike, joka sisältää keittokirjoja, huippuluokan lahjoja, huonekaluja ja paljon muuta.

Ongelmana on se, että ansaitsee tarpeeksi pisteitä palkkion saamiseksi tarpeeksi aikaa. Internet on muuttanut matkatoimintaa dramaattisesti. Testaajat jakavat sitten palautteensa videossa. Voit omistaa virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä kotona yritykselle, joka tekee sinut asiakkaiden saataville. Vai oletko luonnollinen myyjä? Lyhytaikaista vuokrausta varten sekä Airbnb että HomeAway ovat loistavia vaihtoehtoja vuokralaisten saamiseksi. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen. Tuntisuunnitelmat ja kurssimateriaalit toimitetaan.

SmartLocating

Onko niistä online-arvosteluita? Jos haluat tulla virtuaaliassistentiksi, täällä on yli 30 tarjoamaasi palvelua. Näin löydät korkeasti palkatut työt. On hyvä idea puhua HR-tiimisi kanssa. Sitä ajattelin kuullessani tästä työstä kotona, ja se on myös täysin normaali vastaus - suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kuullut soveltamisalan määrittämisestä. Kokoin tämän ilmaisen videosarjan kuinka aloittaa oma blogi. Mitä enemmän liikennettä, sitä enemmän tuloja.

Yllä olevat paikat ovat hyviä resursseja johdonmukaisia ​​töitä tarjoavien töiden kirjoittamiseen.

Minun piti suorittaa kurssi - mutta ne ovat saatavilla myös verkossa. Sosiaalisen median markkinointi ja hallinta ovat suosittuja töitä kotona. Voit odottaa, että joudut joutumaan taaksepäin ja kuuntelemaan joitain ääniosia useita kertoja, ennen kuin voit äänittää sen tarkasti. HAWO - hienoa opettajille.

Tutustu tähän onko Freelancemywayn pikakysely tutkiaksesi, onko freelancing oikea valinta.

Viivästyminen YRITYS yrittää pysäyttää sinut. Jos osaat englantia hyvin, osaat kirjoittaa vakuuttavasti, osaat muotoilla henkilön työkokemuksen, taidot ja koulutuksen niin, että hän näyttää ammattimaiselta, tämä voi olla sinulle. Niin kauan kuin saat määrätyt tehtävät tiettyyn päivämäärään mennessä, voit tehdä työn milloin haluat. Tässä on muutama merkki, joka antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen mahdollisuuden laillisuudesta.

Oikeustalon tutkija
Itsenäisten urakoitsijoiden palkkaaminen ottamaan puheluita kotoa ”on valtava ja kasvava teollisuus”, Durst sanoo.

Asianajajan Työpaikat

Jos näin on, sinun tulee harkita sosiaalisen median johtajaksi tulemista. Jos niin, voit ansaita rahaa työskentelemällä kotona kääntäjänä. Jos jollain on tietoa, ota meihin yhteyttä. Mieheni ja minä olemme kokopäiväisiä Le-Velin kanssa.

TeleReach

Jotkut jopa antavat elävää luomalla karttoja kuvitteellisista maailmoista tai räätälöityjä aikuisten värityskirjoja. Jotkut kotona toimivat huijausyritykset väittävät olevan laillisia transkriptio-töitä - mutta hakemuksen yhteydessä sinua hylätään ja rohkaistaan ​​ilmoittautumaan transkription varmennuskurssille, joka maksaa pari sataa dollaria. Jokainen työluettelo on turvatarkistettu sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu. Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana. Kuulostaa siltä, ​​että virtuaaliassistentin työ voi olla sinulle! Haluaisimme kuulla sinusta, jos haluat tutustua tähän upeaan tilaisuuteen! Upwork ja Fiverr, kuten sivustot, veloittavat 20% alennuksen jokaisesta tekemästäsi pennistä ennen veroja.

Suosittuihin online-terveydenhuollon työpaikkoihin kuuluvat laskutus, koodaus, vakuutuskanteiden käsittely ja yleinen asiakaspalvelutyö.

Ja aivan kuten oikoluku, kirjanpito ei vaadi varmennetta. LiveWorld - Virtuaali, osa-aikainen, työskentele kotona työtehtävissä asiakaspalveluna. Napsauta tätä, kun haluat ohittaa tämän viestin artikkeliosan ja siirtyä suoraan lailliseen työhön kotitöitä tarjoaviin mahdollisuuksiin nyt. Kotoa työskenteleminen hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia.

Jos et ole kiinnostunut oman valmennusliiketoimintasi perustamisesta yksin, on olemassa muutamia online-mahdollisuuksia tutkia: Jotkut näistä voivat olla todella korkeasti palkattuja töitä! Tämä on hakuprosessin tärkein komponentti. Ja huijauksen tapauksessa saatat huomata liian myöhään, että kokeilu, johon osallistut ilmaiseksi, oli vain keino saada työ ilmaiseksi. Tässä on joitain paikkoja, joista löydät online-ohjaustöitä. Tämän luettelon alapuolella kotona työskenteleviä mahdollisuuksia on toinen luettelo työnhakusivustoista, joista löydät erilaisia ​​etäpaikkoja.

Hae

Sivuston tiedetään tarjoavan freelancereille tasaisen tulotason kuukausittain. Jos sinulla on silmä suunnittelulle ja kokemuksellesi Adobe Creative Suite/Adobe Creative Cloud -palvelussa - mukaan lukien InDesign, Illustrator tai Photoshop, siellä on kannattavia markkinoita sinulle. Tee tutkimustasi houkutella vuokralaisia ​​ja saada kunnollinen paluu jokaisesta oleskelustasi. Online-tietojen syöttötyöhön kuuluu tietojen kirjoittaminen lähteestä toiseen tietokoneen avulla. Sinulla ei ole täällä toimittajaa, joka tarkistaa työsi. 5 dollaria on tappiojohtaja siinä toivossa, että asiakas maksaa enemmän erikoistuneemmasta palvelusta.

VA tukee yritysomistajia, jotta he voivat keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen.

Asiakaspalvelun Etätyöpaikat

Maksaa vaihtelee 22–26 dollaria tunnissa. Hakukoneiden optimointi auttaa yrityksiä löytämään verkossa. He palkkaavat myös rekisteröityjä sairaanhoitajia, mutta siellä järjestetään paikalla koulutus ennen töitä kotoa. BELAY-ratkaisut - U. Tämä voi olla joustava sivutyö lisätulojen saamiseksi. Et voi lisätä liikaa tietoja kahden sivun ansioluetteloon.

Virtuaaliassistentin Työpaikat:

30/minuutti (18 dollaria/tunti) puhelimessa viettämästä ajasta soittajien kanssa. Seuraavaksi määritä tyyppi henkilölle, jonka kanssa haluat työskennellä. Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan.