20 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Ansaitse rahaa vuokraamalla se Sparkplugissa. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), todennäköisesti helpoin tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. SEO on sanasana, joka ei menetä höyryä. Ensinnäkin, sinun kannattaa ehkä päättää kapeasta kohdasta, johon keskityt myymälässäsi. Nyt voit maksaa videoiden katselusta, mukaan lukien elokuvien esikatselut, uutiset, julkkisvideot ja kaikenlaiset muut videot. On myös toinen reitti. Selaa paljon muuta Kysy Stacy-vastauksia täältä. Yli viikon pituisten vuokrien osalta Turo suorittaa osittaiset maksut seitsemän päivän välein. RealtyMogul on toinen hyvä vaihtoehto sijoittaa kiinteistöihin.

Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot. Menestyneimmät Amazonin myyjät valitsevat erittäin kysyttyjä tuotteita ja markkinoivat laajasti. Jos ystäväsi kysyvät neuvoa intohimoisista asioista, kuten kuinka valita paras auto, korjata laitteita tai tehdä tappaja juustokakku, kuuntele: 40 minuutissa/minuutti, voit vakavasti kerätä taikinaa niille hulluille nopeille kirjoitustaidoille, joista et koskaan ajatellut olevan hyödyllisiä. Päiväkauppaa koskevat säännöt ja vipuvaikutus, erityisesti Robinhood antaa sinun vaihtaa “optioita” tuskin vähäisellä valvonnalla. Asiakkaasi voivat olla verkkosivustojen omistajia, e-kirjojen kirjoittajia tai yrityksiä.

Olen huomauttanut jokaisen suluissa linkin vieressä. Ohjeena sinulle maksetaan prosenttiosuus ennalta neuvotelluista hinnoista vastausta kohti ja antamiesi vastausten lukumäärästä. Tee markkinointi eettisesti. Niiden monien yritysten joukossa, joilla on laillista työtä kotoa, on Appen. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollareiksi jokaisesta nykyisestä kirjasta. Verkkorahan ansaintamaailmassa näet termiä "freelancer" paljon. Ja Komandossa. Ei enää syödä napata ja mene-aamiaista pöydälläsi (lopuksi voit nyt ottaa aikaa valmistaaksesi itsellesi terveellisen aamiaisen aloittaaksesi päiväsi).

Tämä luettelo sisältää kirjaimellisesti tuhansia yrityksiä, jotka palkkaavat aktiivisesti etätyöt.

Luo Ja Myy Puuntyöstöä

Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Olen eritellyt tarkat vaiheet, jotka sinun on noudatettava tullaksesi notaariksi. Pudotettavan lemmikkieläinten hoidolla on kuitenkin ehdottomasti markkinoita (ts. )Sivuston mukaan potentiaalisten tekijöiden arviointi voi viedä jopa tunnin ja se tulisi suorittaa tietokoneelta, josta aiot työskennellä. Saat pelata välitöntä palkitsemispeliä osallistumalla markkinatutkimukseen. Taistelet saadaksesi äänesi kuulluksi, mutta bloggaaminen on silti hieno tapa työskennellä kotoa - jos lisäät aikaa ja vaivaa.

Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista? Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Ole valmis hakemaan verkossa.

Voit ansaita noin 18 dollaria tunnissa plus bonukset ja kannustimet.

Vastaajapalvelu

Luodaan markkinointikampanjoita? FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti. Etsin oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoa verkossa, mutta en löytänyt mitään. Vapaasti sisustetun sisustussuunnittelun konsultoinnilla on useita hyviä puolia - mutta se vaatii paljon työtä. On bloggaajia, jotka ansaitsevat useita satoja dollareita kuukaudessa, niille, jotka antavat kuusi lukua kuukaudessa. Oletko äiti ja Instagramissa? Se on kuin arkkitehti. 85/ääni minuutti, ja suurin osa transkriptiohenkilöistä ansaitsee noin 10 dollaria tunnissa.

Sosiaalisen median johtajat voisivat työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tai urakoitsijoina. Kysyntä on suurta, koska kaikki liikkuu digitaalisesti. Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi.

  • Yksi parhaimmista paikoista myydä ei-toivottuja henkilökohtaisia ​​tavaroita on Decluttr, verkkosivusto, joka ostaa käytettyjä tuotteita suoraan kuluttajilta.
  • Yhteisösi ihmiset voivat löytää sinut Roverin kaltaisesta sivustosta.
  • TeleTech on kotona toimivan asiakaspalvelun edustaja.
  • Online-tilassa on kymmeniä tietojen syöttötyöpaikkoja.
  • Ennen kuin aloitat, muista tehdä paljon tutkimuksia (tässä on hyvä aloituspaikka).
  • Hakuprosessista ei mainita maksuja.

Työpaikat Kotona Pysyville äideille

Muista ilmoittaa hinnat viisaasti. Swagbucksista on saatavana monia tutkimuksia milloin tahansa, ja palkka on suunnilleen niin hyvä kuin se saa. Voitko todella ansaita rahaa kaupankäynnin sovelluksilla? täydellinen opas sovellusten kauppaan. Ansaintapotentiaalit ruoanlaitto-isäntänä on 50–100 dollaria per ateria. Tämä johtuu siitä, että on olemassa kahden tyyppisiä vieraita, joilla on tapana viettää usein B & B: tä: Kysy kuinka usein sinulle maksetaan. Ylelliset autot ja urheiluajoneuvot antavat vielä enemmän rahaa.

Bloggaaminen

Niin kauan kuin sinulla on mahdollisuus lähettää, kuratoida ja hallita sisältöä sosiaalisen median kanavilla, voit alkaa ottaa asiakkaita vastaan ​​jo tänään. Se on lopullinen painohaaste. Oppiessaan opetuksesta, onko sinulla musiikillisia taitoja ja nautitko opetuksesta? Jopa älypuhelinvalokuvaus voi myydä hyvin! Nämä ovat vain muutamia tapoja ansaita rahaa blogoinnissa. Varo vain huijauksia ja tee perusteellinen tutkimus ennen kirjautumista sisään. Onko muita suosittelisi kotitöitä?

Musiikin säveltäjä
Jos olet kaksikielinen, voit yrittää hakea tätä käännösyritystä.

Tämä ei ole helppoa, mutta se on erittäin välttämätöntä - se erottaa suuret suunnittelijat keskinkertaisista. Sivustot, kuten Clickworker tai Amazonin Mechanical Turk, tarjoavat konekirjoittajalle paljon työmahdollisuuksia. Saat 10 dollaria PayPalin kautta jokaisesta 20 minuutin videostasi. Voit viedä kotiin 100% ansaitsemastasi tuotteista joka kerta, kun suoritat toimituksen, ja voit nähdä tarkan erittelyn palkkioiden laskemisesta.

Tässä on kuitenkin joitain muita vaihtoehtoja, jotka kannattaa tutkia:

Lopettavat Ajatukset

En odottaisi ansaitsevan niin paljon, mutta tämä on varmasti tuottavampaa kuin jotkut muut tämän luettelon tuotteet. Päivitämme tämän luettelon joka viikko maanantaina. Jotkut kotitöistä vaativat materiaalien tai laitteiden hankkimista aloittamiseksi, ja vaikka tämä ei tarkoita, etteivät ne ole laillisia, sen pitäisi olla punainen lippu. Se tunnetaan yhtenä maailman suurimmista elektroniikkayrityksistä. Koska sinulla on todennäköisesti paljon asiakkaita kotona ja kotona, sinun tulee tarkistaa paikallisilta viranomaisilta, onko sinun tarpeen määritellä tämäntyyppisen yrityksen alue. He palkkaavat vain Yhdysvalloista. Swagbucksin kaltaiset sivustot pyytävät sinua katsomaan tiettyjä videoita ja pitämään niistä. Googlella näyttää olevan käsitys melkein kaikesta, tietokoneista älypuhelimiin ja kertomalla meille seuraavaksi, kun ajamme ajoneuvojamme.

Se on älykäs strategia, mutta jos sinulla on vaikeuksia poistua kotoasi tai pääasemastasi päästäksesi toiseen työhön, olet turhautunut ja stressaantunut. Ja se vain kasvaa. Udemy-kaltaisella sivustolla voit itse opettaa näitä taitoja muille verkossa ja ansaita tuloja jo tunnetuista asioista! Voit myös myydä melkein mitä tahansa ilmaiseksi Amazon Marketplacessa tai Prelovedissa, ja MusicMagpie-kaltaiset sivustot maksavat sinulle heti ei-toivottujen esineiden lähettämisestä. Koska puhut asiakkaiden kanssa puhelimitse, tarvitset hiljaisen tilan työskennellä. Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhteiden asiantuntijat. Sinun on oltava perehtynyt lääketieteelliseen terminologiaan, ja paras tapa tehdä se on suorittaa lisäkursseja tällä alueella. Mutta rehellisesti... kuka sanoo, että sinun on valittava yksi tai toinen?

Kun lapsesi sairastuvat, voit huolehtia heistä kotona, kun he tarvitsevat sinua eniten, joutumatta pyytämään pomolta lupaa ottaa muutama päivä lomaa. American express -haku, vaadittava kokemus ja pätevyys vaihtelevat, mutta erinomainen tietokonetaito on aina välttämätöntä. Monet parhaista kotityöpaikoista julkaistaan ​​esimerkiksi seuraavilla sivustoilla: Noin 15% matkatoimistoista oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, mutta suurin osa muista työskenteli matkajärjestely- ja varauspalvelualalla. Voit aloittaa heidän kanssaan vain 2 dollaria. Tämän hinta on 0 dollaria.

Ryhdy Koiranvartijaksi Tai Koiranhoitajaksi

Jos sinulla on lapsia, virtuaaliassistentin asemat ovat erittäin joustavia. Jos joudut seuraaviin tilanteisiin, haluat todennäköisesti tutkia etätyömahdollisuuksia: Lionbridge etsii ihmisiä liittymään Smart Crowd -tiimiin. On olemassa erilaisia ​​reittejä, joilla voit tehdä tämän unelman totta. Jos sinulla on teknistä tietoa matkapuhelimista, verkottumisesta, ohjelmistoista, sovelluksista ja muista yleisistä teknisistä kysymyksistä, sinut hämmästyttää käytettävissäsi olevien tukipalvelujen määrä. Palkinnot vaihtelevat tietysti kilpailusta riippuen.

Mitä sinun täytyy työskennellä kotoa?

Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme. Droonimarkkinat kasvavat. BLS: n mukaan tietojen syöttäjät ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan 30 100 dollaria vuonna 2019, vaikka kymmenen tärkeintä prosenttia ansaitsi enemmän kuin 45 360 dollaria.

Ei ole mikään salaisuus, että Internet voi olla tällainen työpöytä, mutta on paljon laillisia tapoja ansaita rahaa työskentelemällä verkossa kotoa tai vain omalla aikataulullasi. Maailmankuulu Walt Disney Company ja sen tytäryhtiöt ovat tarjonneet perheviihdettä perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1923. Tulot kotona työskentelystä ensimmäisenä vuonna olivat alle 1 000 dollaria. Tutustu joihinkin alla lueteltuihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Fiverrin logosuunnittelijat ansaitsevat jossain määrin jopa 10 dollaria huikeisiin 1000 dollariin työtä kohden, joten ansaitsemasi tulot riippuvat suuresti taitoistasi ja siitä, kuinka hyvin markkinoit itseäsi. Maineesi rakentaminen voi viedä hetken, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa. Viime vuosien dramaattiset muutokset työllisyysmaastossa ovat johtaneet siihen, että yhä useammat ihmiset etsivät todellista työtä kotitöistä ja freelance-tehtävistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pidätkö tästä blogiviestistä - rakastat myös seuraavia artikkeleita.

Osallistu kyselyihin ja ansaitse ylimääräinen 250 dollaria + kuukaudessa

Notaari

Se voi tarkoittaa, että se myy enemmän Kaliforniassa kuin New Yorkissa. Näin ansaitsemme rahaa. Siellä leijuu paljon ideoita.

6 Parasta Kyselypaikkaa

Ansaitse rahaa kotoa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla: Noin 27% verkkokauppiaista on nyt ottanut käyttöön tilauksen. Joten harkitse tapahtumaan johtavien päivien aikana myyntipistejärjestelmän ostamista, joka voi hyväksyä luottokortit. nicehash, katsotaanpa lähemmin tärkeimpiä, jotka ovat ehdottomasti mainitsemisen arvoisia. CloudSource työllistää asiakaspalvelukonsultteja kaikista 48 vierekkäisestä valtiosta tukemaan alan johtajia kaapeli- ja Internet-palveluiden, vähittäiskaupan, ohjelmistojen ja pelikonsoliteollisuuden aloilla. Katso nämä mahtavat vinkit siitä, kuinka hän sai yli 100 000 dollaria voittoa ensimmäisen vuoden aikana ilmoittautumalla ILMAISEKSI 7 päivän sähköpostikurssilleen täällä.

  • Luokkahinnan vahvistamisen lisäksi tarjoa myös paketteja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan useampaan kuin yhteen luokkaan.
  • Tällä yrityksellä on satunnaisia ​​kirjojen tarkistus- ja editointimahdollisuuksia.

Työskenteleminen Työtovereiden Kanssa

Kokeile yhtä näistä 32 yrityksestä, jotka etsivät oikolukijoita. Jos olet aloittelija tai keskimääräinen ompelija, odota, kunnes parannat heidän taitojaan, ennen kuin yrität ansaita rahaa tämän tyyppisissä yrityksissä. Vaikka sinun ei tarvitse käyttää tällaista alustaa, ne tarjoavat pienemmän kitkan pääsypisteen markkinoille. Haittapuoli on kuitenkin se, että et voi valita kenen kanssa haluat työskennellä tai minkä projektien kanssa haluat työskennellä.

Lakisääteisten transkriptioita tekevät keskimäärin 65 000 dollaria. Ne ovat todellisia töitä, joiden avulla voit ansaita rahaa tekemällä jotain, josta olet taitava tai josta nautin - tai jopa molemmille. Yrittäjän tavoitteena on rakentaa toistettava järjestelmä, joka tarjoaa arvoa omistajan kanssa tai ilman. Portland, Oregon on yksi paikka, missä se ei ole sallittua. Älä tunne, että sinun on mentävä etsimään asiakkaita, monet ihmiset ansaitsevat kunnollista rahaa luomalla ja myymällä musiikkia verkossa.

Yhä useammat yrityskoulutusorganisaatiot tarjoavat nyt virtuaalisia työpajoja, jotka järjestetään verkossa ja videoneuvotteluiden kautta. Itse asiassa Gallup-tutkimuksessa vuodelta 2019 noin 55 prosenttia korkeakoulujen tutkinnon suorittaneista kertoi olleensa etätyöhön aikaisemmin (verrattuna vain 26 prosenttiin ihmisistä, jotka eivät koskaan valmistuneet yliopistosta). Suorita vain yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten kyselyjen ottaminen, pelien pelaaminen ja QuickRewards. Entä ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa? He voivat nopeasti pudota pois ja noutaa lapsensa. Katso transkriptio missä tahansa! Onko sinulla omia seuraaviasi? 6 miljoonaa käyttäjää ja 8.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

On monia Q & A-sivustoja, jotka maksavat käyttäjille vastaamisesta kysymyksiin. Forex, tämän ongelman korjaamiseksi otettiin käyttöön vipuvaikutus ja marginaali. Heillä on lueteltu monia kirjoitusprojekteja, ja voit hakea, jos sinulla on Pro-tili. Alat saada testausmahdollisuuksia hakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Tämä lisää voittomarginaalia ja auttaa sinua myymään ne nopeammin. Monien suosituimpien online-resurssien avulla voit ansaita 20 dollaria enemmän/tunti verkonopettajana. Vaikka vaatimukset vaihtelevat työpaikoittain, tarvitset joitain perusteita:

Joten, voit valita esimerkiksi yrityksiä, jotka palvelevat suosittuja markkinoita, kuten elektroniikka, ympäristöystävälliset tuotteet, terveys- ja hyvinvointipalvelut tai ikääntyvien ikäluokkien ikäluokkien tuotteet ja palvelut. Kun etsit jotain Googlessa, hakukone yrittää tuoda sinulle tarkimmat tulokset. Tulet myös mielellään tietämään, että vaikuttajilla on suuri kysyntä nykyään.

Joustavuus, tyydyttävä työ ja mahdollisuus ansaita yhtä paljon osa-aikatyöllä kuin muut tekevät kokopäiväisestä työstä. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. Sinun pitäisi pystyä seuraamaan kaikkia tietojasi ja verkkosivustosi tietoja. Säästä 10 000 dollaria, eli 100-200 dollaria vuodessa ilmaiseksi. Tämä yritys ei palkkaa kaikissa osavaltioissa, mutta sillä on mahdollisuuksia puhelunvälittäjille useimmissa osavaltioissa. Paljon ansaitset ei ole määritelty.

Haluatko Ansaita Rahaa Kotoa?

Jotkut sivustot maksavat sinulle etukäteen blogista, kun taas toiset jakavat osan mainostuloistaan ​​kanssasi tehokkuuden perusteella. Sinun on oltava hyvä nopeassa matematiikassa ja kyettävä tekemään nopeita päätöksiä. Vintage- ja kotitekoisten tuotteiden kasvava trendi ei osoita pysähtymisen merkkejä. Niin yksinkertainen kuin tämä kuulostaa, blogin aloittaminen voi ansaita paljon rahaa, eikä sen perustaminen maksa paljon.

Hän kertoi minulle, että hän ansaitsee kokopäiväisen asumisen tekemällä tätä. Katso, mitä samanlaisia ​​kuponkeja myydään, ja hinta vastaavasti. Keskimäärin 60 000 dollarin vuotuisten tulojen lisäksi lainapäälliköt voivat ottaa kotiin jopa 2% palkkiot jokaisesta suljetusta lainasta. Rakastatko inspiroivia tarjouksia ja sydäntä lämmittäviä onnittelukorttimalleja? LoveToKnow on verkkosivusto, joka sisältää artikkeleita monista aiheista kauneudesta matkoihin. Tämä tarkoittaa, että luot oman verkkosivustosi ja myyt tuotteitasi sillä. Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta.

Mistä tahansa musiikkikoulutuksesta yritysviestintään ja kaikkeen niiden välille.

Jotkut työpaikat vaativat sinua ohjaamaan lukiolaisia ​​tai korkeakouluopiskelijoita ”vakio” -aiheissa. Myynti on yksi kysynnällisimmistä ja laillisimmista kotona tehtävistä töistä. Harkitse kirjoittamista tuloja jakavalle sivustolle, kuten Hubpages! Glassdoor: n mukaan online-ohjatajan keskipalkka voi olla noin 26 000 dollaria vuodessa. Mennään siihen! 95 kuukauden ajan.

Sijoita rahaa
Jos rakastat kokata, tämä voi olla täydellinen työ kotona.