17 Hienoa Sovellusta, Joka Maksaa Sinulle Rahaa Vuonna 2019

Vaikka jotkut elokuvat ja ohjelmat kuvataan äänenvoimakkuuksilla, toiset kuvataan paikan päällä, ja asunnonomistajille maksetaan melko penniäkään, kun heidän kotinsa esitetään kamerassa. Ne ovat avoinna Yhdysvaltain asukkaille, mutta eivät tällä hetkellä voi palkata Massachusettsissa asuvia ihmisiä. Joten jos ansaitset vähintään 100 dollaria viikossa (ja näyttää siltä, ​​että tämä on mahdollista tällä yrityksellä), sinun pitäisi nähdä maksu viikoittain tai useammin. Hänellä on 24 tuntia aikaa hyväksyä laskusi, ja varat vapautetaan välittömästi. Lyhyiden työtehtävien edut:

Mutta voitko todella ansaita rahaa pienten tehtävien suorittamisessa verkossa? Pyynnön esittäjä - Pyynnöt lähettäjät ovat HIT: n (Human Intelligence Task) mukaisia ​​töitä, kuten luokittelevat kysymykset, löytävät jonkun osoitteen, kuvan merkitsemisen tai valitsevat parhaan useiden kuvien joukosta jne. Kun joku ostaa GIG: n ja suoritat kaiken, joka on kirjoitettu GIG: ssä, saat 4 dollaria ja 1 menee Fiverrille provisiona. Maksusta on tulossa sen arvoinen mary kay -konsultti, josta tulee mary kay -konsultti henkilökohtaiseen käyttöön vain Paypalin kautta. Hyödynnä kasvavaa toimitussuuntausta ja tilaa palvelu, kuten Instacart, UberEats, Postmates tai Amazon Flex. Voit kääntää nämä rahakkeet todellisiin palkintoihin, kuten lahjakortteihin, käteiseen ja paljon muuta. 24 parasta kotitöiden vuokraamista nyt (päivitys 2019), ruoka tai ateriat. Kuinka pääset kielitieteen yli? Asetat milloin pystyt auttamaan ja ihmiset, jotka etsivät apua, löytävät sinut sovelluksen kautta.

 • Se on ollut olemassa vuodesta 2019, ja sillä on yli 7 miljoonaa jäsentä.
 • ”Humanatic palkkaa riippumattomat urakoitsijat tarkistamaan nämä puhelut.
 • Etkö ole varma, mikä ero on Amazon Echo: n ja Echo Plus: n välillä?
 • Kokeile näitä sivustoja ja kerro meille kokemuksestasi.
 • Onko tuotetta tai palvelua, josta olet erityisen innostunut?
 • Gigwalk on työvoiman hallintaympäristö, joka sopii yrityksiin etätyöntekijöiden kanssa tietyissä paikoissa, joihin he haluavat kohdistaa.

Tällä sivustolla on paljon asioita, joita voit tehdä. Spare5 käsittelee maksut joka perjantai. • binaarisen vaihtoehdon robotti-arvostelu, kanadan arvopaperimarkkinavalvojat ovat perustaneet työryhmän lisätäkseen tietoisuutta ja suojelemaan kanadalaisia ​​viimeisimmältä sijoitushuijaukselta, ns. Binaariopetukselta, joka voi maksaa sijoittajille kaiken, mitä heillä on. Sinulle kerrotaan, että joku ottaa sinuun yhteyttä kahden viikon sisällä.

Joten sitten työ viedään yhteen alla luetelluista sivustoista, joka maksaa sinulle vastineeksi kunkin kuvan valmistumisesta (yleensä hyvin pieni summa, kuten muutama sentti). Kun alat myydä palveluita, asiakkaasi vastausten mukaan he arvostavat palvelusi. Joten jos työskentelet tunnin päivässä, pidä itsesi onnekkaana. Sinun on ensin suoritettava testi taitotasosi testaamiseksi ennen tietyn tyyppisen työn aloittamista, mutta jos läpäisyt, olet oikeutettu työskentelemään kyseisessä luokassa. Näin tekemällä he oppivat ja parantavat algoritmejaan ja kykenevät tekemään parempia päätöksiä. Tehtäviin sisältyy usein valokuvien merkitseminen, avainsanojen tarjoaminen valokuville tai jopa valokuvan kohteen reunojen löytäminen. Löysin rahaa!

Tarjoat töitä, kuten freelance-verkkosivusto, ja tehtävät voivat olla mitä tahansa logon suunnittelusta blogin kirjoittamiseen.

Suunnittele ja myy T-paitoja

Tälle sivustolle on ilmainen liittyminen kaikille ympäri maailmaa, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamisesta, kääntämisestä, tutkimuksesta, tiedonkeruusta jne. Useimmat keikat edellyttävät työsi ja tuotteesi noudattamisen dokumentointia geotunnistetuilla valokuvilla. Ryhdy yritys- tai elämävalmentajaksi Oletko luonut menestyvän yrityksen? Sinulla on oltava kaikki tarvittavat oikeudet myymälässäsi myytäviin tuotteisiin. Saat maksun verkkokaupoista, mainosten napsauttamisesta, kyselyiden täyttämisestä, videoiden katselusta ja muusta.

Se on yksinkertaisin tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Kun olet saavuttanut vähimmäis nostorajan (25 dollaria), voit pyytää maksua suorana talletuksena, postitšekillä tai PayPalilla. Saat ohjeet ennen tehtävän hyväksymistä. Se ei ole iso palkkapäivä, mutta jos pääset useisiin tapauksiin viikossa, se saattaa riittää autosi maksamiseen - kuka tietää? Tiedän tämän ensi käden. Sinun on läpäistävä taitokoe ennen kuin hän harkitsee sinua työhön.

Itse asiassa Swagbucks on maksanut jäsenilleen toistaiseksi yli 300 miljoonaa dollaria.

Webcam

Ole hyvä ja jaa kommentteihin! Haluat varmistaa, että äänenvoimakkuusalue on olemassa, jotta voit säätää tarpeitasi vastaavaksi. Ennen kuin aloitat lähettämisen, tarkista sivuston käytännöt nähdäksesi, mitä ne kattavat, jos esineesi on vaurioitunut tai sitä ei palauteta. Miksi tehdä yksin?

 • Voit suorittaa samantyyppisiä arvosteluja katselemillesi videoille.
 • Kummallisesti, he pyytävät sinua olemaan yliopisto-opiskelija ilmoittautumaan, jotta se voi rajoittaa pätevyyttäsi.

Mitä Pidämme Mikrotyöntekijöistä

Jos olet blogoimassa ja yrität silti ansaita rahaa verkossa, tämä on paras paikka tietää joitain mahtavia tapoja ansaita rahaa verkossa. Lisäksi ansaitset rahaa vain Hunajan käytöstä! TheCollegeInvestor. Gta online: kuinka ansaita rahaa nopeasti, nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä. Joitakin tehtäviä, joita kuva kahdeksan saattaa pyytää sinua, ovat seuraavat: Etsi ja palkkaa tasker, paikallinen ja luotettava apu tehtävääsi varten, pieni ja outo työ. Lataa heidän sovelluksensa, etsi, valitse ja viimeistele keikat omalla alueellasi, esimerkiksi varmista, että tuotteelle on annettu oikea hinta paikallisessa kaupassa tai että markkinointitapahtuma on käynnissä. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Vaatimukset Nelillä ovilla varustettu auto.

Voit hakea verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten IntelliShop, BestMark ja Sinclair Customer Metrics. Mene tänne hakemaan Virtual Office VA: han. Onko sinulla kyky kauniiden ja monimutkaisten hääkutsujen laatimiseen? Ota yhteyttä joukkueisiin, organisaatioihin, pelisponsoreihin ja muihin nähdäksesi, onko sinulla oikea taitojoukko, jota he etsivät. Kokeile heitä aloittamaan lisärahan ansaitseminen nyt! 20. maaliskuuta kello 1: Sekin kautta suoritettujen maksujen käsittely voi kestää viisi arkipäivää, saapuminen jopa 20 päivää ja niistä aiheutuu 2 dollarin maksu.

Löydä ihmisiä tekemään outoja töitäsi, palkallisia tehtäviäsi.

Saisitko Taputtaa?

Oletko kielioppi? Kun olet rekisteröinyt tilisi ja linkittänyt PayPal-tilisi sovellukseen, olet valmis etsimään avoimia työpaikkoja. Suoritettavia töitä ei ole rajoitettu, mutta varmista, että noudatat ohjeita, jotta työsi hyväksytään nopeammin. On myös mahdollisuuksia voittaa palkintoja ja rahaa koskevia kilpailuja, ja voit aina ohjata ystäviäsi ansaitsemaan 10% kaikista ansioistaan. Mitä sinun on tiedettävä päiväkaupan aloittamiseksi, laadukas tuki oleminen sinulle aina kun tarvitset sitä on myös erittäin tärkeää. UserTesting on sivusto, joka tulee uudestaan ​​ja uudestaan ​​”miten ansaita rahaa verkossa” -hakuissa. Jokaisen artikkelin on oltava luettelo vähintään 10 aiheesta aiheesta, jonka luulet olevan mielenkiintoinen Listverse-lukijoille (ja jota ei tietenkään ole jo käsitelty). Mindswarms saattaa olla paikka sinulle, etenkin koska se tarjoaa ansaita rahaa käyttämällä Ebay Wholesale Dropship Cosmeticsia hauska tapa ottaa tutkimuksia verkossa sen sijaan, että teisit sen perinteisellä tavalla. Päätät milloin ja kuinka paljon haluat työskennellä - freelance-pohjalta.

Valitset osaamisjoukosi mukaan mitä haluat tehdä ja haet avoimia tehtäviä. Toisin kuin muut sivustot, annamme ansaita ansiota ei ole väliä mistä olet. Ole puhelinkeskuksen edustaja Onko sinulla kotisi (ehkä kotitoimisto) tilaa, jolla voit soittaa puheluita yritykselle? InboxDollars on toiminut vuodesta 2019 ja on maksanut jäsenille yli 57 miljoonaa dollaria. Sivusto tarjoaa useita palkintoja lahjakorttien muodossa, joten rahan nostamiseen tarvittava vähimmäissaldo vaihtelee palkinnon mukaan.

Luottokerho

Jos asut huonetovereiden kanssa, jotka matkustavat paljon, tai asut alueella, jolla ihmiset matkustavat liikematkoille, jätä tilaa muutamaksi viikkoyöksi. Joten jos haluat jonkin verran rahaa, josta et halua kiinnittää rahaa, etkä halua tehdä tylsää tavaraa vastineeksi täydelliselle autonomialle, mikrotason tehtävät saattavat olla sopivia! Jos arvelet, että kotisi voi olla tähti, voit listata sen ilmaiseksi FilmingLocationsWanted-sivustoilla. Mitkä ovat rikastu-nopea -mallit, jotka todella toimivat? Voit tehdä suuria asioita ilman järjestelmää. Kuinka ansaitsemme? Parasta on, että saat 3 dollaria vain ilmoittautumisesta!

Jos saat vakituisen asiakkaan, voit asettaa itsesi osa-aikaiseksi ja ansaitsemaan kunnollista rahaa. Luokittele sosiaalinen media - lue twiitti tai lyhyt viesti ja auta päättämään, mistä kyse on tai mitä tunteita se sisältää. Työskentelet itsenäisesti napsauttajana, määrität oman työaikasi ja valitset kiinnostavan tehtävän. Myynti jälleenmyyjälle (NextWorth, Gazelle): Voit myös ilmoittautua Scavenger Hunts -kilpailuun, joka sisältää tiettyjen tuotteiden metsästämisen vastatakseen kysymyksiin. Quicktate on kopiointi- ja käännöspalvelu, joka maksaa sinulle työskentelystä nopeilla äänileikkeillä, yleensä kahden ja kolmen minuutin välillä. Jotta voit tulla Skooli-ohjaajaksi, tarvitset yhden tai useamman seuraavista:

MaritzCX - puhelinhaastattelija

Jos niin, HealthyWage-sovellus voi olla suuri motivaatio. Maksut suoritetaan joko viikoittain tai päivittäin (valintasi mukaan) Paypalin kautta tai suorana talletuksena. Sitten, kun yrität tosiasiallisesti tehdä tutkimuksia tai tehdä käyttäjätestejä, asiat hidastuvat huomattavasti. Kun olet saavuttanut tietyn määrän SB: tä, voit nostaa ne pois lahjakortteina sadoille kauppiaille tai voit pyytää käteistä PayPalin kautta. Forex-kaupankäynnin indikaattorit, useimmat kauppamahdollisuudet voidaan kuitenkin helposti tunnistaa yhdellä neljästä indikaattorista. He palkkasivat aiemmin asiakaspalvelua, mutta näyttää siltä, ​​että nyt heidän painopiste on ensisijaisesti myynnissä.

 • Tällä sivustolla on 9 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 miljoonaa asiakasta, jotka lähettävät 3 miljoonaa työpaikkaa vuodessa.
 • Jotkut ovat pidempiä tehtäviä, toiset ovat lyhyempiä.
 • Voit tarjota e-kirjaasi liittyville sivustoille prosenttiosuuden myyntihinnasta - esimerkiksi 20-50% - myyntihinnasta, jotta he voivat lähettää mainoksen tai linkitetyn artikkelin kirjaasi sivustollesi.
 • Joten freelancerina, joka on verkkosivusto, johon sinun on liittyä, jotta voit alkaa ansaita vakavaa rahaa verkossa.
 • Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen täyden palkkosi ansaitseminen voi viedä kuukauden aloituspäivästäsi.

Ohjaus - Verkossa, Kotona Tai Paikan Päällä

Ja mitkä kriteerit epäonnistuin? Saat maksun suorana talletuksena. Lajike on hullu - et koskaan tiedä mitä saatat maksaa. Tililläsi on oltava vähintään 20 dollaria. InboxDollars on avoinna Yhdysvaltojen, Kanadan ja Ison-Britannian asukkaille. Joten kyse on todella kaikesta siitä, mitä olet valmis tekemään muutama ylimääräinen taalaa. Kuinka nämä kotona olevat online-työpaikat maksavat minulle 20 000 dollaria kuukaudessa. He pitävät parempana, että sinulla on ESL-opetuskokemus tai opetustodistus. Yhdistä GSN-peleihin ansaitaksesi rahaa SendEarnings-tilillesi.

Edellä mainittu “King of Micro Tasks”, Swagbucks on erittäin suosittu sivusto, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa monista erilaisista toiminnoista. Ostajat ansaitsevat pisteitä vain kävelläksesi tiettyihin kauppoihin ja skannataksesi tiettyjä tuotteita. '10 parasta' australian suurimpaa forex-välittäjää, joista valita, ei ole järkeä pitää alhaisia ​​kaupankäyntikustannuksia ja suuria marginaalikorkoja, jos et voi käydä kauppaa huonojen ohjelmistojen takia. Joitakin ei tehdä kotona, mutta ne ovat erittäin joustavia. Guru on freelance-markkinat, joissa jäsenet voivat selata taitoihinsa liittyviä keikkoja.

Voinko Myydä Uutisarvoisia Kuvia?

Voit tehdä tarjouksia siivous-, toimitus-, henkilökohtaisen avustajan töistä ja muusta sekä tehdä töitä aina, kun se on sinulle sopivaa. Voit käyttää pisteitäsi saadaksesi lahjakortteja myös suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazonille. Jos kuitenkin teet ostoksia verkossa, voit ansaita paljon enemmän. 44 90 minuutin työstä - voit lukea heidän koko arvostelunsa täältä. Työntekijä saa 0 dollaria.

Viimeinen sana lyhyistä tehtäväpaikoista. Käytä näitä yksinkertaisia ​​menetelmiä ansaitaksesi rahaa tuleviin pelisijoituksiin. Katso tämä kuvakaappaus. Verkkopalvelumarkkinat: Voit valita tehtävistä, kuten käännös, tutkimus ja tiedonkeruu ClickWorkerissa. Tehtävästä riippuen voit ansaita minne tahansa muutamasta sentistä ainakin 30 dollariin dollaria tai enemmän tehtävää kohden. Swagbucks maksaa sinulle todella videoiden, elokuvien ja jopa uutisohjelmien katselusta ja arvostamisesta.

Maksut suoritetaan PalPalin kautta. Bitcoin money lisälaitteen v5.0 täydellinen lataus, napsauta ensin alla olevaa latauslinkkiä ladataksesi sen suorasta linkistä. Rakastatko jakamaan ajatuksiasi muiden kanssa? Kirjaudu sisään, kun sinulla on aikaa, valitset haluamasi työn ja saat palkan. Kuinka sijoittaa startup-yrityksiin ja ansaita rahaa, jälleen kerran, kuljetusyrityksistä ei ole pulaa asiakkaista. Jos kirjaudut Studypool-ohjaajaksi, voit saada palkkaa tarjota tätä apua opiskelijoille, jotka sitä tarvitsevat. En tiedä miten se tekisi tulevaisuudessa, mutta sillä on kaikki potentiaalit tulla hyväksi joukkojen hankintaympäristöksi.

Ilmoittaudu

Peli voi olla tuottoisa sivukeikka, kun rakennat vakaata seurantaa pelaajille tarkoitetulla Twitch-sivustolla. Cryptocurrency -myynnin perusteet, kehittyneemmille ja kokeneemmille kauppiaille on saatavana myös muita suunnitelmia, joilla kaikilla on oma hintalappu. Ei Photoshop-taitoja. Mene tänne rekisteröimään kenttäagentti tai lue kenttäagentti-arvostelu. Voit rekisteröidä sovelluksen ilmaiseksi ja ansaita rahaa joka kerta, kun twiitit viestin yhdeltä heidän mainostajista seuraajillesi. Katso tämä artikkeli aloittelusta. Voit valita milloin ja kuinka usein isännöidät.

Sen avulla voit pitää eron voitona. Voit ansaita 3–12 dollaria/tehtävä. Tarkista tilisi säännöllisesti ja varmista, että saldo on se mitä odotat. Yritykset käyttävät näitä tietoja lyijyjen lajitteluun, joten he tietävät, mitkä puhelut priorisoivat. Voi olla vaikeaa saada ääniviestintä aloittamaan, mutta saatat aloittaa Fiverrin kaltaisella alustalla, kunnes saat muutama keikka vyön alle.

Esimerkiksi, jos haluat pilata paljon herkkuja keittiössä, saatat kaivaa olevansa hemmoteltu kokki-isäntä. Samoin kuin Ibotta, Mobisave antaa sinulle rahaa takaisin päivittäistavarakaupoista. Lastenhoito ei ole vain teini-ikäisiä. 10 vaihetta päiväkauppaan salaus, se on olennaisesti jatkuvasti kasvava luettelo suojatuista tietueista (lohkoista). Ansaitut tulot menee Amazon Payments -tiliisi tai Amazonin lahjakortille (valintasi) heti, kun juliste hyväksyy työsi. Kaapeli on kallista, ja useimmat ihmiset eivät tarvitse sitä. Sinua saatetaan pyytää tekemään esimerkiksi sosiaalisen median toimintoja, seuraamaan tai pitämään tai twiittelemään, ja voit saada maksun välittömästi PayPalille heti, kun ansaitset 4 dollaria. Jos sinulla on tyyppistä työtä, jossa sinulla on seisokkeja, mutta sinun on silti oltava päivystyksessä, se ei voi satuttaa piiskaamaan muutama pieni tehtävä ja ansaitsemaan muutosta. Lunasta heidät sitten erilaisia ​​lahjakortteja ja palkintoja varten.