113 Parasta Ideoita Ansaita Ylimääräistä Rahaa Vuonna 2019

Jotkut tytäryhtiöverkot, joita käytän henkilökohtaisesti: Voit käyttää maksupalveluita, kuten PayPal tai Stripe, jotka voivat helposti liittää verkkosivustollesi. Useimmat palvelut maksavat missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa transkriptoitua ääntä.

Ystäväni Benny ansaitsi 6-luvut ensimmäisen 6 kuukauden aikana Teespring-myyjänä. Se pysähtyi The Side Hustle Show -tapahtumaan viime vuonna täyttämään meille miten se toimii.

NearlyNewlyWed: Bonanza | TarjousUp | LetGo | Mercari | Facebook Marketplace - kourallinen vertaisverkkokauppoja luetteloimaan tuotteita vaihtoehtona Ebaylle tai Craigslistille. Yhä useammat ihmiset etsivät ammatillista apua leikkaamalla raakamateriaalinsa virusarvoiseksi sisällöksi. Turvallisuus, virtuaaliassistentit antavat asiantuntemuksestaan, taitotasostaan ​​ja velvollisuuksistaan ​​riippuen yleensä 10–75 dollaria tunnissa. Turo antaa autonomistajille ansaita rahaa kolmella tavalla:

Kävely

Monissa yrityksissä voit vapaaehtoisesti työskennellä pidempään ja ansaita lisäpalkkaa. Ihmiset rakastavat ostamaan kotitekoisia tuotteita, varsinkin kun takana on allekirjoitus tai tarina. Ja mikä parasta? Tutustu sivustoihin kuten Tradesy, SnapGoods.

Katso lisää vinkkejä tutustumalla tähän yksinkertaiseen oppaan ystävieni verkkokaupan perustamiseen ja markkinointiin Selzissä.

Aloita Pudotuskuljetusyritys

Äänikirja-ala kasvaa edelleen. Jos sinulla on kirjoitustaidot, on olemassa useita verkkosivustoja, joilla voit tarjota kirjoitustaidosi maksua vastaan. Voit ansaita helposti 100 dollaria ilman paljon vaivaa. Jos olet erikoistunut toimialallesi, voit ansaita korkeita palkkioita neuvoistasi. Kaikki sanoi, että jos haluat viedä autojen pesun uudelle tasolle, on joitain kokopäiväisiä omistajia, jotka hoitavat liikkuvia autopesu- ja yksityiskohtapalveluita. Muuta kuollut tila jatkuviin tuloihin sellaisten sivustojen kautta, kuten Parking Panda (valitse Yhdysvaltain kaupungit). Ja saat palkkaa rahaa prosessissa. Craigslist voi olla hieno tapa myydä tavaroitasi, samalla kun ansaitset korkeamman arvon myös heille.

Aivan kuten jokainen kalori ei ole sama, lähestymistapa jokaisen taloudellisen tavoitteen saavuttamiseen ei ole sama. Paras asia tässä tuottoisassa ajatuksessa on, että kun olet sijoittanut aikaa (sano 20 tuntia), ansaitset passiivisen tulon tulevina vuosina! Sijoittamisen aloittamiseen on paljon tapoja, ja yksi suosittu tapa on käyttää sijoitussovellusta, kuten tammenterhoja tai Stashia.

Online-kyselyt

Kolmanneksi sulin pois sijaintikohtaiset asiat. Ei ole ennenkuulumatonta, että ihmiset ansaitsevat rahaa Etsystä, mutta varmista, että olet asettanut hinnat tasolle, jolla voit silti varaa materiaaleja ja tuottaa voittoa. Jos katsojat napsauttavat mainostasi tuotesivulle ja tekevät ostoksen, ansaitset kumppanimaksu. Monilla yrityksillä on suositus ystävälle -järjestelmiä, jotka voivat joskus ansaita asiakkaille rahaa.

95 kuukaudessa (alle kuppi kahvia!)

Voita Rahaa Ilmaisella Hedelmäpeli-sovelluksella

Vaihtoehtoisesti voit kierrättää tyhjiä patruunoita Tescolla ja ansaita jopa 125 klubikorttipistettä Kierrätystehtaalla. Koska olen talousneuvoja, olen keskittynyt paljon tytäryhtiöenergiaani rahoitustuotteisiin, kuten säästötilit, luottokortit ja sijoitustilit. Hienoa virtuaaliassistenttityössä on, että se avaa melkein aina oven suurempiin ja parempiin mahdollisuuksiin. Sitten voit alkaa tuottaa passiivisia tuloja itsellesi. Jos sinulla on kuitenkin avaamattomia tai täydellisiä Lego-sarjoja tai -kuvioita, ne ansaitsevat todennäköisesti enemmän Ebayssa tai erikoistuneilla Legon markkinoilla, kuten Brick Owl. Keikka maksoi myös hyvin. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on sivusto, joka on tarkoitettu auttamaan itsepäisen vatsan rasvan menettämisessä. Yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta.

Käännä Tavarat

Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joita voimme laillisesti suositella lukijoillemme. 23 todistettua strategiaa ansaita rahaa vuonna 2019 (100 dollaria + nopeasti). Oletko taitava muutamassa erityisreseptissä vai ovatko ystäväsi hulluja kakkujesi yli? Voit nopeasti perustaa kaupan, tehdä joitain tuoteluetteloita, asettaa hinnat ja aloittaa myymisen nopeasti. Shopifyn asettaminen on kiistatta helpompaa kuin WooCommerce, mutta antaa sinulle vähemmän hallintaa myymäläsi kanssa ja maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä. Virtuaali kaupankäyntipeli intian osake- ja osakemarkkinat, virtuaali osakemarkkinasovellus intia, tämä on paras virtuaalinen kaupankäyntisivusto aloittelijoille tai osakemarkkinoille oppijoille. Tämä tarkoittaa asiakkaidesi, heidän edessään olevien asioiden syvää ymmärtämistä ja idea mahdollisista ratkaisuista, joista he ovat valmiita maksamaan. Jos pääset pois, tämä on hauska puolella hälinästä. Varmista, että hyväksyt vain korkealaatuisia tuotteita. Jos näin on, harkitse autonhuoltoyrityksen perustamista.

Kasvipohjainen vastaanotto on raskas!
Miehet tai naiset voivat perustaa yleismiehetyyppisen yrityksen.

Äänisisällön nousu elinkelpoisena sisältömarkkinointikanavana on voimakkaampi kuin koskaan. Vuokraa auto. Katsot videoita puhelimellasi tai kannettavallasi. Tutustu tähän kurssiin, maksa palkka kirjoittaa blogeille Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Ansaitse ylimääräistä rahaa: 7 tapaa ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa, sinun on Googlelle käytettävä vain termiä ”online-työpaikat”, ja sinua hämmentää käytettävissä olevien online-työmahdollisuuksien suuri määrä. 32% amerikkalaisista kuuntelee podcastteja kuukausittain - sama määrä ihmisiä käy säännöllisesti kirkossa.

InboxDollars - saat 5 dollarin bonuksen vain rekisteröitymisestä!

Tutkimuksen tutkija/sponsori tarkistaa vastaukset ja lähettää kutsut parhaiten sopiville vastaajille. Opi futuurikauppaa, päiväkauppaa, indeksikauppaa, e-miniä ja muuta., mitä tapahtuu, jos ostan täällä, myyn siellä ja niin edelleen. Onko sinulla ainutlaatuinen idea? Olitko uskonnollinen muistionottaja? Harkitse osa-aikatyön tekemistä teknisen tuen asiantuntijana. Trim on ilmainen palvelu, joka etsii ja peruuttaa automaattisesti vanhat, käyttämättömät tilaukset ja tutkii laskut, joista olet jo maksanut liian paljon, mikä säästää rahaa kirjaimellisesti nukkumisen aikana. Se on loistava esimerkki toiminnassa olevasta osakekaupasta, ja sillä on tällä hetkellä isäntä 192 maassa. Käytettyjä, hyvässä kunnossa olevia vaatteita voidaan helposti myydä eBayssa, videopelit ja elokuvat voivat hakea hyvän hinnan Amazonista, ja taloustavaroita voi myydä paikallisen alueen ihmisille Craigslistin kautta.

Online-markkinointikonsultti
Kaikki pidemmän keston tavoitteet on luokiteltava pitkäaikaisiksi tavoitteiksi.

Luo oma WooCommerce-kauppa

Katso vain muutama niistä, jotka löysin pikahaun jälkeen: VIP Kid on online-alusta, jonka avulla opetetaan englantia kiinalaisille opiskelijoille, joiden ikä on 5–12. Kokemusasteeltasi tai alan taustasta riippumatta, Flexjobsissa on runsaasti etätyöskentelyä. Threadless - Luo oma myymäläsi ja lähetä t-paitakuvasi Threadlessille, hauskasti riippumattomien taiteilijoiden ja faneiden yhteisölle. Voit joko osallistua online-huutokauppoihin, rekisteröidä uuden verkkotunnuksen tai ostaa suoraan web-hosting-alustoilta.

Kun muut ihmiset ohjaavat lumimyrskyjä, lasket rahaa. Vaihto-ohjelmistokatsaus 2019, jos syötät penniäkään osake-areenalle, ole kyyninen, tee oma tutkimus ja monipuolista, vaikka ystävät tai perheenjäsenetkin tekisivät osakekantaa. Sovellus toimii tahattomasti tiedonkeruun taustalla. Menestyäksesi vielä paremmin, valitse palvelu, jonka avulla voit hallita sijoituksiasi sen sijaan, että maksaisit jollekin toiselle hallinnointipalkkiota. Aloita suusanallisella suosituksella ystäviltä, ​​jotka tietävät, että he voivat luottaa sinut halvimpiin lentoihin, ja siirry sitten eteenpäin ja luo Facebook- tai LinkedIn-ryhmä kutsuaksesi ihmisiä, jotka haluavat pysyä uusimpien tarjousten päällä. Lemmikkien omistajat, jotka eivät ole kotona, haluavat usein lemmikkien hoitoa ja koiran kuljettajia. 11 tapaa ansaita rahaa verkossa intiassa 2019 (ilman huijausta, ilman sijoituksia), saat 5 dollarin bonuksen rekisteröinnistä uudeksi käyttäjäksi. Parasta on, että sitä on ilmainen käyttää. 5 dollarin liittymisbonuksen haitat:

Napsauta tätä tarkistaaksesi Roverin ja aloittamalla lemmikkien nousun rahalla!

Tämä on loistava tapa kanavoida ajatuksesi jotain, joka voi ansaita vähän rahaa, varsinkin jos et ole vahva muuttamaan näitä ajatuksia kirjoitettuun sanaan. Oikolukemat, artikkelit, yliopistoihin pääsyä koskevat esseet tai online-sisältö. Tämä voi olla yksi nopeimmista ja kannattavimmista tavoista ansaita tuloja ihmisille, joilla on taiteellinen hohto ja taito työskennellä materiaalien kanssa. Verkkotunnusten kauppa on ollut olemassa parin viime vuosikymmenen ajan, ja vaikka suurin osa slam-dunk-nimistä on jo pitkään myyty, on edelleen paljon muita, joille voit antaa kätesi suhteellisen halvalla ja välittäjällä tapana ansaita rahaa verkossa. Ota puhelin, soita paikalliselle paperillesi ja katso missä he tarvitsevat apua.

Logon Suunnittelu

Kuinka ansaita rahaa verkossa Fundrisen avulla: Verkkosivustojen omistajien on tiedettävä, mitä kävijät ajattelevat käydessään sivustollaan ensimmäistä kertaa. Rakastamme Etsyä, koska se antaa luoville ihmisille, jotka haluavat olla yksin yrittäjiä, ja antaa heille alustan työskennellä.

Lue lisää The Guardianin ohjeesta Kuinka tulla Professional Mentoriksi. Jokainen haku ansaitsee palkinnot, jotka voidaan ansaita lahjakorteille (myös Amazon). Tilaa The Side Hustle Show (Apple Podcast -linkki, mutta saatavana kaikkialla). Kun olet valmis, kyse on asiakkaan hankkimisesta, markkinoiden validoinnista, lisää rahoituksesta ja kasvusta. Nyt voit pyytää kirjojasi keräämään rahaa puolestasi pölyn sijaan!

Kun olet valmis ansaitsemaan rahaa, voit valita muutamista vaihtoehdoista: Tarvitaan liian paljon aikaa ansaita tarpeeksi rahaa, etkä koskaan kelpaa. Sinulle maksetaan oivalluksestasi, ja kun olet siinä, voit nauttia ilmaisista aterioista, matkustamisesta ja ostoksista. Emme puhu lumihiutaleiden leikkaamisesta tai savituhkakuplien tekemisestä; puhumme todellista taiteellista sitoutumista. Koska iTunes tarjoaa satoja tuhansia podcasteja ilmaiseksi, ladata yleisösi kuuntelemaan niitä ei ole todella mahdollista. RelayRides on toinen yritys, joka on perustettu jakamistalouden takia.

  • Mitä voisit opettaa?
  • Jatka lukemista oppia yli 20 eri tapaa, jolla voit ansaita rahaa ilman verkkosivustoa.
  • Mutta miten löydät palkatut testaustyöt ja mahdollisuudet?
  • Monet pankit antavat sinulle käteisbonuksen vain tilin avaamisesta niissä.
  • Minulla on kaksi alle 2-vuotiasta lasta, ja ajattelen jatkuvasti, miten he voivat tehdä rahaa nuorena, koska haluan näyttää heille yrittäjyyden ja liiketoiminnan merkityksen.
  • Ja sinun ei tarvitse markkinointitutkimusta löytääksesi työtä!
  • Jäsenet voivat ansaita rahaa, palkintoja ja osallistua 10 000 dollarin neljännesvuosittaiseen palkintoarvontaan.

Siirry Ympäri Kaupunkiasi

Varo vain eBay- ja PayPal-maksuja, jotka voivat hyödyntää ansaitsemiasi voittoja. Tämä on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa tekemättä mitään. Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla valmis taloudellisiin tavoitteisiisi ja tehdä säästöistä loistavasti; nyt on aika puhua isoisästä - Sijoituksista. VA voi tarjota laajan valikoiman palveluita graafisesta suunnittelusta, blogin muokkaamisesta, sähköposteihin vastaamisesta ja muusta. Mutta älä ota vain sanani.

Voit myös tallentaa kommentteja pelatessasi, jos sinulla on mikrofoni, ja kokemukseni mukaan paras tapa rakentaa yleisö on hauskojen kommenttien avulla, kun pelaat. Kokeile näitä vaiheita: Breather - Jos sinulla on ”rauhallinen, käytännöllinen tila” jaettavaksi, voit listata sen Breatheriin ja komentokurssit 30–60 dollaria tunnissa.

Toisin kuin yleisesti uskotaan, kaikki suoramyyntiyritykset eivät ole pyramidi-suunnitelmia, joiden tarkoituksena on ruokkia rasvaisia ​​kissoja yläosassa. Aloita tällä 18-vaiheisella tarkistusluettelolla tullaksesi paikalliseksi yrityskonsultiksi Karyn Greenstreetista ja käytä sitten oppaani tehokkaan kylmän sähköpostin laatimiseen vakuuttaaksesi heidät palkkaamaan sinut. Parqex - Vuokraa tyhjät tai usein käyttämättömät parkkipaikat Parqexilla. Jaa ystävien kanssa auttaaksesi heitä saamaan tiedon siitä, että olet avoin liiketoiminnalle!

Ota Harjoitus Päälle

Harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. 3️⃣ Aloita kirjoittaminen sisällölle, joka auttaa lukijoita ratkaisemaan ongelman. ”Kun haluan ansaita rahaa, otan sovelluksen käyttöön. Jos sinulla on kaikkien aikojen hauskin video tai askel askeleelta ohjeet tietystä aiheesta, anna vlogging-laukaus!

Tapahtuman DJing

Valitse oma markkinarako ja tarkista kysyntä: Verkkotunnusten ostaminen ja myynti voi olla hieno tapa ansaita nopeasti rahaa, mutta sinun on oltava kärsivällinen ja halukas tekemään kotitehtäväsi. Transkriptionistit ovat useimmiten riippumattomia urakoitsijoita, jotka kuuntelevat ääni- (tai videotiedostoja) ja transkriptoivat sitten puhutun sanan kirjoitettuun sisältöön. Zaarly - Käytä Zaarlya saadaksesi yhteyden asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat kodin siivousta, pihanhoitoa ja yleismiehiä lähelläsi. Jos olet johtava haamutarinoiden, oluen, arkkitehtuurin tai rikollisuuden (tai muun!) Asiantuntija

Se on helppo tehdä, vaikka työskentelisit kokopäiväisesti, koska voit viettää aikaa viikonloppuna huolehtimalla pienistä ystävistämme. Myydä arvokkaita, korkeamarginaalisia tuotteita verkossa (suurempi joukko mahdollisia päteviä ostajia). Seurauksena on, että kauppias ei koskaan näe tai käsittele tuotetta. Vaikka tämä on tehty vuosikymmenien ajan henkilökohtaisesti, on olemassa orastava sivusto, jonka avulla notaarit voivat käyttää palvelujaan verkossa. Kuinka menestyä YouTubessa? Tämä on loistava tapa lisätä joitakin ylimääräisiä ansiot automaattiohjaukseen, koska käytät innovatiivista työkalua ansaitsemasi hyvityksen saamiseen.

Miksi et aloittaisi omaa järjestävää yritystäsi? Napsauta tätä saadaksesi sovelluksen ja linkittääksesi korttisi. Harkitse urheilujoukkueiden valmennusta viikonloppuisin tai arkisin työn jälkeen.

Liveops on pilvipuhelinkeskusyritys, joka palkkaa osa-aikaiset etäasiakaspalveluagentit puheluiden kotoa kotoa.

Ansaitse Rahaa Online-testaussovelluksille

Ei ole parempaa aikaa kuin nyt rakentaa yritystä ja ansaita rahaa verkossa. Paras 100 forex-kaupankäyntistrategiaa, todella menestyväksi tarvitaan erittäin kattava kauppajärjestelmä, joka ei vain suojaa sinua epävarmuuden aikoina, vaan kannustaa myös pääoman arvonnousua. Katso Anik Singalin kurssi vain 1 dollarilla oppiaksesi konsultointia kotoa! He antavat sinulle myös 5 dollaria vain kirjautumisesta. 17 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona ja verkossa kanadassa, mitä myyt ja minkä ongelman ratkaiset ihmisille? Fonemed on yksi resurssi, jota voit tutkia.

Myy Kehosi

Jos lähdet ostamaan, etsi aina kuponkeja ja katso mistä saat parhaan tarjouksen. Monet ihmiset eivät koskaan pyydä korotusta, joka on rahaa, joka voidaan mahdollisesti jättää pöydälle. Jos et välitä ylimääräisistä aukioloajoista, väliaikainen työ voi olla loistava lisä päätulonlähteellesi. Asktraders.com, tietoja FXCM Inc. Esimerkiksi alueella, jolla kasvoin, ihmiset metsästiivät geodeetteja ansaitakseen ylimääräistä rahaa.