100 Kotona Kirjoittamista

Koska työpaikkailmoituksia on edelleen niukasti, työturvallisuus heikkenee ja palkat näyttävät parhaimmillaan olevan pysähtyneitä, monet ihmiset yrittävät luoda jonkin verran turvaa luomalla useita tuloja. Esimerkiksi, jos ylläpidät valokuvausta koskevaa blogia, niin affiliate markkinointi, mainokset ja maksetut jäsenyydet saattavat kaikki toimia blogiisi hyvin. Osaatko englantia erinomaisesti?

Ennen kuin opin opiskelemaan freelance-kirjoittajaksi, työskentelin kiittämättömässä ammatillisessa työssä, joka asetti lukemattomia vaatimuksia aikani ja terveydeniöön. Haluat ehkä luoda omia tuotteita ja verkkokaupan tai myydä muiden ihmisten tavaroita useiden erilaisten verkkoalustojen kautta. Scott on loistava talouden suhteen ja hänellä on tekniset taidot ja kokemus saadakseen erittäin hyödyllisiä neuvojaan kaikille.

Lisätietoja on oppaassamme, kuinka tehdä online-markkinoita WordPressin avulla.

Voit saada 5 dollaria vain ilmoittautumisesta! Ystävät ja perhe voivat tarvita apua erilaisissa kirjoitusmahdollisuuksissa, kuten: He uskovat, että jokaisessa lukijassa on kirjailija ja he haluavat antaa kirjailijallesi mahdollisuuden keskustella ja kirjoittaa lukemasi kirjat, kirjallisuus, joka on vaikuttanut sinuun, tai kirjailijat, joihin olet rakastettu.

Fiverr ei ehdottomasti rajoitu pelkästään maksettuihin freelance-kirjoittamiseen. Toisin sanoen, jotta todella menestyisit, sinun on kohdeltava sitä kuin kokopäiväistä työtä. Se auttaa myös järjestäytymistä, taitavaa kirjoittajaa ja kykyä nopeasti tarttua oppimaan käyttämään yrityksen uusia ohjelmistojärjestelmiä. Ja älä huolestu, infografia voidaan luoda käyttämällä yksinkertaista suunnitteluohjelmistoa, kuten Canvaa. Tätä kutsutaan itseään “johtavaksi itsenäiseksi pakki- ja amatöörirakenteisen lentokonerakennuksen ääneksi. Asiakkaiden saaminen ei myöskään ole niin vaikeaa. Siirtoliiketoiminta on paras tapa saada paljon maksaavia asiakkaita ja lisätä tulojasi auttamaan työskentelemään kotoa.

 • Oletko opettaja?
 • Ansaitset paremman palkan kuin se.
 • Koulu on hieno tapa löytää työtä, koska opettajia ja jopa vanhempia on paljon kysyä!
 • Kuten nimestä voi päätellä, tämä keskittyy retkeilyyn/reppuun liittyviin aktiviteetteihin.

Kirjoita Kirja

Kirjoituskilpailuissa ei tehdä eroa kirjoittajien ja vakiintuneiden ammattilaisten välillä. Voit ansaita 20-200 Yhdysvaltain dollaria runoa kohden Crazyhorse. Bitcoin-läppä, tarkastele tulostaulua, kun pystyt näkemään, kuinka hyvät muut ihmiset jo suorittavat, ja saamaan tietoa tekniikoistaan. Se, kuinka paljon ansaitset tarkistuksesta, vaihtelee arvostelun laadun mukaan.

 • Tätä aloittamista varten sinulla on kuitenkin oltava jonkin verran etukäteispääomaa.
 • Kahden kuukauden välein ilmestyvä lehti puisten veneiden omistajille, rakentajille ja suunnittelijoille.
 • Kun sinä ja asiakas rakennat luottavaisen suhteen, kotona kirjoittamasi ura kasvaa nopeasti.
 • The Artist’s Magazine -lehti, jonka levikki on 60 000, on yksi suurimmista yksinomaan taiteeseen keskittyvistä julkaisuista.
 • Kirjailijat ilmoittavat blogin aiheensa minulle ja jos hyväksyn ne, heidän viestinsä julkaistaan ​​blogissani.
 • Palkat alkavat yleensä alhaisilta, ja kirjoittajien on työskenneltävä tielleen korkeampaan palkkaan todistamalla, että he pystyvät tuottamaan sellaisia ​​artikkeleita, joihin asiakkaat ovat tyytyväisiä.
 • Freelance-kirjoittaminen voi olla loistava tapa ansaita rahaa ja jopa johtaa kokopäiväisiin tuloihin, jos pystyt tuottamaan jatkuvasti laadukasta työtä.

Kirjoita Maksaville Verkkosivustoille/aikakauslehdille

He eivät mainitse palkkaa, mutta sanovat, että sen kuuleminen voi kestää jopa 6 kuukautta. Itse kerää työpaikkailmoituksia monilta erilaisilta verkkosivustoilta. Joten laaja graafisen suunnittelun taidot eivät ole välttämättömiä, vain luova silmä. Yhä useammat yritykset ja bloggaajat käyttävät videoita auttaakseen heitä ansaitsemaan rahaa nopeasti.

Jotkut sisältömyllyt ovat senttiä (tai vähemmän) per sana, ja toiset ovat viiden sentin välillä. Forex mobile mt4 -kauppasovellukset, paitsi, että myös nykypäivän erittäin säännellyssä valuuttamarkkinamaailmassa elinkeinonharjoittajien, jotka haluavat maksimoida marginaalivaransa, on sovellettava ja saatava EAMV: n ammattimaisen asiakkaan asema välittäjän kanssa. Ennen uuden kirjan kirjoittamista he lukevat monia kirjoja, jotka ovat erityisen tyylilajiinsa tai alalajiinsa korkealla sijalla, koska nämä kirjat ovat kilpailukykyisiä tuotteita. Varmista, että talosi voi majoittua lukuisia lemmikkejä. Tämä alusta kannustaa pitkäaikaisiin työsuhteisiin, koska Upwork: n korvausmaksu laskee, kun elinaikana laskutus tietyn asiakkaan kanssa nousee.

Projekteista ja ohjeista, inspiraatioista, neuvoista ja haastatteluista suurten suunnittelijoiden kanssa. Todellinen kysymys on: Mutta siihen ei ole koskaan helppo vastata. Kun olet alkanut ansaita perustasoa kirjoittamisestasi, lisänimet lisäävät vain tulojasi entisestään. Jos haluat monipuolistaa tulojasi, harkitse freelance-kirjoittamista.

 • Joten lähetätkö sähköpostia blogger-ystävällesi tai yritykselle, kukin sähköposti markkinoi palveluitasi ja lisää työmahdollisuuksiasi.
 • Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita sinun.
 • Selvitä, tarvitaanko he näytönohjainkirjoittajaa.
 • Keskity tarjoamaan hyödyllistä ja laadukasta sisältöä, josta käyttäjät ovat hyödyllisiä ja raha seuraa.
 • Monet äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotitekoisia ruokia leipomotuotteisiin ja juhliin, sekä perheet, jotka haluavat lomajuhlia ilman vaivaa.
 • Itse asiassa on olemassa lukuisia tyyppejä sivustoja, jotka ovat jäsenyyssivustoja get-go-palvelusta, ei blogia näkyvissä.
 • Vaikka et pidä kirjoitustaidoistasi tai sinulla on ohjelmointitaitoa, voit silti tehdä freelance-transkription.

Reseptit

Kuinka aloit kirjoittaa? Samoin pienten lasten äiteille suunnatun luokan on joko sisällytettävä lastenhoitopalvelut tai suunniteltava yöllä, kun he todennäköisemmin auttavat lapsia. Listverse maksaa 100 dollaria pitkistä (1 500 sana) luetteloista eri aiheista. Kun aloitin freelance-kirjoittajana 20 vuotta sitten, asiat olivat hyvin erilaisia. Yksinkertainen Google-haku pankeille, jotka antavat bonuksia tilien avaamiseen, palauttaa luettelon nykyisistä tarjouksista. Kun olet valmis nostamaan rahaa Swagbucksista, voit lunastaa ne lahjakortteihin esimerkiksi Walmartin ja Amazonin kaltaisille paikoille.

Virtuaaliassistentit käsittelevät kaikenlaisia ​​hallinnollisia projekteja, mukaan lukien matkajärjestelyt, tapahtumasuunnittelu, kirjeenvaihto ja muut tukipalvelut, jotka voidaan tehdä etäyhteyden kautta sähköpostitse ja puhelimitse. Jos olet vakavasti kiinnostunut verkkokurssin aloittamisesta, hyvä paikka aloittaa on ilmainen Teachable -verkkoseminaari. Kuten mikä tahansa työ, joudut rakentamaan käyttöoikeustietosi ja työskentelemään korkeammin palkattuihin töihin. Palkkion saaminen artikkeleiden kirjoittamisesta ei ole kovin vaikea työ, mutta jatkuvasti hyvä kirjoittaja on sitoutuminen. Jos olet kauhea kirjoittaja, sinun pitäisi ehdottomasti päästä työskentelemään blogin kanssa, koska blogissa kirjoittaminen on hieno käytäntö. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla:

Nöyrässä mielipiteessäni rakastin freelance-kirjoittamista ja se antoi jotain, joka antoi minulle mahdollisuuden kasvattaa sivutuloja, mutta myös valmistautua työskentelemään blogissa kokopäiväisesti. Myyntihinta 99/kappale. Kun tullut tunnetuksi valitsemallasi teollisuudenalalla, huomaat melko nopeasti, että olet työnantajana. Muuten voit myydä joitain harvinaisia ​​esineitä alhaisilla hinnoilla.

 • Näet heidän ohjeet, jotta voit varmasti valita kaikki ruudut.
 • Joillakin on selkeä strategia, kun taas toiset vain hyppäävät vaunuun ja toivovat sen kannattavan.
 • Yksi ensimmäisistä “isoista kirjoitustöistäni” oli GetRichSlowly-verkkosivustolla.

Maksaa Kirjoittaa

Jos pidit tästä artikkelista, tilaa sitten YouTube-kanavamme WordPress-videokoulutukseen. Mutta kärsivällisyydellä ja kovalla työllä voit saada aikaan tuloksia onnistuneista projekteista ja irtautua heikosti ansaitsevista massoista. 20+ luova sivutoimisto ansaita ylimääräistä rahaa tänään, joten jos voit kirjoittaa keskimääräisen twiitin (hyvällä tavalla) tai asettaa houkuttelevan Pinterest-grafiikan, harkitse koko sosiaalisen toiminnan aloittamista:. Ei ole helppoa tapaa kertoa sinulle, kuinka pian aloitat ansaita rahaa. Monet kirjoittajat ovat luovia, ja meillä kaikilla on erilaisia ​​ideoita kelluvan. Oletko aina ajatellut, että haluaisit kirjoittaa kirjan yhtenä päivänä? MITEN kaikki on kyse grafiikkasuunnittelusta - opetusohjelmista ja oppaista inspiraatioihin, esittelykoteloihin ja muihin.

Hakemistosivuston ylläpitäminen voi olla aikaa vievää yritystä, mutta jos valitset oikean markkinaraon, se voi olla erittäin kannattavaa. Voit tehdä tämän myös muille soittimillesi, kuten vahvistimille, mikrofonille, harppuille tai harjoitushuoneellesi tai studiollesi. 11 parasta kotityötä 2019 (parhaat online-työpaikat), usein nämä kurssit käyttävät yhdistelmää tekstiä, videota ja tietokilpailuja, mutta ne voivat olla monenlaisia. Omista intohimoista kirjoittaminen tekee maksetusta freelance-kirjoittamisesta paljon helpompaa ja nautinnollisempaa.

Tai voit jakaa näkemyksesi kirjeellä ja voittaa €50, jos sinut valitaan tähtikirjaimeksi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta arvioihimme. Tämä tarkoittaisi sitä, että teet tiivistä yhteistyötä yhden tietyn bändin kanssa ja mainostaisi heidän vaatteita, tuotteita ja palveluita. Päiväkauppaa koskevat säännöt: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, 25, 1998 (helmikuu. Ladata, 02 Paras helppokäyttöiseen käyttöön:. Airbnb on säästänyt meille helposti satoja dollareita majoituksissa, mutta pidän myös siitä, kuinka voimme auttaa paikallisia asukkaita, jotka haluavat ansaita osa-aikaisia ​​tai kokopäiväisiä tuloja tällä sivustolla. Tee parhaasi tuottaaksesi aina hyvän, vankan kopion ja pidä kiinni sitoutumisestasi tehdä parhaasi, mitä pystyt asiakkaillesi.

Transcriber

Valitse oma markkinarako ja luo sille toimittajan verkkosivusto. He maksavat 250–300 dollaria kappaleista, jotka sisältävät noin 1000 sanaa. Sitä lukevat New Yorkin kaupunginyliopiston jatko-opiskelijat, ja se on uutisten ja tietojen lähde heidän oikeuksistaan, koulutuksesta, kulttuurista ja ammatillisista eduista. On tärkeää ajatella, että kuten mikä tahansa, työ ja omistautuminen on välttämätöntä, jotta saadaan aikaan jotain, joka on sekä merkittävää että tuottoisaa. Kirjoittaminen on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana; mainokset eivät enää toimi. Alin mahdollinen forex-cfd-tarjoaja | ic-markkinat, tässä on vipuvaikutus. Prop-yritykset, jotka tarjoavat vähittäiskauppiaille kaupankäyntitilejä, volatiliteetin hallinta:. Toinen yksinkertainen tapa ansaita rahaa on hyväksyä sponsoroituja viestejä, mainosartikkeleita tai maksettuja linkkejä blogiisi.

Itse asiassa minua vedettiin suurelta osin freelancereihin, koska se päästi minut pois meluisasta, tungosta toimistoympäristöstä. Seuraavat yritykset palkkaavat toisinaan kirjoittajia luomaan koulutussisältöä tai opetussuunnitelmia: Sinulle voidaan maksaa kirjoittaminen, voit ansaita rahaa kirjoittamalla, työskennellä asiakkaiden kanssa tutkimuksen kehittämiseksi, ratkaisujen löytämiseksi ongelmiin ja auttaa ansaitsemaan kaiken ansaintajakson. Juuri näin olen rakentanut urani ja kuinka luulet todennäköisesti myös sinun. Jos nautit muiden auttamisesta eteenpäin, voit ansaita rahaa luomalla ansioluetteloita ja saatekirjeitä. Se on helppoa, koska siellä on palveluita, joiden avulla voit lähettää omia mallejasi ja tulostavat/lähettävät ne sinulle. Muille kotitoimisto on tervetullut paikka toissijaiselle tai jopa ensisijaiselle työlle. Kiinnitä erityistä huomiota näihin raportteihin, varsinkin jos ne kuuluvat luokitukseen tai luokkaan, jossa luulet olevan jotain tarjottavaa.

Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja tuottavat eniten liikennettä. Koska uusi, tämä oli aika turhauttavaa. Forex-kaupankäynnin strategiat, jotka toimivat, sijoittajien tulee olla varovaisia ​​ostaessaan hyllystä vailla olevaa forex-kaupankäynnin strategiaa, koska niiden aikataulun ennustaminen on vaikeaa ja monet onnistuneet kaupankäyntijärjestelmät pidetään salassa. Tämä työ voi silti olla joustava riippuen siitä, milloin asiakkaasi toimistot ovat avoinna, ja olet todennäköisesti tekemässä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa tarjotaksesi heille tyydyttävän kokemuksen. Varainhankinnan avulla sijoittajat voivat ostaa kiinteistöjä vain 500 dollarilla, ja keskimääräinen sijoitetun pääoman tuotto on 8–11 prosenttia vuodessa.

Voit Ansaita Rahaa Kirjoittamalla Artikkeleita Vähintään 30 Sivustolle:

Ihannetapauksessa tiedät, mitä tuotteita myyt jo ennen blogin aloittamista, koska silloin kasvatat yleisöä, joka vastaa tarjoustasi täydellisesti. Vain yhden foorumin sijasta, jossa joudut kilpailemaan muiden freelancereiden kanssa työstä, kirjoittajat. Hajanaisen lähestymistavan sijasta kirjoittaja sijoittaa erittäin kohdistettuja mainoksia. Näillä sivustoilla on erityisesti tarjouksia ihmisille, jotka haluavat palautua eri työpaikkojen ympärille. Mistä olet pakkomielle? Ihmiset, jotka seuraavat tätä mallia menestyksekkäästi, ovat kuin kirjoituskoneita - he kaipaavat laadukasta sisältöä nopeasti eikä anna itsensä juuttua mihinkään projektiin. Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Kun olet löytänyt työpaikan, voit peruuttaa työn ja jos et usko sen olevan sen arvoista, voit pyytää palautusta... joten todellista riskiä ei ole.

Varo yrityksiä, jotka vaativat sinua toimittamaan omat laitteesi; se on merkki mahdollisesta huijauksesta. Odota, kunnes sinulla on kokemusta kokeilla tätä sivustoa. He maksavat yhden dollarin riviltä runoutta. 25 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi, he pystyivät matkustamaan paljon, ansaitsemaan elantonsa ja katsomaan uusia matkailuautoja koko ajan. Tämän sivutoiminnan etuna on, että voit saada palkkaa hyvin, mutta et ole sitoutunut lähettämään artikkeleita toistuvasti.

Tällä hämmästyttävällä kurssilla Melissa ja Rob opettavat sinulle, kuinka he kääntyivät vuoden 2019 42 000 dollarista 133 000 dollariin 2019. Esimerkiksi A List Apart maksaa 50 dollaria lyhyestä artikkelista, 100 dollaria artikkelista ja 200 dollaria ominaisuudesta ja Earth Island Journal maksaa 0 dollaria. Taitavat asunnonomistajat ovat käyttäneet hyväkseen varatilaaan ja ansaitsevat rahaa tarjoamalla matkustajille ainutlaatuisen kokemuksen lämpimässä, ystävällisessä ympäristössä. Siksi haimme korkeita ja matalia löytää sivustoja, jotka maksavat sinulle artikkeleista eri aiheista.

Quicklinks

Minne Seuraavaksi?

Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja). 81 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa (aloittelijoille ja maksamatta mitään!). Voit todella ansaita vähintään 150 dollaria/sivu proosaa kohti. Tässä on joitain sisältöstudioita, joiden kanssa voit työskennellä: Rekisteröinti on ilmaista. Jos sinulla ei kuitenkaan ole juurikaan kokemusta verkkosivustojen luomisesta tai WordPressin käytöstä tai työskentelet erittäin tiukalla aikataululla, Shopify voi olla sinulle täydellinen verkkokauppaalusta. Sitä vastoin kuin olen kieltänyt sen kokopäiväisestä asumisesta, olen kuitenkin rehellinen teille: Opi säveltaito.

Olemme vakuuttuneita siitä, että emme koskaan kirjoita sisältöä, johon mainostaja vaikuttaa tai jonka emme maksa. Kun tulee intohimoasi, hänen neuvo on samanlainen kuin minun: Kopioiden kirjoittaminen verkkosivustoille on toinen hieno freelance-vaihtoehto niille, joilla on tapa sanoilla. Ensinnäkin, suurin osa kirjoitteluprosesseista, joita näin siellä, etsin jonkun, jolla olisi kokemusta tai valtakirjoja (esimerkiksi joko tutkinto englanniksi tai tutkinto kentästä, joka liittyy aiheisiin, joista kirjoitat heille). Ansaitse rahaa binäärisillä vaihtoehdoilla vaivatta, yleinen lähestymistapa tässä skenaariossa on sijoittaa kaupat käyttämällä sekä teknisen analyysin signaaleja että uutistapahtumien signaaleja. Business Insideriä koskevat artikkelini on käännetty useille kielille. Monet suositut online-myyntiympäristöt, kuten eBay ja Amazon, on suunniteltu ennen kaikkea pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden käyttäjien mielessä. Jos rakastat sosiaalista mediaa, mutta et halua luoda omaa tuotemerkkiä tai blogia, voit tulla sosiaalisen median markkinointipäälliköksi! Tytäryhtiötuotteella joku muu on jo tehnyt kovan työn markkinoiden validoimiseksi, tuotteen rakentamiseksi ja parantamiseksi asiakkaan palautteen perusteella.

1 500 - 3 000 sanaa. Hän on luonut tämän uskomattoman ILMAISEN 7 päivän minikurssin, joka antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä transkription kirjoittaja tekee, ja jos se on täydellinen työ sinulle! Rakastan tätä sovellusta. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, mene eJuryyn.

Kirjoita Kaunokirjallisuus, Novelleja Ja Runoja

Hienoa bloggaamisessa on, että se vaatii minimaalisen alkuinvestoinnin (sinun on vain ostettava verkkotunnus ja hosting verkkosivustollesi) ja aikaa. Reaper forex -robotti arvostelu: onko forexrobottrader.com huijaus? Firstrade-arvopapereilla on hyviä työkaluja johdannaiskauppiaille. Sulje kannettava tietokone ja tee se. Voit järjestää huutokauppoja WordPress-verkkosivustollasi ja jopa antaa kolmansien osapuolien luettelon tuotteistaan. Se on meidän minimimme. Nyt olen työskennellyt melkein kolme vuotta itseni vyön alla - ja ensimmäisenä vuonna ansaitsin tosiasiallisesti enemmän kuin minulla oli toimihenkilönä.

Toinen strategia ansaita rahaa verkossa on tulla sosiaalisen markkinoinnin johtajaksi. Muista kertoa heille, että yrität purkaa kirjoituskeikkaa eikä vain kirjoittaa vierasartikkelia. Sen mukaan kuinka monta asiakasta sinulla on, voit ansaita välillä 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa.

Suurin osa työnantajista haluaa palkata freelancereita, joilla on vakiintunut profiili, tehdyt työtunnit ja arvosanat. Tutustu blogin liikennevihjeihini, jotta pääset ensimmäisiin 25 000 sivun katselukertaasi. 5 työkalua bitcoin-louhintaan macilla, cGMiner on luultavasti suosituin ja laajin bitcoin-louhintaohjelmisto. Sivuston käyttö saattaa olla tehokkaampaa kuin koko joukon työtaulujen tarkistaminen manuaalisesti. Verkkosivun kopiointi, SEO-työ ja luettelotyyppiset blogiviestit eivät ole mitä kukin haaveilee tunteessaan kynän vetämistä, mutta ne ovat luotettavia tapoja freelance-kirjoittajille maksaa laskut. Syy on yksinkertainen.

Asiantuntija-ohjaus

Voit jopa kirjoittaa itsellesi käsikirjoituksen, jossa on puhepisteitä puhelun liikkumisen jatkamiseksi. Mutta keikat esitetään useille kirjoittajille, ja sitten asiakas valitsee kenen kanssa he työskentelevät. Koska et halua vaatia tätä sisältöä portfoliossasi, haamukirjoittaminen maksaa joskus enemmän kuin viivoitettu pieced. Smart Assetin havaintojen mukaan täysimääräisten asuntojen hinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin vain huoneiden hinnat, ja vuotuiset voitot vaihtelevat 15 000 dollarista 31 000 dollariin kahden makuuhuoneen asunnosta. HEM on kuukausittainen lennon aikana toimitettava Horizon Air -lehti. Osallistu online-fokusryhmään, kuten ProOpinion, ja saat maksun sekillä, lahjakortilla tai PayPal-talletuksella.

Siirry tänne aloittaaksesi Fiverrin. He hyväksyvät artikkeleita, jotka perustuvat tosi tarinoihin ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet tietyt tavoitteet, voittaneet esteet tai oppineet oppia uskonsa kautta. Muista, että sinun on tuotettava korkealaatuisia esseitä, jotka eivät ole plagioituja. Forex-indikaattori 10, jokaisella binäärisellä vaihtoehdolla on erityinen voimassaoloaika, ja elinkeinonharjoittajan on valittava voimassaoloaika ennen kaupan aloittamista. Mutta tämä on vain yksi monista tavoista, jotka ovat käytettävissä julkaisemiseen ja maksamiseen kirjoitustasi. He etsivät asiantuntijoita eri kohteista ympäri maailmaa. BEST-työni tuli koulun leikkikenttäyhteydestä. Se säästää hyllyilläsi tilaa jotain uutta varten ja ansaitset muutama taalaa.

Nämä ovat tyypillisesti vähän maksettavia keikkoja, vaikka hinnat vaihtelevat suuresti.

Haamukirjoittaminen

Sain työtarjouksen lähettämällä sähköpostia WP-teemayritykselle, jonka sanoin heille, että rakastin heidän tuotetta. Voit myös liittyä verkkokauppoihin myydäksesi myös grafiikkaa. Hyvä tapa tehdä tämä on aloittaa oma blogi. Voit luoda erillisen äänikirjan tai luoda sähköisen kirjan ääniversion täydentävänä mediana. Fiverr on paikka, jossa voit listata freelance-kirjoituspalvelusi.

Lopuksi, liittymällä organisaatioihin, kuten Amerikan ompelukortti, pystyt pitämään yhteyttä muihin, jotka tekevät samaa asiaa kuin sinä. Monilla kirjoittajilla on ollut suuri menestys ansaita rahaa nopeasti tällä tavalla. Jos olet freelance-kirjailija, joka nauttii podcastien kuuntelusta, tämä voi olla suuri keikka sinulle. Mennään siihen! He maksavat 300 dollaria hyväksyttyä artikkelia kohden. Täällä on jo paljon ihmisiä, mutta tiedän, että hyvien kirjoittajien joukossa on vielä tilaa, koska jotkut Fiverr-myyjät eivät tarjoa parasta palvelua.

Voit nyt julkaista kirjoja muutamalla napsautuksella Amazonissa.

Maatila Ja Puutarhanhoito

Profiilin asettamisesta ei veloiteta, mutta kun aloitat työskentelyn, Upwork käyttää prosenttiosuus ansiostasi korvauksena siitä, että käytät heidän alustaa. Tämän kaltaiset kurssit voivat opastaa sinua valitsemaan blogisi parhaan tyyppiset tytäryhtiöt, kuinka myydä ihmisille olematta tylsää siitä ja kuinka luoda kopio, jolla on korkea muuntokurssi. Tämä on loistava tapa hankkia kokemusta ja rakentaa mainetta itsellesi WordPress-laajennuskehittäjänä.

Täytä Kyselyt

Teemojen suunnittelusta eteenpäin kannattaa ehkä kokeilla kättäsi WordPress-laajennusten luomisessa. Voit liittyä odotuslistaan, kun ilmoittautuminen on suljettu. Nyt voit saada palkan jakamaan ajatuksiasi. Jos haluat alkaa käyttää blogiasi kaupallistamisstrategioihin, tarvitset tietosuojakäytännön ja vastuuvapauslausekkeen sivun. Tällä hetkellä verkkosivuillaan on lueteltu yli 10 000 freelance-kirjoitustyötä. Ostat varastossa alennettuun hintaan (joko myymälöiltä tai jälleenmyyjiltä).

Päivitä Ansioluettelosi

Toinen hieno tapa ansaita rahaa blogoinnissa on käyttää blogiasi omien tuotteidesi mainostamiseen. Haluatko katsella videoita vapaa-ajallasi? Kurssin opiskelija Teresa lomautettiin edellisen kuukauden aikana, mutta hän pystyi ansaitsemaan 3650 dollaria kylmällä nousulla! Täyttämällä lomakkeen annat heille yhteenvedon siitä, mistä haluat kirjoittaa, mihin lehden osioon se on tarkoitettu, ja pienen taustan itsestäsi. Et koskaan tiedä mistä potentiaalinen työ tulee. Vain koska he keräävät pölyä kaappeihisi, se ei tarkoita, että joku muu ei napsauta niitä. Harkitse sähköpostitse uutiskirjeiden kirjoittamista bloggaajille tai yrityksille. Yhdistä se Amazonin kanssa, joka on täydellinen alusta myydä e-kirjasi, ja voit ansaita tuloja kirjoittamallasi.

Jotkut mahdollisuudet saattavat kysyä sinulta maksua ja voit asettaa hinnan toimimaan monille eri asiakkaille. Kirjan julkaiseminen ja eniten myyvä kirjailija on helpompaa kuin koskaan. Jos todella haluat ansaita kirjoittamisesta vakavia tuloja ja sinulla on kokemusta, tämä saattaa olla paras tapa päästä - on paljon paikkoja, joista löydät kirjoitustyön johtoasemia - kaksi suosikkini ovat Problogger ja todellakin. Ei vanhat Nokia 3210s ja hyvin vanhat mallit. Tutustu tähän aikaisempaan viestiin siitä, miten ansaita rahaa blogeilla, mukaan lukien miten pääset alkuun ja miten saada Google-rakkaus blogiisi. Voit valita vain ne asiakkaat, joiden kokemukset ovat rehellisiä muille freelancereille, puhumattakaan siitä, että maksat heille ajoissa. On totta, että tämä täällä blogi maksaa 75–100 dollaria vierasviesteistä monimutkaisuudesta ja tarvittavasta tutkimuksesta riippuen. Kuten huomaat, on paljon mahdollisuuksia maksaa kirjoittamiseen.

Voit sanoa saman hankkeista, jotka maksavat paljon, mutta vaativat paljon enemmän vastineeksi. Toinen nopea tapa ansaita rahaa vuonna 2019 on alkaa maksaa vierasblogille. Aloittamiseksi on hyvä idea koota yhden sivun mediapaketti, joka erittelee liikennetilastosi, seuranneesi sosiaalisen median, yleisön demografiset tiedot ja muut tiedot, jotka tekevät sivustostasi houkuttelevamman mainostajille. Tule mukaan liittymään iWriteEssays-sivustolle. Tutustu heidän sisältöön ja myymään. Sinun täytyy kirjoittaa 10 000+ sanaa suosikkihahmoistasi, ja sitten Amazon maksaa sinulle 35 prosenttia myynnistäsi.